Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Takhle to dopadá, když má někdo nějaký problém sám se sebou - a místo toho, aby to řešil účinným a zdravým způsobem (třeba i za pomocí klinického psychologa nebo psychiatra), se uchyluje k tomu, že jen uteče do ultralevičáckého fanatismu. Je to podobné, jako se nepříjemné realitě bránit pomocí alkoholu nebo jiných drog.

3 0
možnosti
Foto

IS není primárně vůbec o násilí na ženách. To je v ní jenom okrajová kamuflážní část. Část, kterou máme u nás dávno vyřešenou.

1 0
možnosti

Zase jeden z těch nesmyslných požadavků - vážit si žen. Proč bychom si jich měli vážit? Chceme snad my, aby si ženy vážily nás? Stačí když k nim budeme přistupovat stejně rovnoprávně jako k mužům. Žena není o nic méně, ale také o nic více, než muž. Všichni jsme homo sapiens.:-)

2 0
možnosti
Foto

J10o85s73e83f 53B92á12r69t92a

30. 7. 2020 11:09

Prý pomáhá omývat přirození studenou vodou. (Postřižiny)

2 0
možnosti

;-D;-D;-D To je zase dílo!

A kdy se ženy omluví mužům za staletí psychického týrání a manipulování? Ne nadarmo se říká, že muž je hlavou rodiny a žena krkem, který tou hlavou kroutí.

1 0
možnosti

J74a45k94u87b 55H83o64z14a

30. 7. 2020 8:11

Když už chcete mluvit o domácím násilí, tak může být oboustranné. Znám jednoho, co ho jeho bejvalka seřeže jak žito pokaždé, když ho uvidí. A on jenom tupě drží. Asi nezná heslo: "Pereš se jak chlap - dostaneš jak chlap!"

0 0
možnosti

Naše pravice se kasá, že u nás je násilí na ženách plně a definitivně vyřešeno. Proto je nějaká smlouva navíc zbytečná...Proto je naše extrémní pravice v čele všech popíračských snah holokaustem počínaje a MeToo či BLM konče.

Bože Hornere, vy jste fakt idiot. A je zajímavé, že u místních adminů fám to pořád prochází. Alespoň je vidět, jakou objektivitou trpí na bázi osobní ideologie..

14 0
možnosti

Třeba ho drží kvůli nám - když někdo kroutí nad nějakým článkem hlavou, že větší blábol se snad už ani napsat nedá, aby vždy bylo kam ukázat, že dá. :-)

3 0
možnosti

to je zase blábol .. IS nepřináší nic pozitivního nad rámec již aplikovaných zákonů .. pozitivní by byla tak akorát pro muslimské pastáty, bohužel je možné, že se k nim pomalu začínají řadit i některé státy evropské :-/:-/

7 0
možnosti

Pokud jde o legislativu proti domácímu, nebo jinému násilí na ženách, v tom Istamb. úmluva nic navíc nepřidává. Co se tam přidává, je tam implicitně, že na to budou kromě policie a soudů dohlížet nějaké nezisikovky ze zahraničí, což pak situaci posune někam mimo náš právní stát a může to fungovat dle libovůle aktivistů jako me too, cenzura facebooku, nebo norský Barnevernet co krade děti

13 0
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,64
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik