Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P39e10t64r 71B13u35r33i62a23n

13. 10. 2020 7:11

Pane Hornere, známe se. Věnoval jste mi osobně dva samostatné blogy, kde jste veřejně tvrdil, že já jsem pro jakýkoliv zisk i za cenu mrtvých a zmrzačených lidí. A nebyl jsem jediný cíl vašich podlých a lživých útoků. Jste ve své podstatě dost odporný človíček. To už vědí všichni.

Tady jste se opřel pro změnu do pana Brauna. Blogera, který má obecně vysoký respekt a to i u mě. Na jeho obhajobu reagujete opět zbaběle stylem: nebudeme se o tom bavit.

Pane Hornere, s každým tady z nás bych si klidně sedl, pokecal a dal panáka. Jen s vámi ne. Vy nemáte názor, charakter ani čest. Vy máte jen mindrák a jednání zbabělce.

11 2
možnosti
Foto

Tak, že má vysoký respekt neonacisra Braun zrovna u Vás nijak nepřekvapuje;-D

A pan Horner pokud (to napsal) tak o Vás mě naprostou pravdu. Odporný není pan Horner, ale lidi Vašeho a Braunova raženíRv

1 16
možnosti
Foto

Braun je neonacista. o tom není třeba spekulovat.

Jen u něj není nadřazená rasa Arijská, ale židi a cílem nenavisti nejsou židé, ale muslimové. Jeho retorika je ale pak naprosto stejná.

Právě takoví lidé jsou hrozbou pro společnost. Tváří se jako normální lidé, ale podněcují nenávist proti jiným na základě jejich rasy, národnosti či jako v případě Brauna na základě náboženství.

1 12
možnosti
PB

P63e54t15r 90B79u49r14i34a20n

13. 10. 2020 7:12

Vy už jste se taky projevil, Polický. Stačilo.

8 1
možnosti
ZZ

u odvolacího soudu to nemůže projít, trest za symboly? jaké konkrétně hrozí společnosti nebezpečí připomínkou roku 1488, kdy mořeplavec Dias objevil Bouřlivý mys, nejjižnější bod Afriky. Jméno vybral podle nebezpečných bouří v jeho okolí. Král po návratu jméno upravil na politicky korektní mys Dobré naděje, aby se snáze nabíraly posádky lodí na smrtelně nebezpečnou cestu do Indie? Není snad Evropa , pod děržavou EU Bouřlivý mys? není snad ČR, při prosazování navážení neziskovkami teroristů Bouřlivý mys? Není snad pokus menšin ovládnout a terorizovat většinu, Bouřlivý mys?

4 2
možnosti
LU

Kotleba to už prepískol so svojimi nacistickými kamarátmi. Ešte útoky na Rómov sa dali považovať ako jeho názor, takisto spochybňovanie súdnych procesov so slovenskými náckami....

Ale na výročie vzniku Slovenského štátu, v Banskej Bystrici usporiadať ceremóniu, počas ktorej Kotleba ako vtedajší župan, rozdával šeky v hodnote 1488 eur vybraným chudobným rodinám, to už je priveľa, to už niet pochybností o spáchaní trestného činu propagácia zločineckej organizácie.

Už som to písal, keď si vezmeme čo znamená 1488, to nie je číslo jedná sa o symbol.

"1488 je kombináciou dvoch populárnych bielych rasových číselných symbolov. Prvý symbol je 14 , čo je skratka pre slogan „ 14 slov “: „Musíme zabezpečiť existenciu našich ľudí a budúcnosť bielych detí.“ Druhá je 88 , čo znamená „Heil Hitler“ (H je 8. písmeno abecedy). Čísla spolu tvoria všeobecnú podporu bielej nadvlády a jej viery. Preto sú všade v bielom rasistickom hnutí všadeprítomné - ako graffiti, v grafike a tetovaniach, dokonca aj v prezývkach a e-mailových adresách, napríklad aryanprincess1488@hate.net. Niektorí bieli rasisti dokonca cenu rasistického tovaru, ako sú tričká alebo kompaktné disky, ohodnotia za 14,88 dolárov"

1 2
možnosti
Foto

Pane Ulrichu, přijali ti obdarování ten šek? Pokud ano, byli také souzeni? Jinak, podle které abecedy je 88 Heil Hitler? Protože i té německé to je poněkud sporné, když v originální německé abecedě je písmeno H až na pozici 10.

Také mě napadá, jestli ona ta soudkyně není taky neonacistka. Dostal 4 roky a 4 měsíce...rozumíte? 44. Není v tom také symbol.

Jen pro pomaleji chápající...Kotleba je člověk, o kterého bych si neopřel ani kolo. Nemám pro něj slušného slova ale celý ten soud a rozsudek, je divadlo, fraška, tyjátr pro masy, protože jsem si naprosto jistý, že rozsudek právní moci nenabyde, že se Kotleba bude tak dlouho odvolávat až to vyšumí. A on se celou dobu bude velice dobře bavit.

A to mně sakra rozčiluje, když je dávána těmto kreaturám taková munice.

9 2
možnosti
JB

Kotleba R^R^R^ Pome Marian.

0 1
možnosti
Foto

Pane Hornere, já důrazně protestuji, proti lžím a pomluvám, které jste na mou adresu v tomto svém pamfletu napsal a žádám administraci o zákrok, protože je bodem v kodexu blogera, že bloger prostě lhát a urážet nesmí. Já jsem nikdy žádné vyhrůžky nikde ani ve svém blogu ani nikde jinde nenapsal. Přesně naopak. Pokud máte problém se čtením nebo s chápáním psaného textu, navštivte nějaký doškolovací kurz, kde vám snad pomohou. K mému textu, který jste sprostě a lživě obrátil ke svému obrazu chci napsat, nikoliv pro vás, protože u vás je to asi už marné ale ke všem který vaším pomluvám mohou uvěřit, toto:

Ve zkratce se dá uvést to, že pokud bude docházet k vnucování a k jakýmsi povinným "kvotám", dojde k pnutí mezi "původním" evropským obyvatelstvem a nově příchozími. Toto pnutí bude narůstat v souvislosti s tím, jak nově příchozí nebudou schopní či ochotní přizpůsobit se stylu života v Evropě. A pak může dojít se stavu, že už nebude záležet na tom, jestli podíl násilí páchaného imigranty bude vysoký nebo nízký. Všichni víme, jak fungují media a jak funguje šeptanda. Otevře se pandořina skříňka, kdy bude obyvatelstvo a oprávněně poukazovat na fakt, že s ním nikdo nic nekonzultoval, že obavy byly prezentovány jako rasismus a já nevím co všechno. Není potřeba vysoké inteligence aby každý ( ehm, jak vidím ne každý) pochopil, co to bude znamenat. Nárůst násilí, vandalismus, nárust extremistických a nacistických tendencí, nárůst rasismu a to vše ve finále uškodí všem přítomným, včetně těch, kteří v Evropě hledají zázemí a útočiště oprávněně.

Chceme li pomáhat, nemůžeme tou pomocí přinášet bolest a možná i smrt.

Odmítám a protestuji proti tomu, aby někdo, kdo má zásadní osobní problém s vnímáním mě řadil mezi lidi s nenávisti nebo dokonce mezi rasisty či nacisty. Pane Hornere, máte smůlu, období, které vám asi velice vyhovovalo, tedy doba budování komunismu pod vedením oné nechvalně proslulé strany je pryč a i když se vám to nelíbí, lidé opět mohou používat mozek.

13 1
možnosti
ZH

Podobným tónem se s vámi bavit nebudu.

2 10
možnosti
Foto

Kotleba si to zaslouží...sic se odvolá, neb hra na blbého zakázána není. Takže uvidíme, kolik z těch 4 let zůstane...

Jakkoliv se k MBraunovi semtam přikláním a kildně i ale ostře odkloním, žádná láska v sametu:)), mám vážně za to, že to vidíte nebo chápete špatně. Vpodstatě varuje před hloupým a nespravedlivým lynčem ulice,co se tak rád rodí z frustrace chudých mysli a neschopnosti věci moudře rozlišit. Což vážne nemělo vyznít, že by tyhle pogromsystémy schvaloval...s tím označením bych tedy dost přibrzdila. To zas jako spravedlivě, Zdeňku...

4 2
možnosti
Foto

Děkuji vám Radko, máte naprostou pravdu. Nemusíme chodit daleko, stačí se rozhlednout zde na blogu na některé názory, kdy každý Arab, každý muslim, každý Rom je symbolem zla. A to se "celkem" nic neděje. A nyní si představme situaci, kdy EU dá příkaz že země prostě musí přijmou tolik a tolik migrantů, že se o ně musí postarat, tak v takovém okamžiku může být i jediný zločin roznětkou k pogromům. A vzpomeňme si na Bohumín a požár paneláku. V prvních dnech bylo všem jasné kdo byl útočníkem a kdo byli oběti.

Já jsem všemi dvaceti pro pomoc těm, kteří jí potřebují a kteří si jí zaslouží. Jenže jaký smysl má pomoc, která nakonec povede k nenávisti a masakrům?

4 1
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,49
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik