Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Snůžka blbostí, ale vy jste na to asi hrdej.

1 0
možnosti

Jste ukázkou toho, jak je možné se stát ze solidního blogera "trapákem" .

1 2
možnosti

Velice zajímavý provokativní blog!!!

Uděluji zaslouženou, vtipnou a jasnou karmu!!!

2 0
možnosti

Vyhraje Pavel a Rusko a Čínou vyměníme za západní země. Biden možná pozve Pavla do Bílého Domu jako odměnu za tu dřinu v kampani.

Komu by vadilo, že to Pavel x let kopal za nepřítele? Však Američané zužitkovali i nacisty.

Volili před 50 lety v Německu bývalé nacisty? Možná ano, pokud se Hitler zastřelil dříve, než měli možnost vést nějaký koncentrační tábor. ;-)

3 3
možnosti

Za jakého nepřítele kopal pan Pavel? Můžete být konkrétnější?

0 0
možnosti

Pro mne je soudruh Bureš především bavič. Pobaví a uspokojí každého. Ideální postava kdysi Spartakiády. Patří, do Brány borců. Vstúpí do KSČ a trpí. Ve vyhnanství musí prodávat hnojiva. Emigrant před Mečiarem. V nové domovině si založí pravostředový spolek. Prozře, je to křesťan. Sociální cítění jej dovede na špici. Už je hegemon levice. Řídí stát jako firmu. ČR má sice dluhy, no Anofert rekordně čerpá. Vyálezce Perpeta - Biosložky zrušeny. Fond rezerv odebírá dále. Nelže! Co vyhlásí ráno - večer popře. Plakáty se předělají ...

Nemýlí se - Na otázky odpovídá dobře. Jako kdysi my ve škole. Obejdi téma - Mluv co ti vyhovuje. Není ani ve střetu zájmu. Vlastní sice auto. Nicméně když jej zaparkuje do garáže? Už jej nevlastní, je beneficient. Jaký střet? Ženu mu ohrožuje střelec. Tak ji protáhne veřejnou kampaní. Moc mu to nejede. Odchází na polici. Soudruh Skála se vyzná.Okupantům balil svačiny. André nelení. Zkoumá, co jim vlastně tak chutná? Je přece pro mír. Taky je sečtělý. Teď je u Švejka, v Rusku. Dobývá Samaru. Rétor Jakeš by měl radost. Husák by zase zíral na tu bránu. Gumová páteř cvičí dobře. Na značky ! ... :-)

4 2
možnosti

Pane Bučku, buďte rád za Babiše takového, jaký je!

Představte si, že by se lépe vyjadřoval, lépe mluvil česky a celkově by se choval o malinko lépe než teď.

Víte, co by se stalo?

Byl by teď premiér, ANO by disponovalo většinou křesel v parlamentu a možná i v senátu.

Na hrad by teď kandidoval Stropnický atd. ;-DR^:-)

1 0
možnosti

Podle medií, která pro Pavla odvádí neskutečnou práci to má opravdu generál v kapse. Já osobně bych si tím nebyl jist. Až příjde k volbám ti, kteří na tyto blogy nechodí a tisk i televize je přesvědčili, že jsou ztráta času, budete se možná divit a dvě gumy se na hrad nakonec nedostanou.

3 1
možnosti

J51a22n 73R40á56ž

23. 1. 2023 19:23

Jest docela možné, že díky nechutné mediální adoraci Pavla, se hodně tím znechucených občanů naštve a natruc to půjdou Babišovi hodit. Totéž se totiž stalo v minulých volbách, kdy až nechutná propagace Drahoše dostala v druhém kole k volbám cca 300 tis. občanů, kteří původně volit ani jednoho nechtěli a Zeman vyhrál.

1 0
možnosti
Foto

J18i69r53i 53C10i35z

23. 1. 2023 13:20

:-)Popsal jste situaci par dni pred volbami prezidenta celkem presne a objektivne. Prazska kavarna a clenove NF s vami samozrejme nesouhlasi, ale oni maji v popisu prace neustale propagovat sveho "favorita" a hanet protikandidata. Tato grupa nikdy nezklame a nedej Boze, aby jejich "favorit" skoncil az druhy, coz je prece taky pekny flek. Pak okamzite by spustili po "demokraticku", ze vsichni volici kandidata na prvnim miste jsou "dezolati, rusti trollove, putinovci atd". Me jste jeste pobavil v zaveru uvedenim blogera (cihlar v nemcine), ktery je podle svych prispevku k valce na Ukrajine jednoznacne nejvetsi vojevudce v dejinach lidstva. Dokonce prekonava i Napoleona, ktery sice svoji genialitou vyhral 63 bitev, ale vedle cihlare je naprosty diletant. Jenze Napoleon primo ridil bitvy na bojisti, kdezto cihlar ridi valku pri vybirani lednicky s buckem a pivem, cimz posilnen sedne ke klavesnici PC no a ted zacnou divize pochodovat semtam na jeho povel. Holt ani netusime, co za skvele generaly mame mezi nami. Urcite ve vedeni NATO ho maji v evidenci pro pripad ruskeho utoku na clena. To by byl s Ruskem rychly konec!

4 1
možnosti

Nj. Terminátor ODS a proti němu rozbitý generátor náhodných žblebtů, který už má na kontě diplomatický skandál (a to ještě není na hradě) a musí vysvětlovat, že svoje žblebty myslel jinak.

1 1
možnosti
Foto

Když už jste tak přepjatě vyzdvihl gen. Pavla coby názorového giganta, mohl jste stejně zhodnotit jeho soupeře na opačné straně stupnice. I když samozřejmě chápu, že hledat slova pro pojmenování takových nížin je třeba dobře zvážit, abyste se nedopustil určitých výrazů.

1 2
možnosti
Foto

To je styl Jyrky Paroubka.To Vy sám...? Opravdu jste klesnul dost hluboko....

6 3
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,51
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik