Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rusko vojensky napadlo suverénní stát - Ukrajinu - Putin navíc veřejně prohlašuje, že Ukrajinci z historického hlediska nejsou národ a Ukrajina nemá právo na existenci...to Vám nestačí a nepřipomíná Vám to Hitlera? Každá menšina má mít všude svá práva, ale nemůže rozvracet stát a hájit zájmy sousední mocnosti. Jakékoliv "okecávání" a hájení ruské agrese je opovrženíhodné. Krysy věřící ve vítězství Putina vylézají z děr...doufám, že předčasně.

0 0
možnosti

Skvělé, zařadil jste se do jedné řady s Jyrkou a VětvouRv

1 0
možnosti

To není zase až tak špatná společnost.

Vedle vás by to bylo horší.

;-)

1 0
možnosti

Proboha živého, co jiného má tenhle rudoch psát o skvělém Sovětském Svazu, co se pouze kosmeticky přejmenoval, ale podstata režimu zůstala stejná? Sovětský Svaz byl jeho vzor dle soušky učitelky a Zdenda má to učivo dodnes pod kůží jak litr vodky. Byl prostě pozorným žákem. Objektivitu od tohohle pána opravdu nečekejte.

3 0
možnosti

S pravdou je to dost ošemetné. Například není pravda, že v přirozené matematice (obecně) platí, že dvě a dvě jsou čtyři. To platí v algebře, a ještě k tomu speciální algebře. Záleží na tom, jak jsou nadefinovaná čísla a operátory. V běžném životě pro praktické situace používáme právě tu algebru, ve které uvedený vztah platí.

Jak píše někdo níže, také není pravda, že Rusů je desetina celkové populace. Ale pokud to chcete takto relativizovat, pak třeba taková Čína má 10x větší nárok na svou pravdu než Rusko. Co s tím a s Tchajwanem?

Budeme-li pokračovat v relativizaci pravdy, pak tu máme následující situaci. USA jsou velmocí a chtějí být (zůstat) světovým hegemonem. Rusko by také bylo rádo velmocí a pokud možno světovým hegemonem. Jenže je tu háček - pokud to zjednoduším, velmocí může být jen ten, kdo si umí vyvinout a vyrobit elektroniku do svých raket (které si také umí vyrobit). USA to umí, a jak se ukázalo, Rusko ne. Tedy Rusko nemá nárok dělat si velmocenské ambice. Bez jaderných šišek by Rusko bylo bezvýznamnou zemí, ve které by se nestoudně rabovaly suroviny. Nic jiného totiž světu nabídnout neumí. A koho zajímá jakási pravda nějakého outsidera?

3 0
možnosti

Na to vám pochopitelně neodpoví, protože n e v í.:-)

0 0
možnosti
Foto

A víte že Neandrtálci z Afriky mlátili naše předky kyji po hlavě? Na to bychom taky neměli zapomínat a dnes tím pádem můžem dělat to samé.

2 0
možnosti

Ono to ale bylo obráceně. Afričtí imigranti mlátili naše neandrtálce kyji po hlavě.:-)

1 0
možnosti

Já doufám, že se doba jednou trochu vyhrotí a krysy buď opustí loď a nebo se vyřeší jinak...tohle už není normální...

4 0
možnosti
Foto

J29o51s72e19f 91B31á56r85t44a

22. 9. 2022 10:54

Všechno je to o tom, jestli je člověk objektivně informovaný nebo zmanipulovany.

7 5
možnosti

Nejen to - záleží především na jeho sympatiích a ideologickém smýšlení.

Ty bývají otcem myšlenek i slov, které blogeři pak veřejně prezentují.

O objektivitě tady nemůže být proto vůbec řeč !

;-)R^

3 1
možnosti

S rádoby filosofickou úvahou za pomoci logiky a fyziky se snažíte dokázat. že zločinec má být tolerován v jeho názoru na to, proč ty zločiny páchá?

Tady platí, v rámci lidskosti, jen jedno. Zločinec je zločinec a měl by odsouzen a potrestán!

7 0
možnosti

Fair-play je hezký nápad!!!!!!! Ale zkoušel někdo proti Hitlerovi hrát fair-play? Asi by mu to k ničemu nebylo - Beneš tuším chtěl postoupit Sudety, čili hrát fair-play, ale bylo to marný, Hitler přece chtěl na Ural, Sudety byl jen předkrm. Právě tak dnes, odhaduji amatérsky, Putin už je rozhodnut bránit se proti "neonacismu" a hotovo. A my, jak tady sedíme on-line jsme taky neonacisti, protože podporujeme Ukrajinu, jen výjimeční příznivci Kremlu by asi před Rusy obstáli. Otázka je, zda nějací čeští blogeři Kreml zajímají - asi nezajímají... . Bojovnost homo sapiens má své dystopické perspektivy.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS