Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdenku, v poslední době píšete dobře R^

4 14
možnosti
Foto

Takhle - Zdeňku, v poslední době píšete tak, jak se mi to líbí. ;-DRv

3 0
možnosti
PK

K Hitlerovým předchůdcům vyšel včera článek v Rokycanském deníku..kde se mj. píše, že jeho otec Alois byl nemanželské dítě, kde je otec neznámý. Kdo tedy byl jeho dědeček nezodpověděl ani jeho právník Hans Frank, kterého AH pověřil pátráním po jeho předcích.

Teorii o jeho původu začali přetřásat ve 20 letech minulého století a později v letech 1933 jeho političtí rivalové. Po válce prý začali tuto teorii oprašovat nacisté, aby tak vysvětlili jeho prohru.

Jiná teorie praví, že to byl důvod jeho pronásledování Židů, které prý mohlo být vyvoláno pocitem hanby z částečného židovského původu.

(Zdroj RD 5.5.2022 Jaroslav Krupka)

1 0
možnosti
Foto

Židem se stává ten, kdo se narodí židovské matce. Je úplně jedno, jestli otec je černoch, Arab. Pokud Žid má dítě s nežidovskou ženou narozené dítě není Žid. Maminka Adíka nebyla Židovka a je ouprdelně jedno, kdo byl otec.

1 1
možnosti
AM

"Vtipné" na tom všem samozřejmě je, že ten jediný fašista, který ve sporu vystupuje, je sám Lavrov. Současná Ruská federace je totiž krystalicky čistý fašistický režim, který naplňuje všechny podstatné rysy fašismu.

Takže Zelenský může být fašista, Hitler Žid, Lavrov fašista ....... a kdopak je Horner?

Humanista?

Spíš kovaný humanista.

11 1
možnosti
OS

Dnešní doba je divná v tom, že zase začíná nabývat vrchu potřeba škatulkování lidí, národů, spolků a já nevím koho ještě. V historii se vždy ukázalo, že je to špatné, ale ono je to tak lákavě jednoduché. Jednoduché ano, ale zcestné. Bohužel, nemohu ani doufat, že se to v brzké době změní.

5 0
možnosti
Foto

J88a73n 51Š21i37k

6. 5. 2022 5:34

Nevím, co a proč chce kdo "vysvětlovat", včetně vás. Úmysl Lavrova nebyl žádný historický výklad, ale urážka. Kdo seje vítr, sklízí bouří. Je to odporný RuSSák a všechno ostatní jsou kecy. Klidně si mě strčte do šuplíku a nalepte si na něj nápis Rusofob. Hezký den

16 2
možnosti
ZD

Za vaší větu o odpornosti patříte do úplně jiné škatulky.

3 6
možnosti
Foto

Averzi Hitlera vůči Židům se také vysvětluje uraženou ješitností. Hitler chtěl studovat malířství na Vídeňské akademii a nebyl přijat, protože tamní profesorům židovského vyznání nepřipadal dostatečně talentovaný. Jinak souhlasím s tím, že tohle chytání za slova a přecitlivělost na určitá témata zavání snahou někoho za každou cenu mlátit. Do extrému dohnanou rusofobii nalézám jen tady. V diskuzích na Seznamu se tak neprojevuje a to svědčí o tom, že Češi pořád mají ten svůj příslovečný nadhled, kterým se lišíme třeba od Prušáků. kteří se nechají snadno zmanipulovat a zfanatizovat.

7 0
možnosti
Foto

Podívejte se, jak se necháme zfanatizovat Babišem. Víme, že to byl komunista, agent StB, donášel na svého nadřízeného, k majetku mu dopomohla do dnešních dnů neznámá společnost, sídlící na falešné adrese. Celého jeho podnikání je jedno velké šméčko. Jako premiér si hrabal peníze ze státního rozpočtu, s peněz EU, svůj majetek zvýšil o miliardy a my jej volíme opět. Je tohle normální ??? Vždyť i mluví hůř česky než velvyslanec Ukrajiny.

3 1
možnosti
Foto

"I my máme ve svých dějinách české fašisty. Oni sami se tak nazývali.

/Horší jsou ti, kteří jsou fašisty, ale zatloukají to.

Fašismus = korporativní socialismus. Přesně tohle tady máme.

2 0
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,27
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik