Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J66o72s38e42f 17B54á98r89t52a

17. 2. 2023 11:54

Ale uvědomuji si, jak málo jsem informován. Proč si nepřečtete blogy od Flégl, Sabó, Kroupa, Ziegler, Ulman, Flaška..., ti informování jsou ;-).

2 0
možnosti
MS

Můj názor. OSN by měla vytvořit jednotný nástroj jak by mělo vypadat referendum o autonomii, protože tohle referendum má úplně jiný charakter.

Klidně ať si v Luhansku, Doněcku a vlastně v Taiwanu a Katalánsku a dalších oblastech podají žádost o referendu. Podstatné je aby OSN vytvořila podmínky, kdo má právo volit, aby to referendum bylo uznatelné a zároveň nezneužitelné, protože pořád jde o rozpor autonomie proti udržitelnosti hranic. Ono do budoucna by mohlo dojít i k referendům o autonomii Francouzských a Skandinávských částí v místech, kde muslimové vytvořili silnou komunitu. Nebo by někdo mohl v budoucnu vytvořit referendum o autonomii Těšína a Karlových Varů. V tomhle vidím riziko do budoucna. Takže OSN by měla upravit podmínky, kdo má právo volit v předmětném referendu a podle mě by to měl být rezident, který v daném místě žije minimálně jednu generaci, nebo potomek, který se v místě narodil a už je rezident. Rozhodně by právo volit neměli mít migranti, kteří v daném místě žijí pár let.

1 0
možnosti
PJ

snadno zneužitelné, viz Doněck a Luhansk. Vyhnání nebo genocida původního obyvatelstva a je vymalováno.

1 0
možnosti
Foto

Vaše nová teorie o J.F.K.:-) To ještě není teorie. Zatím jen nápad. To byste musel ještě něco přidat. Jako Babiš. Měl nápad, že obviní média z podněcování nenávisti k jeho osobě. Teorii vytvořil tím, že s panem Holoubkem dali vzniknout zhovadilým učitelům, vyděšeným studentům a členům hnutí ANO, kteří se bojí vystoupit anonymity. Asi proto, aby ty školy nepomstily na jejich dětech s podporou rozzuřené pětikoalice.

Nedávno jste také psal o Babišovi jako o pronásledovaném chudinkovi ...

1 1
možnosti
ZH

Už jsem klidný, hlavně, že je nepronásledujete vy ;-D

3 1
možnosti
PJ

Nebudu s vámi souhlasit pane Hornere. Když vynechám z vašeho blogu omáčku, pokusím se vypíchnout to podstatné co mi na něm vadí. V zájmu těchto konkrétních lidí by nemělo vyhrát Rusko, ale ani Ukrajina. Samostatnost těchto regionů, by byla vhodná. Ale uvědomuji si, jak málo jsem informován, abych mohl mít víc než tento instinktivně lidskoprávní názor v zájmu všelidského: žít a nechat žít.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=798217

Mohl by jste mi vysvětlit, proč by neměla vyhrát Ukrajina? Jinak pokud by jste se chtěl dovzdělat v otázce Ukrajiny , doporučuji čtivou knihu

od Tomáše Forro Donbas, možná to trochu změní váš postoj.

1 0
možnosti
MS

Tak už zase záleží na roku vydání knihy - Blog iDNES.cz

0 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,31
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik