Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P77e57t22r 79T76o66m48e50k

27. 8. 2018 16:19

A to všechno je napsáno kvůli čemu?

0 0
možnosti
PN

Kdyby jste si přečetl knihu Tabu v sociálních vědách od Bakalář, tak by jste takovou sbírku pitomostí nemohl napsat. Nestojí za oponování.

0 0
možnosti
ZH

Aha, jedna kniha a jeden názor jednoho myšlenkového spasitele, všechna ostatní věda a uvažování nic neznamenají. O tom nechci diskutovat, to je zcela mimo realitu.

0 0
možnosti
MJ

Rasismus je nauceny. Asociacni predsudej je vsak vrozeny a rasismus je jenom jeho prirozeny projev. Je to vysledek toho, jak je nas mozek predratovany. Jestli chcete tvrdit ze netrpite predsudky, pak si bud lzete, nebo jste psychopat.

Dulezite je tyto predsudky rozpoznavat a prehodnocovat. Vymitit se nedaji.

Zajimavy fenomen bych uvedl v USA. Severovychod propada rasismu mnohem mene, nezli jih. Proc? Ja myslim, ze jede o urcity eticky a hodnotovy pristup. Na jihu se ceni prislusnost k urcite kulturni/rasove skupine a nezalezi jaky maji clenove teto skupiny socialni status. Na severovychode zas vubec nezalezi jake jste rasy nebo orientace, pokud mate penizky :) tam se zarazujete do socialni tridy a ne do te rasove... A taky predsudky vychazeji spis z toho co mate oblecene, nezli z toho, jaku mate barvu kuze.

0 0
možnosti
ZH

Děkuji za upozornění, že jsem psychopat. Jistě je to něco velmi přátelského. Díky za slušnost a věcnost. Jsme odsouzeni k rasismu a kdo rasistou není je psychopat. Díky za geniální vědeckou myšlenku. Kdybyste nám ještě uvedl nějaké odborné autority, které to tvrdí spolu s vámi, byli bychom vám vděčni.

0 2
možnosti
JS

Váš článek se ideálně hodí k tomu, abych pod ním citoval známého židovského vědce a publicistu Dana Schueftana: "Není jednoduché říci jasně a nahlas, že kultura, jež uznává, že ženy jsou rovnocenné lidské bytosti, je nadřazena kultuře, která se k ženám chová jako k dobytku. A že ta druhá kultura není pouze jiná, nýbrž je podřadná vůči té první, je těžké to říci, protože to je politicky nekorektní."

Jsou lidé, kteří jsou ochotni tvrdit, že všechny kultury jsou si rovny a všechny mají stejné právo na existenci. Nemají. Není možné přiznat stejná práva kultuře, která je založena na západním pojetí práva, a kultuře, jejíž součástí je věroučný kanibalismus. Kultura, jejíž právo je odvozeno od Listiny základních lidských práv a svobod, nemůže mít stejnou kvalitu, jako kultura, jejíž právo je odvozeno z činů a výroků Proroka Muhammada. Lidé jako Vy se snaží z tohoto problému udělat problém rasismu, a to právě z těch důvodů, které uvádíte. Rasismus je neobhajitelný a nepřijatelný, proto se výborně hodí k onálepkování názorových oponentů. Kritici islámu jsou onálepkováni jako rasisté, a to bez ohledu na to, že jde o logický nesmysl. Vy jim navíc ještě přidáváte atributy alkoholiků. V naší zemi žije přes šest set tisíc cizinců, možná by nebylo špatné zamyslet se nad faktem, že lidem vadí především imigrace z islámských zemí.

V níže uvedeném odkazu se můžete podívat na "mapu inteligence národů". Na barevně rozlišené mapě světa je velice názorně vidět, že země pod vlivem islámu jsou na tom z hlediska IQ velice špatně. Hůř jsou na tom jen země pod vlivem animismu. Za problémem stojí staletí rodových svazků, které snižují genetickou diverzitu a namnožují genetické vady.

Zde je odkaz: https://cs.wikipedia.org/wiki/IQ_and_Global_Inequality

Jak chcete tuto skutečnost vysvětlit v rámci Vaší kritiky "neonarcismu" a "migrofobie"? Já osobně pochybuji o tom, že byste byl tento fakt alespoň ochoten přijmout, natož se zamyslet nad jeho příčinami.

11 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MK

RvRvRv Zjevně Vám chybí uvažování v časové ose a schopnost kritického myšlení.

Zkuste si sám pro sebe (do šuplíku) napsat, v čem je islám špatný a pro současnou západní civilizaci nepoužitelný. Třeba se Vám konečně rozsvítí. Pak možná Vaše teze o rasismu získají věrohodnější obraz. Zatím jsou Vaše texty dobré jen pro pobavení.

3 1
možnosti
Foto

Islám není ani použitelný ani nepoužitelný. Stejně jako křesťanství a každé jiné stádní náboženství, se jedná pouze o zájmovou skupinu určité skupiny lidí, a jako taková by měla být posuzována a vnímána. Dávat jakémukoliv náboženství větší práva než má například spolek přátel žehu je nesmysl.

0 0
možnosti
JM

Už jste s tím někde byl?

7 0
možnosti
ZH

To je na Poláška nebo na Brauna?

0 2
možnosti
Foto

Když už nemáte tolik odvahy napsat, že jste psal o mně, tak to napíšu sám. Ano byl jsem to já, kdo se snažil s vámi polemizovat, ale tím pravdivost vašeho blogu končí. Zbytek jsou lži. Ano lži, protože vy víte, že jsem vám nenadával, a stejně tak víte, že neexistuje žádný antivirový program, který vás ochrání na 100 procent. Takže ještě jednou, pokud snad někdo má pochybnosti, moje kritika , nebo lépe řečeno nechuť byla dána tím, že v okamžiku kdy jsem chtěl otevřít váš odkaz, objevilo se mi upozornění, že do mého počítače se cosi stahuje. Cosi co jsem neznal, protože tam prostě nebyl žádný odkaz který by mě informoval.

Ale když už jste takový zimperlich ohledně urážek a chytlavý jako terpapír, tak byste si měl uvědomit, že zde na blogu či na internetu se opravdu mohou vyskytovat lidé, který se v těchto technologiích nevyznají. Není to můj případ, ale kdyby byl, mohl bych se cítit právem dotčen. Kromě toho, vámi zvolený odkaz není možno otevřít například na mobilu, Což je zařízení, které mnoho lidí využívá. Takže to, že tu prskáte jako vzteklý bernardýn, svědčí o skutečnosti, že nejste schopen sebereflexe. Další váš nesmysl je věta, že Wikipedia je prověřený zdroj. Není, a to že na ní odkazuje google na tom nic nemění. Ten odkazuje i na porno stránky. A diplomová práce rovněž není nijaké dogma, za které není možno jít. Je to ale věc, o které je možno diskutovat. To je právě to, co vy odmítáte a pletete si diskusi s ringem volným. Znovu opakuji, nikdy by mě nenapadlo vás urážet a ani vůči vám používat jakékoliv, byť sebemenší výpady. Kdybyste s tím nezačal vy sám. A vy jste začal. A já jsem zastáncem hesla na hrubý pytel hrubá záplata. Takže tak. Jen pro případ, že byste opět chtěl mazat, tak vás ujišťuji, že naše diskuse je zálohována a jsem připraven jí celou kdykoliv zveřejnit kdekoliv to bude možné.

10 0
možnosti
Foto

Tolik řádků věnovaných tomuto pánovi?;-(;-(;-(

8 0
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,66
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik