Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J48a80n 16R47á66ž

19. 1. 2020 12:35

Hezky jste se, pěkně marxisticky, rozohnil!

Uvědomujete si, že stejnými levicovými proklamacemi loví Babiš své voliče a při tom ho rád nemáte?

1 1
možnosti
SN

:-)......dá se s Vámi souhlasit! R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

Ta paní Kandíková to řekla jasně: ODS musí oslovit jednoduché voliče.

1 0
možnosti
MB

Z Kongresu zaznělo, je třeba hledat Národního ptáka ! Myslím, že je jasný - Straka obecná - jako krkavcovitý pěvec ! Jako první chovatelé se osvědčili Komunisté. Strace se nesmírně dařilo v r. 1948 a chovy byly rozhojněny v r. 1953. Straka byla v každé domácnosti - sežrala veškeré úspory ! Po r. 1989 se Straka stala oblíbenou, ve všech politických stranách - bez vyjímky ... !

Jev nový, Strace konkuruje i Čáp bílý (Ciconia ciconia) ! Je to velký druh brodivého tvora. Má i svou centrálu - Hnízdo, , kde bydlí s klokany a kozami ! Čáp je přelétavý - do teplých, letních krajin - Letí si, za svým lepším ! . To se hodí jako symbol - Po r. 1989 spousta lidí - taky přelétla jo jiných stran a Hnutí. Příkladů je kopec, např. Hela Ur - Válková, Bureš aj. Pozor - Čáp je pták chráněný ! Ó, jak symbolické ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Opravdu ty domácnosti přišly v r. 1953 o něco více než o kočičí zlato? Na co jsou úspory, když si za němohu nic koupit. Navíc hyperinflace postihovala nejvíce mladé rodiny bez úspor.

2 1
možnosti
PK

Dosud byl program a rétorika ODS koncentrována na tyto témata Antibabiš,Antizeman,populisté,extremisté...Ale Babiš se svým marketingovým hnutím není nepřítelem ideovým, leda prospěchářem. V kulturní válce nestojí zřetelně na žádné straně a spíše tíhne ke zdravému rozumu. Babišové přicházejí a odcházejí, zatímco nebezpeční fanatičtí ideologové zůstávají.

Tito soupeři jsou paradoxně v zásadních hodnotových otázkách konzervativní pravici méně vzdálené než subjekty, s nimiž je proti nim ODS ochotna spolupracovat. Pro mě nepochopitelné , že do Demokratického klubu byli původně přizváni i Piráti a ČSSD, tedy strany, které mají u nás k neomarxismu nejblíže. ODS tedy zjevně neposuzuje blízkost / vzdálenost politických spoluhráčů podle programového průniku. Vychází snad spíše z malicherných moralistních hledisek, povýšenosti nad lidovostí či ze strachu ze silnějších a dynamičtějších soupeřů. V každém případě je tento přístup zásadní chybou.

Nepřáteli už nejsou staří komunisté a jejich třídní boj, ale progresivní levice (či chcete-li neomarxisté, kulturní marxisté, progresivisté, levicoví pokrokáři, nová levice, moderní levice) a její sociálně-inženýrské ambice radikálně změnit svět. Dílčími složkami neomarxistické ideologie jsou zejména genderový feminismus, agenda sexuálních menšin (LGBTIQ...), multikulturalismus, globalismus, kosmopolitismus, environmentalismus a NGO-ismus.

Pokud bude ODS zasněn pokračovat v tomto směru a ještě se posílí lidmi typu Novotného tak budeme svědci toho, jak si je piráti lehce a s úsměvem mažou na chleba...a přebírají vládní většinu..

(TB)

6 0
možnosti
PB

To je zas kvalitní slátanina. Tak Babiš zneužívá veřejné peníze a může za to ODS.

Ale tohle je fakt perla: Konzervatismus v Německu dopustil vzestup fašismu.

Tohle si nechte vytetovat na čelo, to bude mít jednou velkou cenu.

7 3
možnosti
Foto

A do jakého tábora patřil Hindenburg, který jmenoval Hitlera předsedou vlády?

0 0
možnosti
MB

Souhlasím, jistota je např. u Wüstenrot, Českomoravské stavební spořitelny (Liška) , nebo Modrá pyramidy stavební spořitelna, a.s. Osvědčené jisté produkty. Tomio si zase zřídil spoření své - SPD ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 824
  • Celková karma 22,15
  • Průměrná čtenost 972x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik