Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vynikající článek. R^;-D Zčásti nadsázka a provokace. V podstatě však pravda.

4 6
možnosti
PB

V podstatě je to jedna velká kremelská lež.

5 4
možnosti

Vaše sekulární vize je možná, ale na Ukrajině bych spíše počítal s židokřesťanským vnímáním reality. :-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Šimku, je neděle, běžte do kostela, pomodlete se, Bůh je milosrdný a odpustí Vám. Už nehřešte nebo se o to alespoň snažte a nevnucujte nám prosím Vaše pánbíčkářské vidění světa.

1 9
možnosti
AM

Zajímavé, humanista Horner morálně zcela zkolaboval a už jen panicky kvičí.

4 7
možnosti
PB

Prakticky obhajuje agresivní okupaci a válku, humanista náš jeden malý. V něm je lidskosti jako v babišovských párcích masa.

4 2
možnosti
Foto

Zdravím Zdeňku, byť považuji dekrety prezidenta Beneše za nezákonné jako Vy koukám... pak je jasné, že to vo své době nemohlo být jinak a jejich revize by nepřinesla spravedlnost, ale další kolo nezákonností. Ano, je dost možné, že Rusko spěje k velmi krvavému rozpadu, ale pokud viníte vrahy z "Wolstrýtu" ... kdopak jim dal vůbec šanci svou politikou v Čečně, Abcházii na Donbasu... ? K Minským dohodám.. Těžko nyní budete chtít situaci vracet jinam než před invazi na Ukrajinu. Ta nenastala letos, ale obsazením Krymu a aktivním rozpoutáním občanské války za účasti ozbrojených složek na území RF. Co se týče nějaké absolutní spravedlnosti po které voláte...ano, té dosaženo nikdy nebude. Jinak jak jsem skoro neznal Ukrajince z východu... teď jsem poznal ženy které jsou z Donbasu a čistě ruskojazyčné. S dětmi tady, doufají zhruba v tři věci. 1) Že Putin ujmírá ve velkých bolestech. 2) Brzy se vrátí domů a snad jejich domovy ještě existují. 3) V přežití svých manželů a otců svých dětí, kteří doma bojují. Hodně mě taky překvapila určitá rozdílná zažitá zvykovost proti západu. Je to tam podle této zkušenosti ještě víc patriachální společnost než Lvov, nebo Zakarpatská....

12 0
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,66
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik