Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

👍 famózně přesný titulek mě přitáhl k četbě a děkuji srdečně ❤️😆👌. Teď mě napadá: "Nejdřív vás ignorují, pak se vám smějí. Potom s vámi začnou bojovat. A nakonec vyhrajete." Mahátmá Gándhí

2 0
možnosti
PK

A mě srdečně váš příspěvek rozesmál. Není to úžasné?

2 0
možnosti
PK

Zaujalo mě to vaše "jednou se dozvíme, o čem ta válka byla". A v tom vidím ten zásadní problém. Chcete diskutovat, ale nemáte žádná zásadní fakta. Jen domněnky, získané zpravidla na nějaké sociální síti či YouTube kanálu.

Jenže příspěvky s dovětkem "rychle než to smažou" nemají žádnou informační hodnotu. Spíše jsou k smíchu.

Takže jediná realita, kterou nemůžete zpochybnit je ta, že rusák vede agresivní válku, přičemž vraždí ženy a děti - civilisty. Často za hranou toho, čemu se říká dle mezinárodního práva VÁLEČNÝ ZLOČIN.

O čem tedy vlastně chcete diskutovat? O tom, že se jednou možná dozvíte, o čem ta válka je?

6 0
možnosti
Foto

Jak víme, oběťmi nenávisti k Babišovi se stali i jeho spolupracovníci v hnutí ANO a jejich děti. Ta nenávist je, jak píšete, zavilá. A to do té míry, že je dokonce paralyzující. Politický motivovaná šikana dětí členů hnutí ANO by si žádala kroky k nápravě ze strany orgánů činných v trestním řízení i šetření školní inspekce. Ale to nelze!

Členove hnutí ano jsou tak vyděšení vládnoucí mocí, že jim strach nedovolil uvést, ve kterých školách k té šikaně došlo a už vůbec ne jmenovat ty zhovadilé učitele. Zřejmě mají důvodné podezření , že by skončili v nějakém pracovním táboře. Až by se našinec mohl podivovat, že poslanci a senátoři za hnutí ANO nesložili své funkce na protest proti současné krutovládě.

7 2
možnosti
AK

Na Ukrajině probíhá válka mezi dvěma slovanskými národy, což je otřesná a hrozivá skutečnost. Cílem našich vládních představitelů by mělo být okamžité ukončení tohoto konfliktu a maximální snaha o zprostředkování dialogu a zastavení bojů.

Místo toho jsme svědky tvrdých provokací, jejichž smyslem je vytvořit ve společnosti atmosféru celospolečenské psychózy, která je potřebná pro podporu války. Je potřebná pro to, aby společnost schvalovala nekontrolovatelné válečné výdaje a především, aby tyto provokace nasměrovaly část veřejnosti k agresivním postojům.

Řekl bych, že není na vybranou jen ze dvou postojů - buď jsi pro a pak jsi náš, nebo jsi proti a pak jsi dezolát.

Nejsou totiž jen dva pohledy na věc - ukrajinský nebo ruský.

Ale i pohled český, pohled EU, pohled USA a další.

Všichni jmenovaní mají totiž nějaký svůj zájem a ty zájmy nejsou shodné.

5 5
možnosti
JZ

On ale není pohled český, ale pohled různých fragmentů české společnosti. Existuje například pohled toho fragmentu, který by byl přivítal totální a okamžité ruské vítězství a pokusil se potom o puč, celou dobu o tom mluvil, ale když to nevyšlo, tak dělá blbého, což mu nedává velkou námahu. A pak jsou i jiné fragmenty.

1 0
možnosti
MS

Jo v pohodě. Dodejte skutečný důkaz, že USA nějakou tajnou promyšlenou strategií donutila Putina zaútočit na Ukrajinu. O ničem jiném článek pana Ulmana nebyl a nejvíc se mi líbilo, že pan Ulman nikoho nejmenoval. To jen naprostí pitomci si to vztáhli na sebe.

7 0
možnosti
ZH

Zkuste naznačit, co je pro vás skutečný důkaz a co je podle vás dodání. Pak můžeme s něčím začít. ;-D

3 4
možnosti
Foto

J35a17n 30Š69i48k

12. 2. 2023 21:22

Zajímavé, jak se dokážete vcítit do Babiše a víte, co byste dělal na místě Putina. Co tak zkusit se vcítit i do jiných, o nich ani zmínka. Třeba se zkuste vcítit do ukrajinského starce, kterému ruská raketa zničila být a on tráví celý den sháněním potravin, aby neměl hlad a dřeva, aby neumrzl. Je mi Vás opravdu hluboce líto. Jak v tom špatném západním světě, jste Vy jeden z mála, který vidí jasně tu zářící pravdu a je za to napadán, nenáviděn a pronásledován. Naštěstí sice ne meči a nábojnicemi, ale zlými lidmi na Facebooku. Je to zlé, moc zlé...

20 1
možnosti
TC

Bureš umí kňučet lépe, tak nějak uvěřitelněji. Chce to víc procítit.

9 1
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,27
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik