Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejlépe se o přírodu starají bohaté společnosti v nichž je největší míra ekonomických statků vztažených k jednotlivci. (Ekonomické statky to nejsou jen výrobní statky, ale i ekonomické vztahy mezi jednotlivci.) Proto je kontraproduktivní volit strany, které chtějí páchat dobro masivním přerozdělováním = chudnutím společnosti.

5 0
možnosti
JK

Švédsko rozděluje několik desetiletí a pořád je tam vyšší životní úroveň než u nás. Proto patří Skandinávské státy mezi nejspokojenější na světě.

0 0
možnosti
JD

všichni co maj plnou tlamičku přírody a ekologie, zelení obzvláště jsou pokrytci .. pouze bohatá společnost má prostředky na ochranu životního prostředí a tahle zelenosocialistická úderka ji ničí .. a až začné jít o holé přežití bude starost o přírodu, ekologii atd tou poslední

5 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 2
možnosti
MD

Neměl byste. Paradoxně jim uškodíte tím, že Váš hlas připadne z větší či menší části současné nebo ještě horší budoucí koalici (opravdu chcete ANO/SPD/comms?), která tedy opravdu nějakým návrhům Zelených naslouchat nebude.

1 1
možnosti
Foto

Jen zahodite svůj hlas,který bude potřeba jinde.To opravdu není dobrá strategie...

1 1
možnosti
MP

Lidé zahazují svůj hlas skutečně špatným stranám-Ano, ODS, SPD a pod.Zelení nejsou špatná strana. Konec konců podívejme se na Německo. Tam se Zelení dostali do popředí. A to proto, že Němci nejsou krátkozrací v tomto směru jako my.

0 0
možnosti
JK

Tím váš hlas propadne a pomůžete někomu jinému. Kromě toho hlas Zeleným není hlasem pro ekologické chování. Zelení se poukazování na ekologické problémy snaží dosáhnout jen politických cílů. Ostatně zelenou kartu vytáhl poprvé švédský sociálně-demokratický premiér Olof Palme, když jeho strana skomírala.

9 2
možnosti
Foto

Že jsem tak nebetyčně drzý - ti Zelení, to je nějaký myslivecký spolek nebo klub milovníků jednoho konkrétního alkoholického nápoje?

Kdybyste napsal, že volíte Zelenou, mělo by to mnohem větší grády.

3 1
možnosti
Foto

Co myslíte, že Zelení v ochraně životního prostředí dokážou? Podpoří určitě zákaz výroby aut na benzín naftu a a v přírodě se nic nezlepší. Bohužel vývoj lidské společnosti je kamsi nasměrován a má setrvačnost jak rozjetý Titanic.

1 0
možnosti
JH

To je moc dobře, že hlas zrovna tohoto pána skončí v koši!

11 1
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,49
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik