Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

1488 Kč jsem od dodavatelů našel na 2 fakturách za tento měsíc.

Minulý měsíc jsem dokonce našel 1 fakturu od dodavatele ze Slovenska na 1488 EUR.

Neměl bych je dát k soudu a požadovat navrácení zaplacených částek !!!???

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
JU

J72o26s30e88f 34U70l18m30a66n

15. 10. 2020 11:50

Opět jste prokázal, jaký jste demagog...anebo je tu pak možnost ta, že jste pana Brauna vůbec nepochopil. To, že máte jiný názor než většina, je ok, ale překroutit něčí názor, a pak ho za ten překroucený názor zkritizovat...to je bohužel prostě vaše typická parketa. Za to vám může tleskat opravdu snad jen Polický, který je znám neomezeností svého pokrytectví.

4 0
možnosti
Foto

Pardon 52 měsíců

0 0
možnosti
ZH

Tedy 4 roky a 4 měsíce. Co je to za symbol?

1 1
možnosti
Foto

Přemýšlel jsem co, pokud vůbec něco, mám do této diskuse ještě napsat. Podle nadpisu by blog měl být o Kotlebovi, ve skutečnosti je o mé velepekelnosti, což asi administraci zaujalo tak moc, že jej dala do výběru a pominula fakt, že je plný lží vyblitých na mou hlavu. K Polickému se vyjádřovat nechci. Myslím že to nejlépe udělali ti, co mínusy ohodnotili jeho žvásty. Vrátím se k panu Hornerovi. Byl jsem přesvědčen, že doby, kdy i on mě řadil k neonacistům jsou pryč a že jsme si své rozpory vyříkali. Vypadalo to tak, a přestože jsme spolu vzájemně v poslední době občas nesouhlasili, diskuse probíhaly slušně a bez urážek. O to více mě mrzí tento jeho hnusný počin, kdy naprosto v rozporu s fakty, píše to, co v mém blogu vůbec není. Snažím se vzpomenout si, kdy a kdo v minulosti napsal o mně tolik lží a urážek. Nevzpomínám si. Ani pan Petřík, se kterým jsem byl na kordy, ani paní Beata Krusic, která občas bouchala jako zátka od šampusu, nikdo z nich si nedovolil to, co pan Horner zde. Tento blog měl být o Kotlebovi, je ale o Braunovi a jeho názorech na politiku vnucování. Vnucování, které zažilo Československo a východní Evropa před rokem 89 a dnes je snaha o navrácení těchto praktik.

Moje názory jsou konstantní. Slovy vašeho presidenta, jsem hlupák, protože své názory měním opravdu jen velice zřídka. A nerad. Mé názory jsou pevné v tom, že co se týká uprchlíků a lidí v nouzi, je bezpodmínečně nutné jim pomoci v rámci všech dostupných možností. Tedy i tím, že jím bude poskytnut azyl. Tato pomoc ovšem nesmí být zneužívána a vůbec nesmí být podmíněna jakýmikoliv kvotami, či sankcemi za jejích nedodržení. Hlavně ale musí být naprosto zřejmé, kdo jsou ti, kteří o tuto pomoc žádají a jestli je jejích žádost oprávněna. Vážně, občané Tunisu nebo Libanonu nejsou na životech ohroženi tak, jako občané Sýrie nebo Jemenu či Iránu. Pan Horner mi vyčítá, když jsem psal o možných pogromech.

2 2
možnosti
Foto

Opírá se o zákony. Kdo ale dodržuje ony zákony? Opravdu si máme myslet, že skutečné extrémisty a neonacisty, vlastence napojené na dělnickou stranu nebo příznivce SPD zastaví nějaké zákony? Je to časovaná bomba. Jestliže by mělo dojít k nějakému donucování v přijímání uprchlíků, stačí jen opravdu málo, aby tato bomba vybuchla a my toto prostě musíme mít na paměti. Často se uváděl argument, že Čechoslováci byli také přijímání na západě. Ano, ale nikdo z nás, kdo emigroval, nezničil svůj pas a netajil svou totožnost. EU, svými příkazy a prohlášenímí říká jen to příslovečné A. Jenže schází ještě hodně písmenek abecedy abychom došli k nějakému smysluplnému rozhodnutí. A není možné začínat od konce. Je nutno začít především zjištěním kdo a proč.

Jsem zde označen za neonacistu. Co je na mých slovech neonacistického? Jsem zde označen za někoho kdo nenávidí muslimy. Kdy a kde jsem napsal něco nenávistného o muslimech? Nikdy a nikde. Vždy se vyslovuji jen o svém odporu k Islámu ( mimochodem, stejně tak ke křesťanství) a muslim nerovná se islám za což jsem byl místními vlastenci také mnohokrát kritizován. Nezastávám jednoduchá stanoviska a jednoduché pohledy. Život není jednoduchý ani svět není jednoduchý. Nelze se na vše dívat jedním pohledem a jedněmi brýlemi. Vždy je třeba mít oči a mysl otevřenou pro možnost, že vše je komplikovanější než se na první pohled zdá. Žebrák s nataženou dlaní na ulici vám také pohne srdcem a vzbudí lítost, než jej uvidíte v nejbližším krámku, jak si za darované peníze kupuje levné krabicové víno. Znamená to že všichni žebráci jsou stejní? Rozhodně ne. Znamená to ale ,že mezi nimi jsou tací, co si tuto cestu zvolili z jiných nežli čestných způsobů.

1 2
možnosti
MR

Fráze typu: "mohly by být" nebo třeba "nelze vyloučit" pana Hornera v jeho předsudečné lásce ke všem a hlavně k panu Braunovi nemohou nijak rozházet.

0 0
možnosti
EK

Čert vem Kotlebu. Jenže jak se jednou vypustí džin z láhve, tak už ho zpátky nedostanete. Já se vám, pane Hornere, divím, na jednu stranu se rozčilujete, jací jsou Češi pronárod, a teď by se vám líbilo dát jim do ruky kladivo na čarodějnice? Myslíte si snad, že by se i u vás nenašlo něco kompromitujícího, s čím by vás nějaký jakobín nemohl hnát před soud? Kdo chce psa býti, hůl si vždycky najde.

3 0
možnosti
JD

no řekl bych bíti ;-)

2 0
možnosti
PT

P49e56t42r 95T76o24m92e77k

13. 10. 2020 12:03

Není mně jasné komu pan Braun vyhrožuje. Popisuje stav, který v EU je a my jenom proto, že jsme dlouho byli mimo a skoro žádné muslimy tady nemáme, nejsme na nějaké muslimské přistěhovalce zvědaví zkrátka proto, že muslim je díky své víře v odpornou islámskou ideologii terorista pravděpodobněji než nemuslim. To vy ale vzhledem ke své rodině nepřipustíte.

0 1
možnosti
ZZ

Nerozumím tomuto honu na fiktivní čarodějnice.

Co je na Slovensku ještě zakázané ???

;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JD

8-o8-o odsoudit někoho na základě fabulací, domněnek, nevhodného názoru je možné jen v totalitě ... pokud tohle horner považuje za civilizační průlom to potěš koště :-/ ještě že nevypsal šek na 666, to by ho asi upálili

7 1
možnosti
PD

P79e32t38r 23D47r65a32p15a83l

13. 10. 2020 7:31

tohle je kontraproduktivní snažení. , kdo chce potírat takovou propagaci se vlastně dopuští pravého opaku. Svastika je jasně nacistický symbol, ten asi nikomu vysvětlovat nemusíme. Ale tady ty číselné mnemotechnické pomůcky jsou známy jen těm, kteří se o to zajímají. takže když začneme někde rozebírat, co znamená to které číslo v nacistické terminologii, tak to vysvětlujeme hlavně těm, které by nenapadlo v tom něco takového vůbec hledat. Stejně jako informaci, že oblečení určité značky je uniformou té které extremistické skupiny.

4 2
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik