Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P74e15t42r 50L28o34r91e75n46c

22. 5. 2022 10:38

Panebože, do čeho ‘s to duši dal???

3 0
možnosti
Foto

Vaši sudetští Rusové to ovšem od svých bratrů z RF schytávají stejně, jako Ukrajinci, takže problém bude asi jinde. Nepodsouvejte nám národnostní problém, když jde o záležitost geopolitickou - lépe - o imperialistickou dobyvačnou choutku chorého šílence. Rv

6 1
možnosti
Foto

;-D Jak z Rudého práva.

1 3
možnosti
PD

živě si dovedu představit pana autora v r. 1940 na ministerstvu propagandy

3 1
možnosti
MM

Začínáte cypovatět a z páteře vám začíná vyrůstat výhonek větvičky. :-/

4 2
možnosti
JD

Jasná karma. Mnoho lepšolidí nepochopilo, to se ovšem dalo čekat!;-D;-D;-D

4 4
možnosti
PB

Nebuď na sebe tak tvrdej, Juro.

5 0
možnosti
Foto

Jako obvykle, chce být autor originální.

Výsledkem je trapnost.

7 1
možnosti
JD

Trapnost je vaší doménou Matuško.

1 5
možnosti
PB

Bože, to je zase hromada blábolů a vyložených lží.

Přečetl jste si ty Minské dohody vůbec? Já bych řekl, že jste se ani neobtěžoval. Jinak byste věděl, že první a základní podmínkou v nich bylo uvedeno stažení všech cizích jednotek z Ukrajiny a obnovení její suverénní hranice PO CELÉ DÉLCE. A až potom referendum a autonomie.

A stalo se to? Odjel ruský hrdlořez z Ukrajiny na svém dovolenkovém tanku domů? Ne! Místo toho povraždil dalších 298 lidí z letu MH17.

A když už tak pláčete nad rozstříleným Doněckem, tak první tam začali pálit těžkými zbraněmi ti vaši ukřivdění Rusové. Takže se jděte vybulet na jejich rubášku.

6 3
možnosti
ZH

Každý si může nezávisle ověřit, kdo skutečně lže. Prvotní odkazy jsou už v článku. Jsem rád, že jste se už zcela odkopal.

2 1
možnosti
Foto

Autor má poněkud zvláštní humor. Poněkud zvláštní je i jeden z jeho zájmů - nekonfesní teologie. Dost dobře si nedovedu představit, čím se nekonfesní teologie vyznačuje.

3 0
možnosti
Foto

Ano, faktem je, že ti nebozí a mezinárodně utlačovaní Rusové museli zachránit svůj Krym. Jen lživě je jim podsouván velkoruský nacionalismus a je naprosto odporné, jak jsou obviňováni z rozpoutání separatistických tendencí na Donbase 2014. Vždyť ti chudáci celou dobu nestojí se zbraněmi v pohotovosti na hranicích Ukrajiny po Minských dohodách. A jistojistě se tento důvěryhodný národ vůbec nevměšoval do tamní situace. Fuj, už je mi z celého Západu špatně. Balím kufry a jedu žít do jediné svobodné a čisté země s osvíceným a pravdu ctícím stařešinou Putinem, do Ruska.

13 1
možnosti
Foto

Ano. Ovšem. Rusko nezapomnělo na to ponížení Sovětského svazu v slavný Den pohraničních vojsk, kdy se jestřáb Západu hrozivě snesl na posvátné Rudé náměstí, aby jako uchvatitel a desperád vzal milionům Sovětů klid na práci a zasel do jejich srdcí oprávněné obavy o zachování hranic vlasti.

Ano. Ovšem. Západ je nevyzpytatelný. Přesto se mu Rusů zželelo, když si uvědomil, že Ukrajina, po zuby ozbrojená desítky let starou špičkovou sovětskou technikou, nemá nic jiného na práci, než vyrazit na Moskvu jako jeden muž. Jako jeden sebevražedný krvelačný terorista. Proto se několik členských zemí NATO a EU rozhodlo, bez vědomí svých hloupých občanů, že bude ignorovat nesmyslné zbrojní embargo a pomůže chrabré Rusy vyzbrojit, dokud Ukrajina promazává ložiska staré špičkové tanky.

Možná tam máte chybku ve větě o zbrojení Ukrajiny.

Mathias Rust (* 1. června 1968 Wedel, Šlesvicko-Holštýnsko, SRN) je německý amatérský letec, profesionální hráč pokeru a finanční analytik. Známým se stal poté, co 28. května 1987 přistál na Den pohraničních vojsk v Moskvě blízko Rudého náměstí.

11 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,59
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik