Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Hornere, Vašim názorům většinou velmi tvrdě oponuji, ale tentokrát dávám karmu !R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Drzost Českých komunistů ve lhaní se už zcela vyrovnává s tou Ruskou drzostí. Fujtajxl.

3 0
možnosti
Foto

Vytáhněte klidně svoje nové důkazy, že Rudá armáda nikdy nepřitáhla do Československa svou NKVD, která se chovala jako na dobytém území, kde od prvních hodin osvobození mstivě nezákonně zabíjela a unášela československé občany

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=751269

Nebylo to nezákonně, protože se to odehrálo v době, kdy ještě nepřevzal náš stát správu nad svým územím. A tedy se nejednalo o československé, ale v nejlepším případě o protektorátní občany.

0 4
možnosti
JD

řezníku řezníku ...vy a vaše výklady zákonnosti to je lahůdka ..

4 0
možnosti
MB

Protože monopolně vládnu - Tak stanovím pohled na vše. Co je správné a krásné. Klasika, od učebnic, filmů, soch, školení, schůzí a opakovanými shromážděními oslav. Výsledky se i dostaví - promořování výsledky přinese. Je v tom i směsice automatismu, nezájmu, až po profesionální živnostnění doby. Jako vždy se objeví pochybovači - klasika nepřátel mého dobra a výkladu. Pak to praskne, své postavení tratím ... !

Co hůře, rozvolní se stavidla běžně dostupných informací - weby, archivy, publikace. Reakce je přesně - jako u rozhrnutého mraveniště ! Chaos, pocit ohrožení a horečnaté hemžení. Pěkně jsem si kupu jehličí uspořádal a přepsal historii. Tož oni mi to přepisují ! Nejpikantnější je, pokud druhá strana dokonce předá obsah svých archivů - Moskva ! Podobně hledači pokladů - H. Gensel a J. Mužík. Tam ani tak nejde o zlato nacistů, jako o jejich archivy ... !

Podobně u Stb ! Kolik asi existuje těch šťastných, že hledači stále nic nenalezli a naopak spousta papírů urychleně vyhučela komínem ? I tak , nevadí - Bureš se bude soudit i s Mléčnou dráhou a z Falmera, (103 schůzek), se v podstatě stal movitý kulak ČR ! Velké části veřejnosti to ani nevadí a tak se dopisují dějiny dále a dále. Nikdy nepracující studentka jde přímo do Brusele a je symbolem "Člověka práce" ! Nová doba ... :-)

2 1
možnosti
LH

Nikdy nepracujici poslanec vystuduje práva a poucuje moudré v televizi už 30 let....

0 0
možnosti
ZD

Rozumné a uvážlivé hodnocení. Proti takovému ani slovo. Dík.

1 0
možnosti
PB

Zdeňku karma jako hrom. Napsal jste to perfektně. R^

1 0
možnosti
PK

Ano je to tak i v pořádku, jen přiznám, že některá nová odhalení mě poněkud změnily názor na mé dosavadní idoly, jako v případě bratra Jana Žižky...

1 0
možnosti
JM

No a myslíte, že nějaký středověký válečník jednal v rukavičkách ? Doba byla krutá, nepřítel také, i Žižka byl tedy krutý. Pochopitelně vražda třeba obyčejných řeholníků v pořádku nebyla. V pořádku naopak je, že jsme se ubránili útokům ze zahraničí. Zikmund možná chtěl jen své dědičné království, jeho lůza chtěla jen rabovat.

K přepisování historie - historici dnes vidí rok 1945 celkem rozumně. Ale z úst některých politiků a hlavně rusofobů si nelze nevšimnout určitého záměru.

Nezapomene se zdůraznit, že na osvobozování Československa se podílely všechny národy SSSR. Když se mluví o znásilňování či roku 1968, jsou to téměř vždy jen Rusové.

1 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,53
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik