Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Nehodlám upozorňovat na všechny myšlenkové úlety autora, výběru jen jeden: tvrdí, že se v této zemi jen několik desetiletí šetřil a šetřilo, což není pravda. Autorovo “menší zlo” Babiš jako ministr financí (za vydatné podpory a souhlasu ČSSD) a potom jako premiér rozdával že státní pokladny, co to jen šlo. Platíme za to nyní všichni vyšší inflací, než by si tato složitá doba žádala.

2 0
možnosti
JK

J41i96ř61i 19K93ř43e37n

17. 1. 2023 19:42

RvVazeny pane,

Vas clanek ma akorat platny nadpis. Ostatni jsou jen ignorantsky zvasty. Vy jste ani vlastne nepochopil, ze v druhem kole nemate osobni pravo volit vaseho oblibence, ale mate moralni povinost volit to mensi zlo. Jestli je podle vaseho nazoru mensi zlo volit lhare, prospechare a podvodnika, jinymi slovy cloveka uplne bez charakteru a rad by jste taky vystoupil z EU a NATO, pak ho volte, ale neukazujte ostatnim, ze mate v hlave jenom piliny.

G.K.

2 2
možnosti
JD
RB

Vzpomněl jsem si na následující. Myslím, že to krásně vystihuje tuto dobu:

„Zlo je zlo, Stregobore,... Menší, větší, střední, všechno jedno, proporce jsou relativní, hranice nejasné. Nejsem zbožný poustevník, nečinil jsem v životě jen dobro. Mám-li však volit mezi dvěma zly, nevolím raději vůbec...“ — Andrzej Sapkowski

2 0
možnosti
Foto

Autore, sprostě lžete: „Generál ... se současným vedením státu, které jej do kandidatury nominovalo”. To není pravda.

Deset z deseti psychiatrů varuje, že přílišná důvěra v proruské informační kanály dramaticky snižuje inteligenci.

4 4
možnosti
KT

"Obranný pak NATO se musí změnit na útočný" řekl Babiš v roce 2017. To jste měl na mysli, když hovoříte o míru?

2 0
možnosti
MS

Jediný s čím se dá souhlasit, tak akorát s tím perexem o dilematu jestli vůbec jít k druhému kolu.

Ostatní je čirá demagogie, například že Babiš chce mír. Mírumilovný člověk neudělá těsně po prvním kole takový ukňouraný konfliktní pamflet hlouposti, který udělal ve svém povolebním projevu, kde místo děkování "útočil" na svoji ženu, která si dovolila drze poděkovat voličům místo něj (divák si může ověřit, co bylo slyšet) a "útočil" na druhého kandidáta a je naprosto irelevantní jak moc na něj útočil Pavel před prvním kolem. Mírumilovný člověk, nekonfliktní člověk udrží svoje nervy na uzdě.

A jak moc Babiš je pro světový mír už napsala paní Jandová v samostatném blogu. Jeho vyjádření " je třeba z obranné aliance udělat alianci útočnou, hovoří jasně". Porovnejte s vyjádřením Pavla, ale mě to je jedno. Já jsem oba taky nevolil a jen využiju těch 14 dní ke sledování vystupování a vyjadřování generála. Pak se rozhodnu. Zatím vyhrává znehodnocení hlasu.

5 6
možnosti
MS

Dodatek: Tak naštěstí Filip Rožánek mediální analytik z IRozhlasu trochu rozkličoval, co AB řekl svojí ženě. Aspoň něco. Ovšem podstatu jeho povolebního projevu plného mírumilovného přirovnávání k Putinovi a další podobné perly to nemění. Kandidát na prezidenta by měl mít povolební projev srovnatelný s projevy prezidenta, když už se chce ucházet o stejný úřad. Ovšem on ho vlastně má srovnatelný. S projevy Miloše Zemana.

3 3
možnosti
JP

Takže podpoříte mediálního magnáta, který za svého působení v politice změnil mediální scénu (oligarchizace, přičemž tito pánové na sebe neútočili), zničil kdysi vážené Lidové noviny a nejčtenější deník Mladá fronta dnes, z nichž se staly Babišovy hlásné trouby. Každá snaha o "objektivitu" je zavádějící, neboť tímto způsobem se dají realtivizovat největší svinstva, což je ještě relikt zastydlého marx-leninismu. Autorovi doporučuji, aby se na to vy... a šel raději chytat ryby.

5 3
možnosti
AM

A34d90a20m 55M42a70l94ý

17. 1. 2023 7:28

A větší zlo je VĚTŠÍ ZLO.

3 0
možnosti
LS

Opět páté přes deváté. Nesmysly, lži. Článek je absolutní demagogie ve stylu autora.

4 4
možnosti
JD

;-D;-D;-DRv

Snajdrova klasika, plivnout a zdrhnout.

0 2
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik