Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nikdy bych tomu nevěřil, ale dávám Vám poprvé v životě karmu. Na zdejší bojůvkářsky naladěné osazenstvo ten text samozřejmě bude příliš silná káva - bohatě postačí zmínit, že válka jednou skončí u jednacího stolu a nikoliv potupným úprkem Rusů za Ural a inkasováním válečných reparací, a už je oheň na střeše...

0 0
možnosti

Ano, cesta k míru vede přes férovou dohodu s novodobým Hitlerem, prolhaným masovým vrahem, který se netají tím, že Ukrajina nemá právo na existenci, a který jakoukoli smlouvu považuje jen za cár papíru.

Přát Vám otevřenou mysl, když zjevně nemyslíte, je zcela zbytečné. Tak Vám pouze doporučuji, abyste si nechal otevřít hlavu, a pokud v ní někdo něco najde, tak aby to operoval.

Hodně štěstí.

1 1
možnosti

Zkuste si místo urážek přečíst tento Váš příspěvek za pár let znovu a pak teprve z jistotou uvidíte, kdo se mýlil.

0 0
možnosti

OK, dejme tomu, že se podaří dojednat mír (čistě hypoteticky, prakticky k tomu samozřejmě není vůle). Otázkou je, na jak dlouho ten mír bude. Je evidentní, že Rusko používá k odůvodnění války pouhé záminky, zatímco pravá podstata je čistě imperiální roztahování se, což Putin de facto přiznal s tím, ke komu se přirovnává a vyplývá to i z jeho dřívějších prohlášení. Prostě dokud bude mít Rusko mocenské choutky, tak klid nebude a Rusko ty mocenské choutky má. Co na tom, že příště to třeba nebude Ukrajina. Tak to bude jiná země. A příšerné je už samotné veřejné mínění v Rusku. Oni kolikrát ani netuší, proč se bojuje, ale chtějí světu ukázat, že jsou velmoc. K tomu fanaticky nenávidí Západ, zejména Spojené státy. Pokud se zeptáte průměrného Amíka, co si myslí o Rusech, tak vám řekne, že je má na háku. Pokud se zeptáte Rusa, co si myslí o Američanech, tak dostanete odpověď, že jsou zlo a měli by být zabiti. Co jim ti zlí Američani udělali?

3 0
možnosti

Zafinancovali jim jejich bolševickou revoluci. To se nedá odpustit. ;-D

0 0
možnosti

J42a11n 11R67á78ž

31. 12. 2022 14:31

Ještě před nedávnem bych si nemyslel, že v mnohém co zde napíšete budu souhlasit. Sice ne že vším, ale i tak dávám karmu.

5 1
možnosti
Foto

J62i34ř69í 96K80i33n24d67l

31. 12. 2022 12:57

Jen maličkost. Nechtěl jsem na ten hloupý blábol reagovat. Kosovo 500 let nepatřilo Srbsku a celé mu patřilo po druhé světové válce a mělo status republiky a žilo tam 90 procent Albánců. Donbas s převahou Rusů nastal až v roce 1936, když Stalin 360 000 Ukrajnců odstěhoval dílem do Guagu a dílem do zvláštních sídlišt ve stepích na Kavkaze. Další 7 milionů jich Stalin zahubil uměle vyvolaným hladomorem. Do uvolněných vesnic a měst nastěhoval. Rusy. Kavkaz patřil Tatarům, než je zabrala Kateřina Veliká. Po roce 1945 Stalin za údajnou pomoc nacistům vystěhoval původní obyvatele Tatary a nastěhoval tam Rusy.

6 3
možnosti

Řádky pana Hornera, jste, pane Kindle, nazval blábolem, budiž. Neúctou k jiným názorům jste zde dobře znám, a proto bych se kvůli tomu ani nepozastavoval. Jen prosím dovysvětlete, jak, Vámi zmíněné události starý osmdesát let, mohou přinést mírový řešení současný Ukrajiny. Jinak Váš hist. exkurz je jen plácnutím do vody.

4 6
možnosti

Rusove lzou temer ve vsem co delaji,nechapu kdo jim to vubec muze zrat.

1 1
možnosti

Mícháte jablka s hruškami a do toho přidáváte ještě trochu brambor a švestek. Stačí si poslechnout Putinova prohlášení v ruské televizi (mimo jiné Ukrajina nemá z historického hlediska nárok na existenci...) nebo neskutečné výplody Medveděva na Twitteru (velký euroasijský stát od Vladivostoku po Lisabon...). Připomíná to Hitlera a jeho snahu po světovládě, Putin se snaží obnovit sovětské impérium včetně států Varšavské smouvy - zatím. Každému musí být jasné, kdo se roztahuje, kdo je agresor a kdo je nebezpečný pro svět a tolik zmiňovaný mír. Rádoby znalecké filozofování je k ničemu, u agresora platí, že s jídlem roste chuť. Díky statečným Ukrajincům i navzdory zpočátku "podělanému" Západu bude snad agresor zastaven.

8 1
možnosti

Výborně napsáno! R^

Na mne působí text velmi rozumně a vyváženě . Nevidím v něm sebemenší náznak zaujatosti, a to ať na jednu, nebo na druhou stranu.

K tomu nadpisu bych ještě doplnil: ...a otevřené srdce.

9 8
možnosti

V mnohém se lišíme, v mnohém s vámi zásadně nesouhlasím, často mám dokem , že spíše rozeštváváte než spojujete, přesto přeji slunce v Novém roce.

1 0
možnosti
Foto

J59i62ř87í 44K98i21n49d37l

31. 12. 2022 11:16

Už carové Ruska říkali, že Ukrajina je démantem Ruska. Bez Ukrajiny není Ruska. Ukrajina má to, co Rusko nemá, a co Rusko vždy potřebovalo a to obilí a dnes průmysl. To i tvrdili bolševici. Proto Putin chce Ukrajinu, protože bude Rusko opět velké a bude mít lidi na války. Rusko pomalu vymírá a hrozí mu, že jej převálcují musliští obyvatelé. Druhou světovou válkou nejvíce byla postižena Ukrajina, Bělorusko, Tyhle státy chránily Rusko jako nárazník. Nejvíc vojáků a civilních osob, kteří zahynuli ve druhé světové válce byli Židé, ukrajinci, bělorusové a pak to byli vojáci z asijských zemí a až na závěr to byli rusové

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS