Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D74a33v61i35d 11V27l94k

8. 4. 2021 13:25

My furt měníme povoz a přitom za prd stojí kůň

12 0
možnosti
RK

Ale hlavně že furt existují ti co živí celou republiku. I když nyní s obtížemi.

0 0
možnosti
RK

Proč asi? No přece proto že to byl Blatníček, který nevěděl která bije, jel podle hesla čím hůře tím lépe a vůbec měl dle odborníků zde vystupujících plno dalších vlastností, pro které se na ministra zdravotnictví vůbec nehodil.

1 3
možnosti
JK

Váš názor je celkem jasný, rozumný a zdůvodněný. Nevidím na vašem příspěvku nic co by se dalo nějak logicky rozporovat. Jak je tedy možné, že ta jedna ruská agenturní buňka na Hradě dokáže protlačit proti všem zvyklostem, rozumu, předpisům i zákonům něco co si zde přejí jen ti, co je ruská propaganda dokázala přesvědčit. Troufnu si demagogicky tvrdit, že dobrovolníků ve frontě na opíchání čistou ruskou propagandou bude zatraceně málo. Do doby kdy látka bude oficiálně odborníky prohlášena za vakcínu, skutečně nejde o nic jiného než o propagandu. Je v další v řadě "zaručených" různými "lékaři doporučených" přípravků, co jich najdete na netu spoustu, na hubnutí, na pamatováka, proti otěhotnění a zároveň i na otěhotnění, na husté vlasy a proti ochlupení, na všechno, teď i na čínskou pomstu. Vždy bude několik zoufalců co si ten brak koupí, jinak by to tam nebylo, že. Jenže u látky vydávané za vakcínu, navíc propagované prezidentem, jde o něco jiného, tady jde skutečně o životy.

Tak se znovu ptám, co je pro Hradní ruskou buňku důležitější než životy Čechů?

7 3
možnosti
KT

Ono ovšem možná ani nejde o to vakcínu aplikovat, ale hlavně nakoupit.

2 0
možnosti
RK

Vzpomínám si na rozhovor z Prymulou z doby (ranný podzim), kdy se ještě ani neočkovalo, ale vakciny byly v závěrečné fázi testů. Uvedl, že Sputniku jako takovému věří. Doslova uvedl, že věří ruským vědcům, vývojářům, kteří Sputnik dělali, protože některé z nich navíc zná a jsou to opravdu odborníci, ale nevěří ruské výrobě. Jako laik mám úplně stejný názor a vidím, že i Němci. Bohužel, naši nejvyšší představitelé používají lži a demagogie, aby dosáhli svých cílů. Bohužel, velká část národa už k tomu dost otupěla. Snad se to zase změní k lepšímu.

KarmaR^

14 2
možnosti
Foto

Protože Andrej Babiš nikdy neodstoupí:-)

0 0
možnosti
PK

Dle mého, se blížíte tentokráte k realitě dnešní dobyR^

0 0
možnosti
RK

Začalo obrácení Ferdyše Pištory?8-o;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,48
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik