Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

“Mými zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.” - tak se laskavě nepleťte do ekonomie.

0 0
možnosti

Jaké důkazy o ruské zločinnosti byste ještě potřeboval, abyste pochopil zrůdnost této dobyvačné války, která snese srovnání s válečným tažením hitlerovského Německa?:-/

4 3
možnosti

On má autor sníženou schopnost orientovat se v cizích textech. Naopak má silně vyvinutou potřebu rochnit se ve vlastní, zdegenerované ušlechtilosti.

1 3
možnosti
Foto

J41i79r26i 80C72i96z

19. 2. 2023 12:04

Vite autore, dezinformacemi a kolektivni vinou by se mel zabyvat predevsim tento statecek. Uvedu priklad z nedavne doby. V teto spolecnosti je vseobecne za ekonomicky a spolecensky upadek brana KSC a vsichni byvali clenove jsou .... (to aby me zase neposadil cenzor na trestnou lavici). Kdyby se tito kadrovaci jako vami zminovany Turner, aspon nekdy podivali do Wiki na historii, tak by zjistili, ze odpovednost za bolsevizaci CSR nese narodni socialista Benes se svou klakou partaji NF, ve ktere byla tehdy taky bolsevicka KSC s Gottwaldem v cele. Narodni socialismus se nemecky rekne: Nationalsozialismus zkracene nacismus. Prvnim povalecnym predsedou vlady vedenou NF byl jmenovan Benesem jeho pritel K.Gottwald. Po etnickych cistkach, vrazdeni deti, zen, starych lidi (muzi bud padli nebo byli v zajateckych taborech) predevsim Rudymi gardami, armadou L.Svobody a naslednem znarodnovani majetku byli nasi predkove tak nadseni z tohoto bolsevickeho programu, ze KSC ve volbach v r.46 dostala cca 45% hlasu. Na Slovensku to bylo cca 22%, protoze Slovensky stat vyhlaseny 14.3.1939 a spojenec nacistickeho Nemecka do posledniho dne valky bojoval po boku Wehrmachtu na vych. fronte proti bolsevickemu Rusku a lide se tam bolsevismu velice bali. Do dnesni doby je v CR obvinovana KSC ze vseho mozneho i nemozneho, ale skutecny vinik visi na hrade jako symbol "demokracie". V Haagu pred soudnim tribunalem zabyvajicim zlociny proti lidskosti by to asi dopadlo jinak. A ted se ptejte zaku ve skole, cim jsou v dejepise krmeni o teto dobe. Pochopitelne dezinformacemi, aby se nasel nejaky kolektivni nepritel. V dezinformacich z nasi historie lze dale pokracovat, ale to nema smysl. O Ukrajine a konfliktu tam mame jen cast informaci, ale ihned v ramci sve "demokracie" smahem odsoudime vsechny Rusy jako zlocince. Jestli tam dochazi k vrazdeni civilnich obyvatel delaji to vojaci na neci rozkaz a to je vinik. Rusko prohraje protoze stoji proti nejvyspelejsim statum sveta a nema sanci.

3 3
možnosti
Foto

Autor píše, že ony řetězové maily nešíří dezinformace, ale misinformace. Jako misinformace se označuje sdílení nepravdivých informací. To by odpovídalo realitě. Oni ti senioři ony řetězové maily obvykle nevytvářejí, prostě je přebírají, věří jim aniž by si ověřili jejich pravdivost a víceméně v dobré víře je sdílejí dál. A vůbec si neuvědomují, že tak často šíří dál lži, dezinformace.

2 0
možnosti

Je úplně jedno, co kdo v těch emailech dostane.

Příjemci mailů nemají sílu cokoliv změnit v tomto státě - bez ohledu na to jestli textům věří, či nikoliv.

Lži a dezinformace beztrestně šíří Blesk, ČT, ........... ,ale možná i nějaký Ferda. Ten však nemá zdaleka takovou sílu jako mainstreamová média.

Takže je prakticky úplně jedno, co v těch emailech je, protože nepředstavují prakticky žádnou hrozbu. Přitom se to může týkat max. 1- 5 % důchodců.

;-)

0 0
možnosti
Foto

Ti dva jmenovaní v textu v tom nejsou sami. Je tu ještě mladý, nadějný bloger Flégl se svým textem: Zombieland aneb Česku hrozí akutní gerontokracie. Jsem rád, že nezmínil eutanázii, jako metodu řešení.

9 5
možnosti

Napsal jste:

"Potřebnost následného tribunálu je nabíledni, ovšem bez aktivní spoluúčasti Ruska k tomu dojde jen těžko, ne-li vůbec. Kydání kolektivní viny na Rusy obecně tomu ani do budoucna nijak nepomůže."

Oponuji:

Ona je nějaká naděje či předchozí zkušenost, že Rusko vydá "své" lidi mezinárodním soudům? Už se to snad někdy stalo?;-D

Kvůli riziku z osočení z nepatřičného pohledu prizmatem kolektivní viny máme vraždění, mučení a znetvořováni dětí, civilistů a zajatců tolerovat a omlouvat?Rv

10 1
možnosti

On pan autor má své limity. Bouří proti dotýkání se ruských citů a masové hroby ho nechávají chladným.

10 1
možnosti

Pane autore k odsouzení ruské zločinnosti obecně postačí fakt, že Rusko napadlo Ukrajinu.

18 0
možnosti

V pausalizaci jste predbehl pana Turnera o mnoho kilometru. Ale je to jen muj pohled na chapani textu.

6 0
možnosti

Ono se snad Rusko brání, a proto je na cizím území? co je na tom paušálního?

0 0
možnosti

Vaše myšlení je mi cizí, chybí mi v něm empatie a spravedlnost. Třeba jak jste se pohoršoval nad zoufalstvím, když vražděným Ukrajincům někdo omezil pomoc, to byl hnus.

8 0
možnosti
Foto

J43a49n 65Š60i42k

19. 2. 2023 7:05

Souhlas jisté skupiny s tématem je alarmující ;-D Prohlásil pan Horner, který pláče jak je jeho myšlení světa utlačováno. V každém případě je obdivuhodné, jak dokážete splácet a pospojova složitými konstrukcemi názor pana Turnera s Bučou a Blogosférou. Toť typický rys konspirátorů, kteří za každým šustnutí vidí ilumináty, Gatese a zlou americkou CIA. Hezký den a vítr v hlavě

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS