Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Už se těším, až ti šikulové, kteří si, místo zničení všech svazků Stb, některé vzali na památku a teď je vytáhnou na světlo boží. Budeme se všichni divit, kdo všechno spolupracoval a skutečně hodně škodil.

2 0
možnosti
KT

Nechápu proč ta neustálá obhajoba a vysvětlování počinů jakéhosi písničkáře. Kdo ho poslouchá a nevadí mu jeho charakter, nechť ho poslouchá. Kdo ho poslouchá protože si nemůže pomoci a vadí mu jeho charakter, nechť činí, jak uzná za vhodné.

A ostatní? Buď ho neposlouchali ani před tím nebo přestali. A co má být? Pak se tu mnozí rozčilují, že si z písničkáře a jeho adorantů, kdekdo dělá srandu, ale ono to skutečně za víc nestojí.

"Dobré zboží samo se chválí", to je docela dobrý slogan z první republiky.

3 0
možnosti

Ten slogan tady raději nepoužívejte, protože adoranti Nohavici na vás hned vyrukují s jeho UMĚNÍM.:-)

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Zdeňku. Hrdina pro mě bude ten z vás očividně závislých na obou stranách, kdo o tomto tématu přestane psát. Očividně si navzájem nic nepředáváte...

4 0
možnosti
Foto

Nemálo, a stále nejen bylo, ale i je těch, kteří pro své bytí potřebují bití. Nikoli však sebe, ale druhých. A do toho sem tam nějakej ten masochista;-)

1 0
možnosti
Foto

Rovněž jsem u těch výslechů nebyl, abych mohl posoudit, co bylo či nebylo řečeno. Každopádně bych podtrhl to slovo "konkurent" v závěru textu, protože mám podezření, že právě tam je zakopán (Hutkův) pes, nebo velká jeho část.

Jinak já tyhle písničkáře zrovna neposlouchám, ale všem bych doporučil Nohavicův song "Já si to pamatuju", tam je řečeno mnohé...

1 0
možnosti
OD

Ten poslední odstavec je definicí mamlase. protimluv v jedné větě. Pán je labužník, přímo spisovatel.;-D

1 0
možnosti
PK

Mimo obsah blogu, málokdo ví, že se již před sametem uvažovalo, kdo bude prezidentem a v možném výběru byl i pan Kundera, asi by o tom tento geniální introvert ani neuvažoval...;-D

0 0
možnosti
OD

Které SE uvažovalo o Kunderovi? Můžete mi to SE blíže představit?

1 0
možnosti
LB

Eduard Beneš?! Kdo to je?

2 1
možnosti
LP

To je Edvard Beneš, druhý československý prezident. Moudrému člověku to dojde, ignoranti tápou, ptají se a dávají plusy.;-)

1 1
možnosti
MB

M78i12l54a12n 79B86í41l38e93k

17. 8. 2022 10:13

Hutka sice téma "zpopularizoval", ale o Nohavicových kontaktech s StB se spekulovalo přinejmenším mezi písničkáři už od roku 1992 (nakonec sám Kryl o Nohavicově údajné spolupráci s StB ještě stihl prohlásit: "Dodneška postrádám jeho jasné a srozumitelné vyjádření. Mlčení je moc špatná zbraň"). Roku 2006 byl Nohavica konfrontován s materiály StB, kdy slíbil, že se podrobněji vyjádří. Hutkův popěvek následoval myslím až jako reakce na Nohavicovo další mlčení.

2 1
možnosti
OD

Od titulku do konce je to opět uplakaná chytristika.

Titulek - levá, nikdo nikoho nebije.

První odstavec - levá, máme tu dva druhy lidí jednak agenty, o kterých víme a pak agenty, o kterých nevíme. Všichni práskali, jen o některých se to neví. Fajn, který z nich jste Vy, Hornere?

Druhý odstavec - fabulace, protože těch, po kom se "vozil národ", bylo vždy dost, ale nebyly to ty vhodné celebrity do traktátu, tak nejsou zmíněni.

Jarkovi tím Kunderou nepomáháte - to byl dobrovolnej aktivní bolševik v letech, kdy se na bolševismus umíralo. Najednou pak neměl žaludek na vlastní minulost, tak před ní zdrhnul do Francie a převlékl se za Francouze. Frantíčtí komouši a levouni se museli válet blahem po náměstí Concorde. Co táhlo Jarka za závoru, když kvůli tomu udělal takovej kompromis s režimem, to ví jen on.

Beneš? Který? Ten, kdo založil republiku československou lží? Ten, kdo sloužil TGM jako pacholek na špinavou práci, protože jím být chtěl? Ten, který legalizoval komouše, aby se stal prezidentem země, kterou systematicky vedl k Mnichovu? Ten, který zdrhnul po Mnichovu jako privátní osoba, aby v Košicích podepsal Košický komunistický vládní program jako samozvaný prezident Osvoboditel? Ten, který si splnil svůj sen a vyhnal Boehmy výměnou za to, že se staneme kolonií východní despocie?

Hutka? Muzika mu nikdy moc nešla, zbyly morální postoje. Dál k tomu není, co říci. Co říká na Jarka, je jeho věc, jeho názor. Spíš by mne zajímalo, jak rychle by mu Vysockij udělil pěstí pochvalu za tu medaili od Putina.

Jarek se proslaví překlady Vysockého, na kterém seděli KGB, dokud se neupil k smrti a pak si dojde do Kremlu pro medaili od superfízla z KGB? No jo no, když je jeden rusista, ono mu jiné nezbývá, protože tam na širé Rusi nikdo lepší není. Kakája nátura takája kultura,

kakája kultura takój naród rasíjskij,

ja prapil děngi v bárě, igráju na gitárje.....

6 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,53
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik