Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Vy jste opravdu “inteligent” par excellence. A jinak se citite zdrav??

3 1
možnosti
KT

Někdy je lepší se z opilosti vyspat než vypsat.

3 1
možnosti
Foto

Je jedno co kdo dělal před tím, než Putin napadl Ukrajinu. Důležité je co děláme nyní. Ti co mají trocha morálky v těle hájí a podporují Ukrajinu a ti co jsou indoktrinovaní Putinem podporují jeho režim a zpochybňují každou jeho ohavnost s tím, že se musí pochybovat, jestli to nebyl někdo jiný.

8 0
možnosti
Foto

Soudný člověk mnohé ví, a není třeba mu radit, ale ani si na tom, co se děje, nemusí honit své ego, že;-)

8 0
možnosti
JP

Ve snaze vysvětlovat nebo omlouvat své postoje se do toho zamotáváte čím dál víc a propadáváte se ještě hlouběji. Podsouváte jakési klišé, že všichni jsou stejně špatní, s čímž nesouhlasím. Rozpad SSSR provedli sami Rusové včele s Jelcinem a odstavili tak Gorbačova od moci . Rusko se stalo nástupnickým státem, Ukrajina se vzdala jaderných zbraní, ale měla smluvně garantovanou svou bezpečnost a neporušitelnost celistvosti svého území. Podruhé měla tyto věci garantované dokonce ve smlouvě s Ruskem o "vzájemné spolupráci atd." - někdy před rokem 2000. Tehdy se ještě zdálo, že tyto země se vydávají demokratickou cestou a logicky spolu budou vzájemně obchodovat a spolupracovat. Jenže pak nastoupil Putin a začal Ukrajincům říkat co smějí a co ne a také začal ovlivňovat a zneužívat ruskou menšinu na Ukrajině. Dnes máme výsledek. Nenávist na několik generací, bývalé ikony sovětského režimu(sprintér Borzov, tyčkař Bubka....) hájí zájmy Ukrajiny a vystupují proti Rusku .

12 0
možnosti
Foto

Jelcin nebyl tím, kdo Gorbiho odstranil. Ten to tehdy naopak zachránil, neb tehdejší kom generalitu tehdy odstavil od moci. Kdo neví co, kdy a jak, nechtˇ vzpomene na Ostankino, a zásah jednotek věrných Jelcinovi.. Rozpad sojuzu to ovšem následně i umožnilo.

5 0
možnosti
Foto

J82a52n 98Š67i73k

1. 10. 2022 17:14

Buďto to s kouřením trávy přeháním já nebo vy. Hezký nadoblačný den

7 0
možnosti
Foto

Pane Šiku! Jednou z nejsilnějších drog je přece net, a na něm tzv. social. sítě, vč. blogů a tzv. dfskuzí pod nimi nevyjímaje;-)

4 0
možnosti
Foto

Možná byste měl navštívit logopeda. Špatně vyslovujete "s" Při vyslovení slova Rusko syčíte jako píchlá pneumatika nebo podrážděná zmije.

1 0
možnosti
Foto

Ptal se malej had své maminky: ,, Nevíšššš, zda jsssme jedovatí?". ,,Nevím, proč se ptáššššš?" ,, Ále, koussssl jsem se do jazyka";-)

3 0
možnosti
Foto

Rozumíte tomu někdo?

7 0
možnosti
ZD

Zkuste číst vícekrát a pomaleji. Pokud ani potom nic - je zbytečné, aby vám o tomto článku kdokoliv cokoliv vysvětloval.

6 4
možnosti
PL

P96e12t91r 15L70o91r81e24n68c

1. 10. 2022 14:39

Tak Vám nevím, pane Hornere...

Asi jste si dal s tím článkem dost práce, připadá mi takový těžkopádný - a smysl z něj taky leze velmi ztěžka...

Nebo to má být nějaká rádoby břitká ironie? Pak je ale asi jasná a srozumitelná jen pár lidem, kteří Vás za toto dílko v diskuzi pod ním docela nadšeně chválí.

Přiznám se, nechci Vám oponovat, protože mně ten účel tohoto článku uniká, skoro bych řekl že pokud nebylo jeho smyslem obsazení kousku mediálního prostoru, pak je zbytečný - a už vůbec nerozumím Vámi poukazovanému spojení s článkem p. Kroupy.

Přesto doufám, že Váš názor na to, kdo způsobil krveprolití na východní Ukrajině, kdo sestřelil malajské civilní letadlo i s pasažéry, kdo uřezává zajatcům genitálie a rozřezává prsty (a zda je to tak správně nebo absolutně špatně) a jak se proti této rozpoutané divošské mongolsko-vikingské bestialitě má civilizovaný svět bránit - je stejný jako můj...;-)

4 0
možnosti
Foto

Svět coby celek se až tak nezměnil. Jen to mnohým v teple jejich pelíšků příliš nedochází, a když ano, tak se z toho děsí a honí je jejich běsy. Coby, resp zdali by mnozí a co psaly třeba před třiceti léty?:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 824
  • Celková karma 22,15
  • Průměrná čtenost 972x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik