Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Současné války probíhají za pomoci nevojenských nástrojů..Jsou to . psychologické operace, informační válka a propaganda, kybernetické útoky, teroristické aktivity, ekonomické sankce. Takže podle současných kritérií je Evropa ve válce s Ruskem, která probíhá za pomoci nevojenských nástrojů.

0 0
možnosti

Ano - to všechno náš stát praktikuje !

;-(

1 0
možnosti
Foto

Babiš určitě není fanatik. I když je asi snadné ho vytočit, svým způsobem je chladnokrevný jako had. To, jak se pokusil mstít vlastnímu synovi i u soudu, nebyl projev žádného fanatismu, ale právě chladnokrevnosti a ochota ho znovu ponížit a pomstít se mu za to, že k němu nebyl loajální v jeho podvodné hře.

Volit takového člověka považuji za nemravné. Stalin jistě také nebyl fanatik, jen mu chutnala moc. A vztah, jaký měl ke svému synovi ...

1 1
možnosti
Foto

Jsme i nejsme. Jen si neumím představit tu válku, co Vám zuří v hlavě. ;-DRv

2 5
možnosti
Foto

Pokud bychom byli ve válce, asi bychom si toho všimli. Či alesoń ti, co by to stihli;-)

2 0
možnosti
Foto

Vy byste to zjistil teprve až by vám to řekli v pekle. ;-D

0 1
možnosti

Vazeny pane Zdenku Hornere.

Zacinam se divit vasi dedukci. Take zacinam prirocnavat vase mysleni (podle vasich clanku) k hlavni osobe ze slavneho romanu pana Dostojevskeho.

Nase armada ma umluvu presne podle pravidel NATO. Jen pri napadeni jednoho clena, prechazi sila rozhodnuti na velitelstvi teto organizace. Jak daalece, musite si precist ty pravidla a nedelat propagandu ktera skodi.

1 1
možnosti

Jsme ve válce! Říkala to Máňa, tak je to směroplatný! Máňa je totiž momentálně premiér, ministr, poslanec.

Karma.R^

4 1
možnosti

Tak po tom válečném slohovém cvičení, asi povinnost, jste zvolil dva lživé důvody. Mandát prezidenta se nekryje s mandátem sněmovny, po volbách to může být naopak. Babiš jako prezident pověří ANO sestavením vlády, která bude vládnout bez důvěry 4 roky, i kdyby u voleb nevyhráli, ústava je pružná, že. Fakticky by u nás nastal prezidentský systém, majitel hnutí ANO by ovládal v České zemi kompletně vše. Pámbu s náma.

Prý Babiš není mstivý a fanatik. No zeptejte se ve firmách na které zaklekl a které se rozhodl převzít, o jednání Babiše je několik knih a snář to teda není. Kde jste vydedukoval, že někdo bude trestat za názor, trestat se bude za prokázanou lež a její šíření na síti, úplně stejně jako se lež trestá v reálném světě.

Jak na vás dopadla násilná volební kampaň? To by mě zajímalo.

Jaká předvolební kampaň takový prezident, to je už ověřeno. Myslím, že je jasné kdo tu vede konfrontační, nenávistnou a lživou kampaň postavenou na strašení lidí. Usvědčeného lháře, který se musí lidem omlouvat za svá špatná volební hesla a přitom je nechá viset dál, toho jako prezidenta opravdu nechci.

5 3
možnosti
Foto

Vy a vám podobní si vždy vyzobnou jednu větu a udělají z této úplně jiný příběh. Samozřejmě, že nejsme ve válce co se týká pif paf bum bum. Samozřejmě, že jsme ve válce dezinformační, podporujeme kde a jak se dá napadený suverénní stát, bráníme se energetické krizi a díky Rusku jsme do války chca nechca zataženi. Vy moc dobře chápete, jak byla ta slova o tom, že jsme ve válce myšlena. Ale využijete každou možnost, jak je zneužít.

12 3
možnosti

Přesně. Lidé jako pan H chápou, ale rozkaz zněl jasně... abych využil známou hlášku z filmu.

3 3
možnosti

Tak buď nám velí NATO a jeho generální tajemník a pak je úplně jedno, kdo bude prezidentem.

Anebo máme jako členská země na jeho fungování vliv, pak nechápu vaše posměšky a pseudoironii.

Udělejte si v tom pořádek.

7 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,54
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik