Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Jestli je nový návrh EU nápaditý nebo není, jestli jsou reakce na něj nápadité nebo nejsou - to přece není nijak významné.

Stejně jako zkoumání pojmu solidarita - dobrovolná nebo ne?

Podporování invaze - tedy obsazování území jiných zemí - agresivními afroislámskými primitivy - to je zřejmě ten správný název pro nový návrh EU.

A z tohoto úhlu by měl být také zkoumán.

3 0
možnosti
Foto

Jeden youtuber žijící již několik let v LA, natočil ulice tohoto města druhý den po demonstracích. Byly tam vyrabované i vypálené obchody. Na chodnících bylo sklo z rozbitých výloh a trosky zařízení obchodů. Ale i desítky lidí, dobrovolníků, kteří přišli uklízet. Podle těch záběrů všichni Afroameričané pravděpodobně zatím vyspávali po bouřlivé noci. Nebyl mezi těmi "brigádníky" ani jeden. Nejsem žádný "myslitel", tak to jen tak, mimo vaše téma.:-).

17 0
možnosti
PT

P58e57t47r 18T49o54m40e67k

24. 9. 2020 7:53

Ten váš výraz, lidoví myslitelé je ve vašem pojetí dost urážka. Myslíte, že vy jste něco jiného? Vy jste nějaký vzor člověka, jehož myšlení je tak kvalitní, že by se jim měli řídit všichni ti, kteří se nechtějí stát "lidovými mysliteli"? Podle vás zkrátka každý, kdo nepřejímá vaše, jedině správné, názory, je "lidový myslitel".

To je tedy dost velká a odporná nafoukanost.

16 0
možnosti
PK

Měl byste si vzít nějaké ty nezvané migranty na rok k sobě domů a pak

napište o tom nějaký článek.Moc hezky se píše o tom co by měli dělat jiní.

4 0
možnosti
Foto

Naše vnitřní „povinná“ solidarita k jinému názoru lidových myslitelů zaručuje zdejším lidovým myslitelům kritizovat a prosazovat co si uráčí

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757781

R^

1 1
možnosti
PD

ale vždyť to není pravsa, právě vy Elfové vlastní názor a svobodu slova pěkně od podlahy potíráte

12 0
možnosti
PO

Pane Horner, zase tolik práce a přitom blbost, nebo jinak řečeno slátanina.:-)

2 1
možnosti
Foto

v čem_ konkrétně, prosím:-) povídejte:) citujte a na nějaké té - tématu adekvátně vyšší, úrovni vyvracejte:) děkuji

1 2
možnosti
DR

Tento "nový" návrh migrační politiky EU snad už ani nemá smysl nějak hlouběji komentovat. Naprosto neschopné bruselské hlavy pomazané, jak se ostatně dalo očekávat, nepřinesli nic jiného než opět kvóty v jiném kabátě. Jinými slovy, opět nevymysleli vůbec nic. Rv

9 3
možnosti
MP

"Neschopné bruselské hlavy"? A nebo je to jenom naše ignorance a neschopnost pochopit tu skutečnou lidskost a soucit západních zemí s utrpením lidí v jiných částech světa ? A to i za cenu možných osobních obětí, které si tyto "neschopné bruselské hlavy" jistě dávno uvědomovaly...

0 0
možnosti
PK

Než si zaplevelit zem migranty diktátem Angely, lidmi kteří se nikdy nepřizpůsobí a naopak budou se činit, jak již ukazují ve srovnatelných zemích jako je Dánsko a Švédsko a to se všemi dopady na společnost, tak je lepší EU opustit...RvRvRv

10 3
možnosti
Foto

Výsledek bude tentýž, ne-li horší. Stačí si tu hranici stanovit jinak, žádná členská země nemusí přijímat imigranti, pokud podíl jedinců s dlouhodobě povoleným pobytem by přesáhl desetiprocentní hranici všeho obyvatelstva na daném území.

0 0
možnosti
ML

Jste nej lidový myslitel.

0 0
možnosti
Foto

Ale má to dobře promyšlené, že ano?

Ale to co popisuje a analyzuje, se nenazývá demokracií, ale liberální demokracií, opřenou o dělbu mocí. Souhlas, ale poněkud jsme to přehnali třeba s pojetím nezávislé policie, soudnictví na vládě. Chudáci daňoví soumaři mají strkat peníze do něčeho, ale nemají mít jako občané žádnou kontrolu nad tím, jak s nimi nakládáno. A to, že ministr vnitra nemůže nic přikázat policejnímu řediteli, tak to už jsme fakt s tou dělbou mocí přehnali.

A co se týče migrace, buď existuje vnější schengenská hranice, pak EU musí nějak regulovat migrační toky přes ní, a nebo neexistuje.

7 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,49
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik