Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Nemyslel jsem že k tomu dojde ale je to tu. Poprvé s vámi souhlasím a tvrdím že vyloučit menšinu z běžného života vše jen zhorší. Jenže násilná inkluze kdy se v zájmu dobra koukáme jinam a děláme že problém není situaci rozhodně nezlepší. Reforma typu pracuješ posíláš děti do školy= budeš se mít lépe než ten co pravidla nedodržuje by byla bolestná ale účinná. Nikdy nezabere metoda pracuješ dostaneš cukr nepracuješ dostaneš taky. Metoda je cukr a bič v právním státě práva a povinnosti. Jenže celé to dospělo do stádia kdy se politik opravdu bojí že bude obviněn z rasismu takže bič se nepoužívá zato cukr se rozdává po hrstech.

4 0
možnosti
MS

Křeček nacista? To může napsat snad jen Horner.

Nevím, jestli většinová společnost může být diskriminována menšinami, ale jedinci většinové společnosti určitě mohou být obtěžováni až terorizováni nepřizpůsobivou částí menšiny. V tomto smyslu se vyjádřil pan Křeček, a mimo jiné i jejich podněty se chce zabývat. Bude-li tato agenda seriózně řešená a v proporci s ostatními, je to v pořádku.

Exkluze či inkluze je jeden úhel pohledu, ale je vhodné se dívat i z hlediska uplatňování práva a dalších.

12 0
možnosti
JH

J86a98k80u43b 46H50o10z82a

19. 2. 2020 12:18

Dneska je to výživné, pane Karfík. Na Křečka atomovkou. Když nestačí přirovnání k nacistům, vytáhneme rovnou samotného Führera.

Nejen splníme, ale ještě překročíme! Stachanovec.

Možná byste si měl zjistit, co je vlastně pracovní náplní henteho ombudsmana. A hele, vono to snad je řešení stížností občanů! Cituji:

" Ombudsman je mimosoudní kontrolní úřad, který je státem pověřen k řešení stížnosti jednotlivců na jednání veřejné správy."

No jó, jasnej nacistickej přístup. ;-D

12 0
možnosti
MN

Proč tak skromně. Taková radikální exkluze je třeba smrt. Tím jste definitivně vyloučen ze života a tím i ze společnosti. Je to mrzuté a je třeba odsoudit přírodu, že se této nespravedlnosti dopouští každou sekundou trvání vesmíru.

0 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,38
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik