Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Již ten první odstavec je absolutní nesmysl, pramenící z vašeho úchylného nastavení uvažování.

Dál jsem už nedokázal číst.

20 2
možnosti
ST

Uf, asi 10000 písmen a taková blbost. Smíchat dohromady všechno možné, příčiny, důsledky, minulost přítomnost a vyplodit z toho něco tak nesmyslného. Tolik zbytečné práce. Až je mi Vás skoro líto.

21 5
možnosti
ZZ

Spíš jen vy to nedokážete pochopit, ale nic si z toho nedělejte - já také moc nerozumím např. kvantové fyzice.

;-)

7 12
možnosti
JV

Každopádně teď je na Hradě zlo a ostuda. S Babišem by to pokračovalo. S panem Pavlem ještě nevíme, ale má už teď respekt na celém civilizovaném světě. Chyby zatim nedělá a doufejme dělat nebude, jako ta katastrofa co tam momentálně ještě je.

13 2
možnosti

Jestli se tady někdo potřebuje ostatním "vervat do hlavy", tak jste to právě vy. Kéž byste už konečně vystřizlívěl.:-/

11 6
možnosti
ZD

Jediné co mi nesedí je výraz, že Ukrajinci chtějí válčit. Myslím, že je zásadní rozdíl mezi Ukrajinci jako takovými a situací do které je postupně nahnali politici. Hovořil jsme s několika a válčit a umírat nechce ani jeden. A jejich vyjadřování se o tom, pro koho se vede tato válka by tady neprošlo.

3 11
možnosti
EH

Válčit chtějí někteří emigranti, kteří na frontu nikdy nepůjdou. Že si přece Ukrajinci nenechají vzít území.

Do toho frustrovaná zpověď jednoho dobrovolnického instruktora o plýtvání finanční pomoci a ničení všeho ruského (knihy, jazyk).

Krvavý hon na pátou kolonu (= kdo se nestačil naučit ukrajinsky) bude následovat, pokud si na to ještě nenašli čas.

2 13
možnosti
ZD

Naprostý souhlas. Je to i můj pohled na celý vývoj očima, které zažily a vnímaly co se dělo za komančů. Měl jsem možnost přímo hovořit s pamětníky politiky padesátých let. Po fabrice zde pobíhal aktivista s rudou páskou a pistolí. Všem hrozil, že jakmile najde neplniče plánu nebo sabotéra - bude to řešit na místě. A kupodivu mírumilovní soudruzi nic nenamítali a za tohoto hrdinu se stavěli. Pomáhal splnit plány x-té pětiletky. Nechal bych vývoji ještě přeci jen nějakou dobu než definitivně "zlomím hůl". Trajektorie ovšem nemilosrdně směřuje do starých časů.

1 7
možnosti
JK

Jen ještě zkusit pracně přetavit tuto vzpomímku na cokoliv, co by se dalo použít na dnešní poměry, ale předem varuji, bude to fuška... :-)

0 0
možnosti
RK

Naopak se mi zdá sebešpinavější ultrapodnikání miliardáře napravenější v postoji ke komunismu a obrácení na kapitalismus, než vojenský kariérismus za libovolného režimu. Navíc mi nesmírně vadí, že Pavel není schopen žádné intelektuální svobodomyslné úvahy.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797795

Kdybyste tohle napsal na začátek, nemusel jsem tu slátaninu číst až do půlky. Nechci znát váš hodnotový žebříčekRvRvRv

14 3
možnosti
JV

Vypadá to, že vojenský kariérismus za libovolného režimu je na vašem hodnotovém žebříčku hodně vysoko

7 7
možnosti
IS

Horner jede bomby.;-D

10 0
možnosti
Foto

Ups...tolik demagogické masírky v několika odstavcích? Skoro jako by to psal absolvent VUMLu.

Ale tohle je ukázkové rozdělování společnosti a ještě vlastně hrozně hloupé a nelogické: "...my jsme spíše hecíři a manipulanti. Kéž by naši Pavlovovci konečně vystřízlivěli.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797795";

Když říkáte "My", je hezké, že tím myslíte sebe, souhlasím a nehádám se, článek manipulacemi oplývá A když říkáte, sám za sebe, že kéž by "naši Pavlovci " konečně vystřízlivěli, i s tím bych rozhodně souhlasil, protože byť nemám tušení, o koho jde, logika psaní jakoby by byla fakt od někoho pod vlivem :p

18 5
možnosti
JV

Půl stránky popíšete bláboly o manipulaci a masírce a přitom nejste schopen jedinou uvést. Klasika. Ale plivnul jste si, ne?

8 12
možnosti
Foto

J17a51n 64Š15i20k

7. 2. 2023 7:08

I kdyby Vaše polopravdy byly pravdou, nic to nezmění na tom, že Rusko napadlo druhý stát s mezinárodně uznávanými hranicemi a to způsobem, který nelze jinak označit než za barbarský. Tvrdit, že jim jde o Rusy na ukrajinském území je směšné, ve světle útoků ruské armády na civilní infrastrukturu zvlášť v zimním období, jako jde třeba o elektrárny. Odvážet děti za hranice a dávat je k adopci a považovat to za lidumilský počin, jak prohlásil sám velký Putin, dokáže jenom zvíře, které nemá s lidstvím nic společného. Jinak ano. Morální hodnoty Pavla jsou úplně někde jinde, než Babiše a části politické scény. Jeho volba v současné době je tím nejlepším možným řešením. Chápu ovšem, že Rusku a jeho fanouškům se nový prezident a nová vláda hrubě nelíbí. Jinak v nakládání slovem dezolát a podobnými výrazy jsou největšími mistry dezoláti sami, kteří mají potřebu při každé příležitosti o jejich ublíženosti žvanit. Ostatně stejně jako Vy. Hezký den

25 3
možnosti
ZD

Vaše vyjadřování ke konfliktu nechci komentovat. Vaše oslavné ódy na pana generála nechám také bez komentáře. Na kvalifikovanou kritiku či chválu je zatím čas, takové soudy se dělají s odstupem. Tedy rozumní to tak mají. Osobně jsem s výsledkem volby také "spokojený". Babiš se na tu funkci zcela nehodí. Nicméně s vašim vyjadřováním o dezolátech a nadávkách jste zcela mimo. Zatím největší nadávky a lži o lidech z druhé strany názorového spektra pochází z vašeho názorového břehu. A v celém průřezu politického spektra od premiéra počínaje po posledního Honzy v diskusi.

4 5
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,28
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik