Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Mám obavy, když takové články mají podporu. Ono takové články se zdají nevinné, ale podobné v dřívějších dobách nakonec vedly k holocaustu.

4 3
možnosti
MS

A já mám zase obavu z takových do očí bijících příspěvků. Nikdo nesmí ani slůvkem zkritizovat Izrael, nebo Izraelce. Guterres řekl, že ta nenávist k Izraelcům nevznikla ve vakuu, ale za 56 let působení Izraele v celé Palestině a hned přišla Izraelská výzva k rezignaci. Amnesty International v tomto duchu tepe posledních pět let. Izraelští židé, kteří si drze dovolili zkritizovat domovský Izrael radši emigrovali (byli odejiti) z Izraele a teď jsou to prý levičáčtí Židé v Evropě. Vít Hassan si drze dovolil napsat blog o situaci v hospodě u Hrocha a hned se na něj sesypaly útoky ad hominem, navzdory konstatování proizraelských diskutérů, že v každém národě jsou lidi slušný a ten zbytek.

Oba národy mají tunu másla na hlavě, protože v obou národech jsou nesmiřitelné tábory, které byly, jsou a budou proti mírovým dohodám. Palestinci můžou vydat Hamás a Izrael může vydat Západní břeh Jordánu.

1 2
možnosti
ZZ

Černochová rychleji mluví, než myslí.

Ona vlastně moc nemyslí vůbec.

1 5
možnosti
FL

Zase série nesmyslů. "Apartheid" má svoji definici, není to jenom nějaké "oddělení". Kromě toho , to "oddělení" mělo svůj důvod, autor zaměňuje příčinu a následek. Mají omezený pohyb - kdo jim za to může? Jsou omezení nejenom od Izraele, ale i od Egypta- proč asi?

"Kolik obětí na straně Palestinců bude dostatek na satisfakci ..." - Nejde o žádnou satisfakci, ale zničení infrastruktury Hamásu a civilisti byli opakovaně nasměrovaní kam mají odejít. Další záleží na nich, jestli poslechnou Izrael, nebo Hamás. Izraeli se civilní oběti nehodí, ty právě vyhovují Hamásu, kdyby byl autor trochu v obraze.

"Podporuji Izrael, který chce dospět a žít v míru" - o nic jiného mu ani nikdy nešlo.

Autor nenavrhuje žádnou možnost co by měl Izrael udělat, aby za 2 roky nebylo zavražděno dalších 1400 Izraelců.

1 0
možnosti
MS

Co kdybyste si vy přečetl zprávy Amnesty International od roku 2017 doteď? Tam byste se dozvěděl, co mohl udělat Izrael, aby zabránil zavraždění dalších 1400 Izraelců a Antonio Guterrés to řekl výstižně: " Ta nenávist k Izraelcům v Kibucu nevznikla ve vakuu. A co udělali v reakci Izraelci? Místo sebereflexe a ověření závěrů Amnesty International výzvy k rezignaci, pozastavení víz velvyslancům OSN a celková Izraelská hysterie.

1 0
možnosti
Foto

Pokud je jistá Jana Černochová členkou jakéhosi OSN, tak přece z něho může klidně, jako z vlaku, vystoupit.

1 2
možnosti
DR

A hlavně se už nevracet.

1 1
možnosti
DR

V každém případě se nyní nádherně "proslavila", píšou o ní všude.

1 1
možnosti
HH

OSN ovládli USA. Teď jim to svět vrací. To se jejich lokajum nelíbí.

1 6
možnosti
JZ

J94a13n 74Z54i86e93g75l44e21r

29. 10. 2023 16:32

Andreje Babiše nemusím, ale za to, že řekl, že Janu Černochovou v tomto ohledu chápe, má u mne plus.

4 4
možnosti

Zdenku, není třeba to brát tak vyhroceně! OSN podporuje vraždící teroristy a mordující Izraelce hlava nehlava, seniory, ženy, matky děti... Také bych nejraději vystoupil, jestliže totalitní státy brání spravedlnosti ve světě. Emoci paní ministryně Černochové se nedivím, ale musíme racionálně vzít rozum do hrsti! Kdo bude prosazovat spravedlnost, když i my vystoupíme?!? Pan ministr zahraničí Jan Lipavský to vysvětlil u Moravce na ČT24 jasně. Vystoupení z OSN by naše maličká zemička nebyla chráněna ani alespoň tou závažnou mezinárodní deklarací o mezinárodních pravidlech, byť se tomu teroristé, včetně Putinova Ruska, vysmívají!

9 1
možnosti
TB

Právě proto jsou slova paní ministryně totální hovadina....

1 4
možnosti
Foto

Pane autore, OSN měla všelijaké konflikty řešit mírovou cestou a jednáním. A dařilo se to? Takže jako přívržence mírových jednání tato organizace musela zklamat i Vás.

Tak se nevztekejte.

3 0
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,66
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik