Diskuse

Všechno marno?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Nu,když se řekne pravda, kterou tady autor píše, tak se na autora vrhne smečka "těch" správných demokratů , kteří jsou informováni ČT. Že, pane Frélichu ?!

2 6
možnosti
Foto

Běžte tyhle kecy vyprávět na Ukrajinu.

4 0
možnosti
ST

Ne. Zbláznil jsem se já, protože jsem ten neuvěřitelný(!) blábol přečetl celý...

"USA zvítězily ve studené válce, ale velkoryse neobsadily bývalý Sovětský svaz. Provedli jen jeho dělení..."

"...se NATO navzdory slibům rozšířilo, kam až chtělo, že nedrží žádné ušlechtilé sliby a ani uzavřeným smlouvám se nedá věřit. Američanům a NATO zbývá jedině síla. Mentálně se rozvedli s morálním světem.“

„Američané nyní dosáhli dalšího vrcholu nepřátelství s Ruskem. „

„Ukrajina je nyní stejnou hrozbou pro světový mír, jako byla kdysi Kuba.“

4 2
možnosti
AM

Tak předně zcela v souladu s ruskými ideology tvrdíte, že NATO je útočná válečná aliance, která má za svůj cíl napadení a zničení Ruska.

Ve skutečnosti je to obranná aliance demokratických států. Připusťme ovšem, že v ní hrají prim USA a někdy ma sklony ke "světovému četnictví". Na druhou stranu Saddám byl pěkný grázl, který rozpoutal několik válek a na kurdskou menšinu používal chemické zbraně... A v Srbsku se měl ten problém nechat zřejmě vyřešit místní - prostě by se zmasakrovali, no a co my s tím. Atd.

Nicméně zkrátka o vstup do NATO demokratické státy žádají a dělají to z prostého důvodu -- členství v případě napadení zaručuje kolektivní obranu. Koho myslíte, že se bojí Polsko nebo pobaltské státy? Bojí se USA, Německa nebo Francie, a proto s nimi vlezlo do paktu?

Taky v souladu s ruskými ideology nepovažujete Ukrajinu za samostatný, svobodný stát. To je to, v čem se nejvíc Putin přepočítal, jak se zcela jasně ukazuje. Proč se ukrajinská města na východě tak brání ruské agresi? Proč je Charkov nebo Mariupol nevítají s šeříky v rukou? Proč se v obsazených městech protestuje???

A vůbec...

11 2
možnosti
JH

Ohledně toho Srbska, tam byl problém, že se se vystoupilo jednostranně ve prospěch separatistické kosovské UCK. Stejně jako teď ruská agrese je ve prospěch východoukrajinských separatistů. A taky může použít záminku, že by se místní jinak zmasakrovali.

0 1
možnosti
PK

I když jsem v minulosti s vámi často polemizoval, tak nyní například zcela konkrétně a bezvýhradně souhlasím s odstavcem č.2 (prvotně...atd). Jistě i v dalších písmenkách se asi přibližujete realitě, ovšem tam už mám pár doplnění.

Karma za rozhodně zajímavý blogR^

5 5
možnosti
ST

Ano, ano, velmi se "přibližuje realitě", např. hned v začátku:

"USA zvítězily ve studené válce, ale velkoryse neobsadily bývalý Sovětský svaz. Provedli jen jeho dělení..."

2 1
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,57
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik