Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kromě toho to byla jen komplikovanější dopravní nehoda.

3 7
možnosti
ZH

Já jsem četl, že zabíjel dron. A protože nic s ničím nesouvisí, je politicky nekorektní z toho někoho kolektivně obviňovat.

1 0
možnosti
Foto

V daném případě to byla naopak služba nejvyšší. Copak nevíte, že pro fanatika je cílem života zemřít za větší slávu Alláha a posléze se v nebi radovat se 72 pannami?

Jste nepřejícník, pane autore! Rv

7 5
možnosti
Foto

Nevěřím na osy zla. Jadernou válku vidím jako elitářské řešení neúnosného nárůstu lidí v Asii a Africe. Ušlechtilý důvod se najde.

3 2
možnosti
Foto

Karma.

Jen bych snad doplnil, že velkou roli mohly hrát blížící se americké prezidentské volby.

Pro Trumpa je prostě důležité odvést pozornost od domácích problémů a udělat ze sebe "hrdinu" jinak ty volby prohraje.

7 14
možnosti
PN

O jakých domácích problémech mluvíte? Ekonomika USA jede docela dobře a Demokraté se Trumpa snaží ugrilovat na zahraničních causách. Ovšem souhlasím s tím, že toto píchnutí do vosího hnízda má vyvolat mediální šum, který má zakrýt něco podstatného. Zatím nevím co. Uvidíme.

6 3
možnosti
RK

Pan autor si neuvědomuje, že ve velké části světa se jede podle jiných pravidel, než v sofistikovaných společnostech v době míru. Ať je rád, že tu pernamentní válku s nepřátelskými režimy, kteří nás chtějí zničit a ovládnout, vedou tajné služby a my si o tom můžem jen hloupě plácat na internetu, aniž bychom měli relevantní informace. Mimochodem za názor, který tu pan autor napsal, by se mu např. v Íránu vysmáli a považovali ho za naprostého hlupáka, který si nezaslouží žádný respekt a tudíž by byl jen šikanovaná spodina společnosti.

21 3
možnosti
KJ

Proč by vám měli Američani říkat, co jim vadí na teroristovi? To jako, že to měli dát do novin? A co by se tím změnilo? Že jste jim to mohl schválit nebo rozmluvit?

10 3
možnosti
Foto

Pro jedny terorista, pro druhé superman. Jak relativní.

2 2
možnosti
JH

Dnes s Vámi souhlasím, myslím si že to mohli udělat jinak a ve vhodnější dobu... a když už ho chtěli zlikvidovat, tak to měli udělat izraelci., ti v tom mají lepší trénink ... Mám ale takový pocit, že je za tím něco jiného... nevím, jestli to je vyhlášení války, Irán taky není hloupej aby se pustil do otevřené války, ale podle mě je to snaha vypudit šíity ze sunnitského Iráku.... no každopádně během pár měsíců uvidíme...

6 3
možnosti
Foto

Když jsem si pročetla diskusi, tak mě pobavilo, že zabití teroristy odsuzují všichni ti, kteří schvalovali a obhajovali anexi Krymu Ruskem.:-)

7 9
možnosti
JN

Včetně třeba pana Bárty, že? ;-D

1 0
možnosti
JP

Vzpomněl jsem si na film Vyšší princip..."vražda tyrana není vraždou" Fanatické islámské vedení Iránu je nebezpečné a musí být zničeno dříve, než bude mít atomové zbraně.

13 9
možnosti
Foto

Ten citát zní jinak: Vražda tyrana není zločinem. Ale k tomu je nutné dodat: Bylo to něco horšího než zločin, byla to hloupost.

3 3
možnosti
LV

Bylo by zajimave, kdyby jste ten soud s clovekem, ktery je uprostred nepratelske zeme zaridil. Mel jste to zkusit. Bylo by tedy lepsi, kdyby vrazdil dalsi stovky lidi /ty by byli bezejmena, tak koho to zajima, ze?/ nez ho zastavit a zabranit mu vrazdeni mimochodem take bez soudu. Vas clanek jsem necetl, jen titulek, tak se dal vyjadrovat nebudu. Tedy vec primo unikatni, asi zaslouzite karmu. Nebo spis...ne to ne, negativne se vyjadrovat neni hezke.

4 3
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,49
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik