Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J56a17n 77Š74i13k

14. 8. 2023 18:57

Z celé Vaši přednášky je naprosto zřejmé, že Vy Rusko za zločinný stát nepovažujete. Proto je s Vámi veškerá diskuze zbytečná. Svou pravdu a sympatie si ponechte a kochejte se uspokojením, jak jste Vy nad věcí. Hezký den

9 5
možnosti
HH

A koho ještě na tom seznamu zločinných států máte? I USA?

5 4
možnosti
JZ

Tohle jsou jasné znaky rusáckého nacismu

Podle srpnové zprávy Univerzity v Yale, na kterou ruský web Moscow Times upozorňuje, je osobám bez ruského pasu odmítáno poskytování humanitární a lékařské péče, nemají nárok na sociální příspěvky, služby obecních úřadů (například registraci automobilu), nemohou pracovat pro obec, může jim být zkonfiskován majetek a je jim vyhrožováno přemístěním, aniž by bylo specifikováno, kam je úřady hodlají přestěhovat.

3 4
možnosti
ZZ

Stát se má starat především o své vlastní obyvatele.

Zbytek by měl být předmětem komerčních pojištění a smluv.

6 3
možnosti
MR

Naše společnost jak si nevytváří podmínky pro vytvoření tzv. 3. pilíře společnosti, tak jak za dob mocnářství či. 1. republiky.

Nemáme duševní, duchovní, uměleckou, vojenskou, firemní elitu, nemáme takové organizace jako zde byl dříve Sokol, Orel, další.

Na místo toho nastupují bulvární media a politici.

K tomu se rozpadl vzorec generačních rodin, předávání hodnot, tradic, rolí, vazeb, inicializace do dospělosti a tzv. existenčního a životního ukotvení.

Co je horší, není zde ani stranický dorost, či generační předávání vlastnictví, tedy základ pro pravicovou, i středovou politiku a společenské třídy.

My si toto neuvědomujeme, neboť náš časový horizont vnímání dějů, končí spaním, a další den budou dějově aktivnější jiné děje, jež tu taky běží nějaký čas. Tak nás pohltí a přeberou zřetel a tím se dostáváme do dějového soukolí a určité časové vrstvy vnímání světa, jež u mnoha lidí je velmi krátký a tak mají dojem že svět je jeden velkých chaos, což v nich vytváří pocit i nutkání s tím něco dělat a tak slepě roztáčejí až to někde exploduje.

Navíc každá generace si nepřebírá hotové vědomí a zkušenosti od předchozích, ale musí krok za krokem vše poznat, zakusit, objevit, a vidí to ve svém světle, prostupuje fáze kde třeba řeší minulost a vlastně ji tzv. aktualizuje na svoji dobu a vnáší do ní parametry doby, v níž se stvořilo její vědomí.

Tedy není to nic o historické události, ta už je naštěstí jednou daná, ale nekonečnému koloběhu aktualizací, tak jak se rodí generace za generací.

K tomu každá generace vlastně žije ve své existenční dobové bublině a tu považuje za danou realitu. Nejen generace, ale každý člověk. Zatím zde nedošel evoluční vývoj člověka tak daleko aby překročil svoje sebevnímání, sebeprojekci a vnímal věci z prostoru kolem ... .

Proto je náš dnešní lidský druh odsouzen k sebeničení i zničení.

4 0
možnosti
Foto

Až na ten konec souhlas. Zatím reprodukce druhu jakž takž funguje. I když jí coby živočišný druh již předčil pokrok, tedy její vlastní výtvor

0 0
možnosti
ZZ

Takže na násilníky je nutno brát ohledy a není možné zveřejňovat jejich identitu, národnost, či příslušnost k etniku, abychom náhodou na slušné nevztáhli kolektivní vinu.

No a na ty slušné cizince, kteří hrají hokej, fotbal, tenis ....... , nebo třeba zpívají, provozují hotel, .......... vztáhneme automaticky kolektivní vinu, zveřejníme jejich jména, národnost, státní příslušnost a sdělíme těm slušným, že od dnešního dne jsou pro nás neslušní a nemohou svou práci u nás dělat, protože si to Ukrajinská ambasáda nepřeje.

6 5
možnosti
HH

Tak je to přece správné!!!!!

3 4
možnosti
HH

Karma jak vyšitá.👍👍👍

6 4
možnosti
Foto

J95o67s49e67f 45B43á38r41t82a

14. 8. 2023 14:22

Pane Hornere, lidi žijící jenom v předsudečné nenávisti není třeba komentovat.

5 5
možnosti
JZ

Předsudečnou nenávist jistých zakomplexovaných jedinců vůči Ukrajině netřeba komentovat. To je správný přístup.

6 10
možnosti
JD

Jasná a zasloužená karma!

6 9
možnosti
JK

Zcestné v souladu se zdegenerovanou ušlechtilostí autora. P. Ziegler obviňuje konkrétní lidi, vypočítává jejich zrůdnosti a souhrnně je nazývá "rusáky". O kolektivní vině nemůže být řeč, protože rozlišuje právě mezi rusáky a Rusy. Němci tuším mezi židáky a Židy nerozlišovali.

5 6
možnosti
HH

On právě nerozlišuje. On to míní jednoznačně obecně.

3 1
možnosti
JZ

Je tam docela dost demagogie. Bloger Ziegler použil výrok o zločinných ruských mozcích, který už dříve pronesl Rus Vladimír Pastuchov a já to v blogu jasně uvedl. Převzatý výraz nemůže být v takovém případě předmětem trestního stíhání. Nemohu být trestně stíhán za to, co řekli jiní.

4 6
možnosti
HH

Ale můžete. Stejně, jako Zvědavec za uveřejnění článku o Židech, který napsal a uveřejnil někdo jiný bez postihu.

2 3
možnosti
  • Počet článků 831
  • Celková karma 22,15
  • Průměrná čtenost 964x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik