Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J11a25n 73Z48i21e70g14l31e78r

29. 10. 2023 16:00

Mír v Izraeli bude, až Palestinci uznají právo Izraele na existenci. A přesně to Hamás odmítá. Oni chtějí Židy zlikvidovat a nechtějí dohodu.

11 1
možnosti

Když v Přední Asii přestane bojovat Hamás, bude konečně mír! Když přestane bojovat Izrael, Izrael skončí!

6 0
možnosti
JZ

J81a31n 88Z90i37e38g57l31e53r

29. 10. 2023 15:58

Vůči Janě Černochové mohu mít spoustu výhrad, ale její nasazení pro Izrael je na jedničku.

11 1
možnosti
Foto

J86a78n 30A90n77d29r93l10e

29. 10. 2023 15:25

Ale neni. Je to rebelka a rekla pravdu. OSN je v komatu, v boji proti zlu selhava, ovsem vystoupeni neni reseni, resenim je zmena, reforma, v prvni rade RB, a zmenu muzeme prosazovat pouze zevnitr, bude to trvat asi dlouho, treba se to nikdy nestane, ale za pokus a snahu to stoji.

9 0
možnosti
Foto

Já jsem rád, co Černochová řekla. Je to hlas lidí, kteří ctí základní etické principy v prostředí světového etatismu. V prostředí, ve kterém se mnoho lidí ztratí, jako například autor tohoto článku.

4 2
možnosti
JR

J75a92n 31R28á87ž

29. 10. 2023 14:48

Článek je plný nesmyslných argumentů. Je jich tolik, že vyvrácení těchto nesmyslů na základě faktů by stačilo na samostatný blog.

12 0
možnosti
JK

Tak prorusakům a podporovatelům teroristů by se samozřejmě demise paní ministryně líbila. Jsou z ní už delší dobu nějací vykolejení. Oni by tak nejraději někoho jak na Slovensku, kdo by se jel do Moskvy omluvit. To by autor jistě ržál štěstím.

7 2
možnosti
MR

V této době se tzv. láme chleba a ustanovuje nový, realistický pohled na svět, kde jsou civilizační predátoři na jedné straně a tzv. vychýlené těžiště západní demokracie, které se uzavřelo do vlastního světa a seriál událostí jej tlačí zpět do rovnováhy, tak aby lidská osobnost, nebyla vedena jen k vzdělávání a odstraňování překážek jedincům z cesty, a orientace na mladé generace, jimž právě k celostnímu rozvoji chybí tak jako strukturám Evropy kontakt s drsnou realitou, různých civilisačních stupňů evoluce, přírody, planety, kde se podmínky mohou měnit z minuty na minutu a planeta zatím nám "přeje".

Je zde už dříve rozehraná hra na geopolitická a mocenská centra post globálního světa, kde je Čína, Indie, Indonésii a v Euroasii, tak je to mocenský boj Putina, Erdogana, a Islámského světa pod dvojí vlajkou, a to Šíitů, kde je Irán a Sunnitů, kde je Saudská Arábie.

Pak je zde rozvrácená Afrika, a exodus ... .

Zde selhává Evropa, jež historicky má stabilizovat tento geopolitický region, kde je dnes vlastně vakuum, ale nejdříve se musí poučit z dřívějších importů od politiků doby a dále generací jež chtěli po své cestě, reformovat svět, zde třeba Arabské Jaro, anebo multikulturalismus, revize hhistorie, ..to jsou znaky tzv. vychýlení civilizačního, společenského těžiště. Navíc dnešní evoluce člověka, prostě nemá schopnosti a je vlastně v postavení jako dříve Neandrtálci, neboť zde je, tak aby člověk nebyl otrok autorit, informací, mediálních domů, politiků, mít tzv. časovo-dějovou kontinuální inteligenci, vnímat děje, v jejich časových linií, a to jsou řády, měsíců, roků, staletí, a zde je vlastně vše jinak. U většiny lidí povědomí o všem, končí spánkem, redukcí zde a druhý den už ví prd a má jiné priority, a tím pádem se zde udržuje ekosystém, stále dokola opakujících situací, rozvratu, a nelze to úspěšně řešit, neboť k tomu je potřeba vnímat delší horizonty v čase ... .

Výstup ministryně Černochové, právě otvírá cestu, jak ze zabetonovaných pozic OSN, jež

2 0
možnosti
MR

reflektují jinou dobu postbipolárního světa USA - SSSR, jež zažehl onu globalizaci a zajistil na několik desetiletí, klidnější globální podmínky.

Západní svět ustupuje do pozadí, a může být převálcován, a to se bude stále více ukazovat ... . Tím pádem bude podtlakem, a jeho pohledy, ideologie a snad pochopí lidské fáze evoluce a její projevy ve vnímání světa a potřebách, to že zde není jedna forma člověka a k ní manuál, ale je zde více stupňů a snaha o unifikaci, vede k rozkladu společenské smlouvy, diverzity, k nesmírné byrokracii a oslabování ekonomiky a žije se vlastně na dluh ... .

2 0
možnosti
RJ

No nevím, už i pan premiér řekl, že je taková impulsivní. Dobrá to může být ale z pozice člena vlády a představitele ČR by ta impulsivita měla být poněkud krocena. Navíc to zdaleka není první případ.

Kolik už podobných rezolucí OSN schválila? Desítky minimálně, spíše víc. Čím je ta současná zvláštní, že se na ní musí až hystericky reagovat? Stejně všichni vědí, že je to v podstatě cár papíru s nulovou relavancí na realitu.

1 1
možnosti
Foto

Ale, ale, vždyť OSN od korejské války už nikdy k ničemu praktickému nebyla.

10 0
možnosti
JZ

J44a85n 84Z87i34e72g27l93e93r

29. 10. 2023 12:10

Pan Horner jen maskuje svůj antisemitismus.

5 1
možnosti
ZH

Kolik strpěných palestinských obětí je ještě antisemitismus a kde začíná podpora Izraele? Uveďte prosím přesně, ať se máme čeho držet.

2 7
možnosti
  • Počet článků 831
  • Celková karma 21,06
  • Průměrná čtenost 964x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik