Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak Babiš napíše nesmysl a Vy mu to kvůli tomu hodíte?To si jako fakt myslíte,že celý svět čeká na nějakého Babiše?Pokud bude situace taková a skutečně se bude moci o míru začít jednat,tak to bude někde úplně jinde a na jiné úrovni...jste neskutečně naivní.

15 1
možnosti
Foto

Upozorňuji autora, že hlas pro Babiše je hlasem pro člověka, který sní o přeměně NATO z obranného na útočný pakt. Píše to ve své knize.

9 0
možnosti
JG

Nato takové, i bez Babišovy snahy o přeměnu, už dávno je

5 3
možnosti
Foto

Je to jednoduché. Hodím hlas bývalému bolševikovi, který zatím nemá vybudované mafiánské vazby v mocenské struktuře státu, jen aby se tam nedostal , také bývalý bolševik, který těmito vazbami již disponuje.

8 2
možnosti
JZ

Co je menší zlo? To je opak většího zla. Kdo nechce menší zlo, bude mít větší zlo. Menší zlo je méně zlé než větší zlo.

8 0
možnosti
LP

Chlape, vy si ten život moc komplikujete. Vaše váhavost spočívá v tom, že moc spekulujete. Podívejte se na to jednoduše. Volí se jeden prezident. Zaměřte se tedy na dvě kandidující osobnosti, co o nich víte, jak je znáte a jak vystupovali v předvolební kampani. Maximálně do svého rozhodování můžete ještě zapojit "ideovou ukotvenost" kandidátů. Takže pokud se nepletu, jste podporovatel liberálního směru a možná i pražské kavárny. Měl byste mít tedy ve své volbě jasno.

Ale teď jsem si uvědomil, že jste asi odpůrce NATO. Mazat se mi to už nechce, když jsem toho napsal tolik. Tak se na volby vybodněte, protože Andrej není schopen válku zastavit, i když to tak říká.

3 1
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,27
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik