Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Blázni volí opět blázny !

;-)

3 1
možnosti
Foto

Dá se to pochopit, kdybyste to myslel s ochranou přírody vážně, poslední, co by Vás napadlo, by byla volba Zelených. Pokud to myslíte vážně, doporučuji odpojit se od elektřiny, od internetu, noťas, modem, telefon a další spotřebiče někomu darovat a teprve potom někde vyprávět, že Vám jde o záchranu přírody. Tahat vodu z potoka, topit nevím čím, protože elektřina je špatně, plyn je špatně, pevná paliva jsou špatně. Budete to mít těžké, to je fakt, ale ochrana přírody je přece důležitější než Váš pohodlný život.

0 0
možnosti
VV

Sice nemam vas problem, ale i pro mne by byla asi lepsi zelena barva, nez kombinave zelene a rude.

0 0
možnosti
ZZ

Správně !

Žádná menší strana už není ?

;-D

0 0
možnosti
LH

Jiní fanatici než ti typu Hornera taky Zelené už dávno nevolí. Jen tentokrát výjimečně chybí závěrečný výkřik, že za všechno může "kapitalista"

0 0
možnosti
ZJ

Omyl! Za všechno může Putin!

1 0
možnosti

Jedině užitečné hlasování je dát hlas SPD.

0 0
možnosti
JD

Vy všichni, co zde píšete o propadlém hlasu nemáte pravdu! Co byste psali, kdyby nebylo předvolebních průzkumů? Je hlas pro ČSSD, Ksčm, Přísahu, Triko propadlý? Za mě je propadlým hlasem ten hlas, který je pro současné strany okupující parlament!!! Jen se podívejte, co strany předvádí v předvolební kampani? Lhaní, pomluvy, osočování. Kde je něco pozitivního? HLAS pro Zelené rozhodně není propadlý!R^R^R^ Karma pro autora!

1 0
možnosti
LK

L42u11b93o61š 97K33r23i71m21l

22. 9. 2021 17:54

Hlas pro stranu jednoho tématu je vždy propadlým hlasem!

0 0
možnosti
PD

P11e33t79r 81D11r97a48p17a59l

22. 9. 2021 14:11

no, jenže on se v myšlení těch zelených jaksi vytratilo to, že i člověk je součást přírody. tedy že 50 tisíc lidí ve městě sužovaném dopravou má menší práva než syslí rodinka kempující na louce za městem

5 0
možnosti
ZZ

Ještě větší sranda je to, že ta syslí rodinka musela být dovezena do Přerova z Brněnské ZOO, či odkud to bylo - aby se tam mohla na poli nafotit.

;-D

0 0
možnosti
JL

Co by udělali Zelení, kdyby vládli? Green Deal...likvidace uhlí, atomu, zdražování...Mělo by to být naopak - nejprve postavte produktivní ekonomiku a hlavně přijďte se systémovými opatřeními k záchraně zbytkové divoké přírody, která přežila likvidaci za posledních 100 let.

2 1
možnosti
DR

Nejste zdaleka sám, koho absolutně nezajímá to trapné ideologické dělení stran na pravici a levici a to zdaleka nejen kvůli přírodě, ovšem zrovna Zelení, no nevím. Jak je psáno už níže, zbytečně propadlý hlas, to už je lepší namísto voleb jít raději na pivo a vyjde to nastejno.

1 0
možnosti
ZJ

A to je to nejhorší. Okecávat, že neexistuje dělění na pravici a levici, jsou levicové canci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,59
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik