Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Možná jste nebyl v SSM, ale podle projevu jistě v SČSP jistě. Pán Trčálek vadí, ale sám se chováte jako posluhovačka Kremlu. Dříve, když se vám zde většina posmívala, jsem měl pro vás pochopení a myslel si, že jste dobrý člověk. Spletl jsem se. Karel Trčálek se aspoň nechová jako rusácká onuce.

17 10
možnosti
JK

A přitom se vám jeho styl psaní blogů dříve tak líbil.

2 0
možnosti
PJ

Polemika s živlem typu Horner není možná. Na pošklebky a různé fantazie jsem si zvykat nehodlám. Na takové výpady je nutno reagovat, protože mlčení může být považováno za souhlas.

Pane Hornere mohl by jste vysvětlit, jak vy Rusko přistoupilo na vstup UA do NATO, když to byl jeden z důvodů války, když i vy píšete, že to není možné? I vy jeden realiosto.

11 4
možnosti
Foto

Od členů uličního výboru to stejně schytáte, dotkl jste se jejich modly (tedy Ukrajiny).

9 13
možnosti
Foto

Copak Ukrajiny, ale Trčálka... :D

11 7
možnosti
Foto

Vaše neustálé ohánění se Minskými dohodami už hraničí s obsesí. Nikdo asi netrvdí, že Kyjev měl a má svatozář. Ale je zcela jasné, kdo vše vyprovokoval a začal se tlačit na území suverénního státu. Rusům celou dobu šlo jen o destabilizaci regionu. Pokud budete skutečně důkladně prozkoumávat dění po oněch dohodách, tak zjistíte, že aktivita Moskvy nikdy neustala a vše směřovala jen k jedné věci a tou byl konflikt. Nikdo netvrdí, že situace na Donbase byla růžová před i po, ale prostě pořád je tu flagrantní porušení mezinárodního práva ze strany Kremlu. Vaše formulace, že ani Rusko není bez viny zcela zákonitě vede k radikální argumentaci proti Vaší osobě. Jednoduše proto, že správnou formulací je, že Rusko je hlavní viník. A ani Kyjev není zcela bez viny, byť se mi ty chyby Kyjeva hledají mnohem hůře než ty ruské. Hezký den.

22 4
možnosti
Foto

Dobrý den Zdeňku , docela mě zaráží tato polemika se satirou... A článek z odkazu jsem přečetl, nikde v něm žádné vzbuzování dojmů o kterých píšete skutečně nevidím....

13 0
možnosti
AT

Také jsem to znovu přečetl, pro jistotu 2x a nic jsem nenašel. Možná jde o oblíbenou taktiku jisté skupiny lidí na d., vymyslet si problém, aby se do něj pak mohli trefovat.

7 0
možnosti
MB

Co to, u Odina, melete za nesmysly o vytvareni nejakych dojmu?? Vzdyt Vy se soustavne a metodicky vytvarite sam, to by ostatne nikdo jiny nezvladl, vcetne pana Trcalka ani po kyblech magoraku ...

10 4
možnosti
JD

Jasná a zasloužená karma!

6 15
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik