Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprostý Norimberk, když neziskovky nebudou moci na školách dělat svojí "osvětu", správně řečeno propagandu o naprosto "zdravé" a "normální" homosexualitě. A proč potom neumožnit třeba i Svědkům Jehovovým a dalším náboženstvím, sektám a ideologiím, aby dělali na školách svoji "osvětu"?8-o

Vám uniká podstata, že dle listiny základních lidských práv jsou to rodiče, kdo rozhodují o výchově svých potomků, nikoliv nějací pošukové z neziskovek, pokud má dítě nějaké problémy se svojí sexualitou nebo identitou, tak tohle není záležitost školy, to musí řešit rodiče s odborníky, jako řeší jiné nemoci a poruchy. Rv

2 0
možnosti

J92i21r42i 10C69e38e

23. 7. 2021 7:07

Jakým způsobem porušuje lidská práva zákaz působení aktivistů ve vzdělávacích zařízeních, jejichž jedinou kvalifikací je jejich sexuální preference?

Nijak. Žádné takové právo neexistuje.

5 0
možnosti
Foto

Když se něco učíme, nejdřív se probírají pravidla, potom výjimky z nich.

A ne naopak, potom se těm Maďarům nelze divit .

P.S. jinak Orbána vůbec nemusím, je to nacionalista až na půdu.

1 0
možnosti

To je zajímavé, jak jsou někteří jedinci posedlí nějakým Orbánem. Obsese? Je to choroba? Dá se to léčit? Třeba nahradit Orbána nějakým homoseksuálem? Pak by to bylo OK?

1 0
možnosti

To je zajímavé, jak jsou někteří jedinci poslední nějakou homosexualitou a tím, co homosexuálové smí, co nesmí a co mohou nebo nemají chtít. Obsese? Je to nějaká choroba? Dá se to léčit? Třeba nahradit homosexuály samými plodnými Orbány? Bylo by to pak v pohodě?

0 3
možnosti

Jeden věcný dotaz: jakým konkrétně "laboratorním rozborem tělesné substance" lze zjistit homosexualitu?

1 0
možnosti

:-) Horner to umí .. on je to takový lumen R^

0 0
možnosti

Tohle hnutí je největší útok na tradice v dějinách lidstva. Jak citlivě oznámit mámě a tátovi, že vnoučata nebudou a pokrevní linie rodu končí. Navíc když cítí a rodiče takový čuch mají, že u potomka jde jen o pubertální vzdor, vystoupení z davu, vyčnívání jeho já, proč ne že, bude ve třídě první, poskanděte se všichni. V tu chvíli by rodiče brali to obarvený číro a podložku v nose. Rodiče by veškrou propagaci pro ně závadové komunity zakázali šmahem a na furt. A takovým jde Orbán na ruku, zdárně odvádí pozornost od ekonomiky, kterou už přesměroval většinově na sebe a svou grupu.

Jenže je vědecky doloženo, že příroda duhové geny, bůh ví proč, vynalezla. Pocity ve chvíli, kdy to někdo v sobě objeví neznám, ale musí to být pecka. Což je první z řady pecek, které dotyčný od života dostane. Rodiče, přátele, láska, hospoda, taneční, dovolená a pod. to musí být mela. Když vás navíc stát postaví mimo zákon je to šílené a extrémistům to dává do ruky bič tak velký, že to může skončit i fatálně.

Pro mě je nedůležitější ze všeho svoboda jednotlivce, následuje hranice kterou tvoří svoboda druhého, pak obecná morálka, jaké mají být vztahy a hranice v dané komunitě, svobodné volby a zastupitelská demokracie. Takže si přeji, aby naši duhoví přátelé respektovali moje osobní hranice, jakož i ostatních občanů a nebude zde volání, které vyslyší populisticky nějaký samozvaný vůdce.

0 5
možnosti

Pane Hornere - vy už jste fakt "na hlavu".

Nechte Maďarům, ať sami rozhodnou co chtějí a co ne a nevnucujte jim svůj vlastní názor, který hodláte prosadit silou přes EU.

:-P:-P:-P

12 0
možnosti

L83i15b24o54r 20B79í90l27e56k

22. 7. 2021 18:03

Souhlas, jak by se panu Hornerovi líbilo, kdyby mu někdo vtloukal ten pravý názor do hlavy, i za cenu toho, že pan Orbán má asi jinou hlavu a myšlenky v ní, ne pan Horner

0 0
možnosti

;-D Vy jste vážně jitrnice, jestliže nevíte, co je pojem rodné pohlaví. Milý pane, pohlaví jsou pouze dvě a je tím míněno, co jste měl mezi nohama, když jste přišel na svět. Ale pro některé lidi je to asi těžké pochopit. :-)

16 0
možnosti

A stojí to hodně úsilí, aby vás poznání takto stále míjelo? Řečnická otázka.

0 0
možnosti

EU nemá žádné právo napadat maďarské zákony nebo dokonce Maďarsko vydírat kráceném dotací, či vyhrožováním (Rutte).

15 0
možnosti

To jako EU (včetně nás) musí s Orbánem kamarádit za každou cenu, musí se nechat obírat o peníze, zostuzovat a napadat? Demokratická většina v EU trvá na svých hodnotách preferujících osobní svobody jednotlivce, takže vůdce nasazujícího okovy vlastnímu národu odsuzuje, je to prosté.

0 14
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS