Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Právo na důstojný život také v přírodě neexistuje.Jen zrození,život a smrt.Proto by měl být zrušen zdravotní a sociální odvod.Nevím proč by z mých daní měli být placení handicapovaní?Příroda u nich udělala také chybu,jako u neplodných akorát každá má jiný charakter.

0 0
možnosti
EK

Já to tvrdím pořád, místo odsuzování žen, by se páni měli chytit za nos a přemýšlet, jak to udělat, aby měly holky prosvé děti taky pořádné otce. Místo toho se na netu navzájem utvrzují v tom, jak jsou ty ženské špatné, a že se nevyplatí mít děti.

1 0
možnosti

P43e57t65r 18Č70e49j62k25a

28. 4. 2017 21:49

Nemám rád, když se operuje s pojmem "lidské právo" ve zdánlivě právním smyslu (přičemž je myšleno ve skutečnosti politicky a ideologicky), když z toho vzejde takový logický nesmysl a paskvil, jako že "každý má právo na vlastní děti" - že takové právo samozřejmě neexistuje (a tudíž má pravdu paní Chalánková a nikoliv ministryně Marksová) lze dokázat velmi jednoduchým způsobem - pokud ho má mít KAŽDÝ, tak musí náležet jak ženám, tak i mužům - a tudíž, že pokud by žena měla mít právo porodit dítěte ze semene anonymního dárce, tak úplně stejné právo (akorát naopak) musíte dát obdobné právo také muži - tzn. že muž by měl tudíž mít právo oplodnit ženu (přičemž role matky se zde mění na něco, co bych popsal jako "hostitelku plodu") a jí následně porozené dítě by bylo jeho... Nic jiného věta "každý má právo na vlastní dítě" neznamená, pokud každý, tak doopravdy KAŽDÝ (a tedy i single muž). Mno a současný občanský zákoník je v tomhle vlastně pro chlapa diskriminační, protože říká, že "matkou dítěte je žena, která dítě porodila", ale když může existovat dítě "bez otce" (tzn. že ženy by měly mít jakési pseudoprávo, aby otec právně neexistoval), tak v rámci rovnoprávnosti by muselo existovat i dítě bez matky.... jehož jediným rodičem je otec. A jak DOUFÁM sami uznáte - je to nesmysl umocněný na nekonečno.... a z hlediska etického aspoň pro mě osobně naprosto neakceptovatelný....

3 0
možnosti
EK

Jak tak čtu diskuse, mám dojem, že většině mužů v diskusi nejde o nějaká práva dítěte, ale o rozhořčení nad tím, že by k oplození nebyl použit svatý mužský orgán.

1 4
možnosti
Foto

Až tak ,,široký" je Váš ,,horizont"?:-/

2 0
možnosti
Foto

Výroba dětí odsouzených k tomu, mít matku samoživitelku jistě není příliš humánní. Ostatně oplodňování je docela velký kšeft. Kdo skupuje tato kliniky?

3 1
možnosti
Foto

R^vaše tvrzení, že většina mužů dítě nechce protože jim to omezuje a ztěžuje život je alarmující ale zřejmě pravdivé :-/

2 0
možnosti
Foto

Založení rodiny je vždy ,,omezující". Zásadně to mění vše. Ovšem i pro ženu, či snad ne? Vždy jde i o potlačení i svých domnělých i skutečných ,,svobod", či přání. A nastupuje ZODPOVĚDNOST! Ne jako ,,nutné zlo", ale jako samozřejmost, což bývá i geneticky většině lidí dáno.

2 0
možnosti
RJ

R64a40d51e97k 47J43a53r54o78š

28. 4. 2017 17:55

Pletete si pojmy "právo" a "možnost"...

5 0
možnosti
ZH

A co tedy? Žádná práva by nebyla? Jenom možnosti ???

0 0
možnosti
Foto

Základním právem člověka je právo na život!A co se rodiny týká, vždy byla ,,zákl. ekonomicku jednotkou" každé společnosti! Upozadění významu rodiny, jak se dnes děje, je pak toliko zvěrstvoRv

7 0
možnosti
ZH

Právo na život jenom pro rodiny??? Nenechte se vysmát. S cárem papíru nebo bez něj. Některá anonymní oplodnění přitom zachrání leckterou svatou rodinu. Vůbec nic nechápete, ale řídit byste si nárokoval.

1 4
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik