Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co na to berete? Každopádně to nefunguje.

0 0
možnosti

Nepovedeny pokus o ironii pane Hornere. Byl bych se tomu i zasmal, kdyby to nebylo spis k placi a zarmutku. Kdyby v tom nebylo tolik tragedie. !00 000 padlych vojaku na kazde strane je odhad vojenskych odborniku, pri tomto poctu byva obvykle dvojnasobek tezce a lehce ranenych, tolik bolesti! Navic primo giganticke skody materialni, ucelove nicena infrastruktura. Nezmeritelna lidska mizerie. muze timto i kdyz neprimo pan Horner hajit, kdyz ten Putin pocital, ze bude s temi ukrajinskymi militaristy a fasisty do tri ctyr dnu hotov a pak muze zacit, jak slibil "demilitarizovat a denacifikovat". Pan Horner by mu v tom jiste pral mnho zdaru.

0 0
možnosti

Bída na pokračování, pane Hornere...

1 1
možnosti

Psát satiru se musí umět. Tohle je jak od žáka páté třídy, který se snaží být originální a nejde mu to.

2 1
možnosti
Foto

Vinit ze všeho zlého Rusko by bylo jistě zbabělé. Ovšem není pravda, že Česko nepotřebuje nic vyšetřovat ( zpráva BIS). Jak už dávno víme, Rusko se potřebovalo dobře připravit nákupem podporovatelů v jiných zemích včetně ČR pro uskutečňování svých ambicí. To trvalo mnoho let a nutno konstatovat, že v tom bylo a je velmi zdatné a úspěšné. Z toho vyplývá, že vinit ze všeho zlého Rusko by bylo odmítnutím pohlédnout mezi hýždě především evropských demokracií včetně té naší, neboť právě tam prodlévají v klidu a teple významné osiny, bez jejichž věrných služeb by byl Putin mnohem slabším a méně odhodlaným parchantem.

0 0
možnosti
Foto

Máte to popletené. Zlo je jednoznačně Rusko a s tím se nedá ani polemizovat, protože veškeré morální argumenty svědčí pro tento závěr.

2 0
možnosti

Podle mne hrozně hloupé, no ale pan Horner...:-/

3 1
možnosti

A jéje další, který si vymyslel neexistující problém a pak o něm píše blog:D Inu jak Ruské...

3 1
možnosti
Foto

Inu , není každý Trčálek... Nehledě k tomu, že po tom co píšete nikdo nevolá, ani Ukrajina.

6 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik