Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy žvanile jeden, odzdrojujte mi jediný můj článek, nebo příspěvek v diskusi, kde někoho přesvědčuju o potřebě kolektivní viny Rusů. Fakt si myslíte, že jsem tak blbej, že si myslím, že nemůže být žádný Rus, se kterým bych neměl v otázce okupace Ukrajiny problém...?

0 0
možnosti
PK

Nesmyslný článek, na kterém není prakticky co komentovat. Tak vám snad akorát odpovím na vaši otázku.

Udělejte to v Moskvě.

Sbohem.

0 1
možnosti
Foto

J20a82n 68Š55i24k

13. 10. 2022 7:11

Zase ten provařený žvást o humanitárním bombardováním Srbska a zase se tím jen snažíte odvést pozornost od toho jak se chová Rus. Kdo je tedy tady krvelačný, když sám ruskou krvelačnost tímto zakrýváte? Hnus. Nevím o tom, že by kdokoliv ze jmenovaných blogerů prosazoval nějakou kolektivní vinu. To je vaše konstrukce. Snažím se věřit tomu, že za vašimi blogy je naivita a ne úmysl, ale moc mi to nejde.

5 1
možnosti
VH

Tak ani tohle se pejskovi a kočičce vůbec nepovedlo :-PRv

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
Foto

Nepište try blogy, nečtěte je, nediškutujte. Nebo se z toho zblázníte. Nojo, zase pozdě, že:-/ Pro většinu:-P

2 1
možnosti
Foto

P.S. Na mém názoru jak hodnotím bývalé lidi, kteří schvalují bombardování civilistů nic měnit nehodlám, i pokud se tu hysterií zalknete.

4 0
možnosti
Foto

S těmi bývalými lidmi raději opatrně. Jsem potomkem i pokračovatelem těch, které tak měli zařazené i komunisté. Jinak, na vlně i hysterie tu ,,jede" kde kdo, ba se na ní i až etabluje:-/

0 0
možnosti
Foto

Pokud se Vám ulevilo, vše ok.... Není to špatný seznam. Třeba se Vám ještě bude hodit.... Kdo ví jak to tu dopadne.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
ST

Já si myslím, že tento článek je takový "Zpěv míru" ala autor.

1 0
možnosti
Foto

Počkejte, vy se snad nehlásíte k jedinému správnému náboženství, které svorně skrz masmédia a jakoukoli soudobou vládu hlásá, že první – a zaručeně zároveň poslední – vakcinační tečka z vás udělá supermana, že vláda za svou manipulaci nemůže, že za všechny problémy světa a zkažené životy lidí může Putin, že svět je krásně přehledně černobílý, že autority nám říkají pravdu a o korupci neslyšely ani z rychlíku, že když je nějaký jedinec či skupina špatná, je pochopitelně špatný celý národ včetně nejmladších generací (a pokud to pak tyto odnášejí, dobře jim tak), že cenzura je nakonec vlastně v pořádku, že člověk by raději jakékoli přemýšlení měl nechat na odbornících (samozřejmě pouze těch mainstreamem prolustrovaných a schválených), že světové konflikty vedou postavičky prezidentů (na západě ti hodní, na východě ti zlí), že je třeba lidi, etnika a národy házet do jednoho pytle a maximálně se řídit striktně tím, co jsem sám zažil (a tak je to pak logicky všude), že společnost by neměla být schopna poučit se z minulosti a raději by měla pouze hledět do budoucnosti (zpátky ni krok) a že pokud se jakkoli odkloníte od mainstreamu a vystrčíte hlavu z davu, jste jasný dezinformátor, konspirační teoretik, sluníčkář a kremelský troll?

V takovém případě je snad načase přehodnotit ideologii, neboť takovéto bezpochyby závadové uvažování by se straně a vládě ani lidu nemuselo líbit. Republiku si oni totiž rozvracet nenechají, víme?

4 0
možnosti
Foto

:-) Jsou sólisté, kteří nekřičí jednotně s davem. To se ovšem neodpouší;-)

1 0
možnosti
JK

Podle vašeho projevu předpokládám, že vaše babička dělala v Terezíně dozorkyni a padla při osvobození. ;-)

2 5
možnosti
MB

Sama kopecká morálka sem přišla. Rv

1 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,38
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik