Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Vy to neprehanejte s rusofilstvím a chápání odpornych zločinů rusaku.

12 1
možnosti
EK

To, co nazýváte rusofobií, je jen realistický pohled na národ, patrně nejhorší a nejodpornější, jaký kdy na téhle planetě existoval. ;-€

21 2
možnosti
TB

Nemáte pravdu..jednak v historii byly i mnohem větší zvěrstva než dnes a jednak bych do toho netahal pojmy jako národ a pod....je třeba odstavit Putina a jeho generalitu, NE národ jako celek ;-)

5 8
možnosti
PN

Jestli mel nebo nemel Hitler zidovsky puvod je jedna cast konstatovani Lavrova, ze antisemita muze byt zid. Druha cast, ktera je mimochodem vseobecne znama, je cile obchodni styky mezi USA a Nemeckem po celou 2. svetovou valku. Muzete si to precist v knize "Trading with the enemy". Takze ksefty IG Farben s USA, o kterych Lavrov hovoril nejsou nic noveho pod sluncem. Stejne ta do toho patri jako placeni dividend z vyroby Skody Plzen do USA, protoze 2/3 akcii Plzenske Skodovky patrily bance J.P. Morgan. Na tom druhem je piantni, ze USA banka J.P. Morgan dostavala penize z vyroby 88 mm del, ktera byla velmi uspesne pouzivana i proti USA vojakum.

3 3
možnosti
Foto

USA mělo obchodní styky s Německem v době výmarské republiky a pomáhalo mu se vzchopit po válce. V době vypuknutí krize a nástupu Hitlera k moci, obchodní vztahy byly ukončené. Škoda Plzeň po druhé světová válce se stala akciovou společností Majitel Škoda měl 55 procent a zbylá procenta měly dvě české banky. Po druhé světové válce připadly Göringovy a zisk odtud šel jemu. Takže žádná J. P. Morgan. Takovou pitomost nenapíše ani dítě ze základní školy. Už vidím jak nacisté posílají znehodnocené marky bance v USA. ;-D;-D;-D;-D

2 1
možnosti
JK

Vy jste celou situaci evidentně nepochopil, nebo to děláte schválně. Nejspíš jste ale zatvrzele zakonzervován v pozici věřit Putinovi a jeho poskokům cokoliv co vypustí do éteru. Něco vás nutí je omlouvat a vysvětlovat nepochopitelné chování.

Putin čelí klasickému problému všech despotických, krvavých režimů. Nutně musí udržovat vlastní porobený lid v posvátné bázni a nasměrovat jeho hněv na vnějšího nepřítele. Propaganda musí být tak výhružná, drastická a šokující, aby vazaly přesvědčila, že jen Vůdce jim může darovat zem po které chodí, vzduch, který dýchají, jídlo a kompletně i všechno ostatní. Putin si udělal nepřítele z celého vyspělého světa (to nečekal) a propaganda směřující k Rusům a dalším přívržencům odpovídá intenzitou situaci na Ukrajině, kde plány Putina totálně selhávají jeden po druhém. Jenže to co musí hlásat dovnitř Ruska, je absolutní opak toho co musí hlásat do světa, zejména k těm, kteří trochu váhají a které není dobré si popudit.

Vůdcové jako je Putin jsou opojeni mocí, představou, že jsou vyvoleni vládnout světu a že mají oprávnění toho dosáhnout jakýmkoliv způsobem. Věří, že pro svůj plán jsou oprávnění všem lhát, a že jakmile odstraní odpírače jeho představ, tak donutí všechny k míru tím, že každou rebelii zadusí hned v zárodku.

Omluva za Lavrova je Putinova vypočítavost, která se samozřejmě k Rusům nedostane. Genetické zkoumání původu lidstva, národů a jednotlivců je pro vědeckou práci, jakmile se z toho začnou vybírat jednotlivosti a použijí se k politickým účelům, jedná se o vyvyšování jedné rasy nad druhou a to je klasický nacizmus, takže být vámi jsem velmi opatrný v používání genetických výsledků k označkování jakýchkoliv osob v souvislosti s politikou. Navíc jen údajných výsledků, jak uvádíte, to je opravdu na hraně.

Já vaše přesvědčení nezvrátím, k prozření musíte dojít sám a vlastní cestou a až se tak stane, určitě se vám uleví, věřte mi. :)

11 1
možnosti
HH

Vy zase nechcete pochopit současný svět, jeho rozložení mocenských sil. Neustále si myslíte, že ten, kdo má realistický pohled na konflikt na Ukrajině i na jeho řešení, musí být zcela určitě Putinovec.

Já agresi Ruska proti Ukrajině odsuzuji také, jen nevím proč k ní došlo. Doufám, že hystorie ukáže skutečné důvody.

2 0
možnosti
AM

A41d23a47m 36M80a44l84ý

6. 5. 2022 7:47

Mě v podstatě nevadí ty fantasmagorické kydy ruských pohlavárů.

Ať si pindaj, na ty my jsme zvyklí.

Ale to, že vedou neomluvitelnou agresi proti sousednímu státu, nemůžeme nijak přehlížet.

Jak může auto vyzívat "nepřehánějme", v situaci, kdy Ruska překročilo všechny meze? Šílené!

14 0
možnosti
JV

Vy abyste si antižidovsky nepřiložil.....Rv

3 0
možnosti
Foto

P.S. Jelikož jsem nikdy neměl důvod pochybovat o Vašem humanismu, mám zkrátka doje, že přání je v tomto případě otcem myšlenky...

2 0
možnosti
Foto

Dobrý Zdeňku,domnívám se, že tato úvaha je v přímém rozporu s kontextem ostatních vyjádření představitelů RF a z tohoto důvodu mylná.A vůbec se necítím jako hysterik...

1 0
možnosti
Foto

Kdyby to napsal Chamberlain nebo Daladier, vypadalo by to úplně stejně!

4 0
možnosti
ZD

Díky ctěný jmenovče za rozumný text. Hysterické reakce vzbuzují u sledovatelů spíše reakce směřující k podezření, že je "Král nahý" !

1 1
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,27
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik