Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Co se tady pořád řeší? Někomu někde chybí ruský sportovec? A proč? Faktem je na Ukrajině jich chybí už kopec. Jejich bojkot je poslední možností. Jak nenásilně zaujmout postoj. K násilí jejich země. Pokud by se zjevili na OH? Celá myšlenka je pošlapána. Výsměch utrpení. Už Věra Čáslavská na bedně odvracela hlavu. Kdo to tak asi vedle ni stál ? Tolik let uběhlo, co se změnilo v Říši zla?...:-)

10 0
možnosti
PD

Vedle jako ta jedle. Když emigrovali cesti sportovci, asi na západě neadorovali Husákův režim a bratrskou pomoc SSSR. Na rozdíl od oveckinu, bolsunovu a dalších ruských profesionálů

17 0
možnosti
Foto

Pusťme je tam, to bude to pravé ořechové. V hledišti se objeví "Z" transparenty. Bude se pískat a prát se. Přenese se to do ulic. Ruským sportovcům půlka ostatních nepodá na stupních vítězů ruce, ti se odmění tím, že si budou pobrukovat ruskou hymnu. Nějakému to ulétne a připne si na klopu portrét Putina, stejně chce po olympiádě skončit s kariérou.

To vše bude vítané zpestření OH. A vo vo vo to přeci jde, ne?

18 0
možnosti
AT

... a pak si tady přečteme blog s povzdechnutím, jak jsme my nedemokraticky dotlačili nevinné sportovce do falešné sounáležitosti s diktátorským režimem.

4 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik