Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vraha je potřeba zabít!

6 1
možnosti

Přece mu nebudou pořád ustupovat, kolik on má na svědomí lidí. Těch je mi líto, vraha nikoliv.

4 0
možnosti
Foto

schvaluji atentat na Heydricha! nebo byli Gabčík s Kubišem sprostí teroristi? ;-D

9 2
možnosti
VS

Vy jste opravdu pripad....oplakavat likvidaci muslimskeho arciteroristy a jeste se prohlasit za kritika islamu,.....ze by schizofrenie? Zrejme ano.

15 3
možnosti
Foto

Děkuju, líp bych to nenapsal. R^

5 9
možnosti
JS

Ano je rozdíl zlikvidovat Usáma bin Ládina nebo abú Bakra Bagdádího, kteří byli bráni jako teroristé, ale zlikvidovat druhého nejvýše postaveného představitele země na oficiálně návštěvě jiné země bez vědomí země, na jejíž území se to má odehrát a to ještě útokem dronu je opravdu silná káva i pro mne, který muslimy moc nemusí.

To už bych pochopil vyhlášení války Iránu, jakožto hrozbě a jasný vojenský útok na strategická místa, než tuhle vraždu, protože to byla jasná poprava bez soudu a to včetně lidí okolo a s bojem proti terorizmu to opravdu nemělo nic společného, jelikož to akorát vyvolá vlnu následných mstících se útoků osamělých vlků.

10 8
možnosti
AT

I druhý nejvýše postavený představitel země může být terorista

9 2
možnosti
PJ

P83e71t21r 12J36a23n23s18a

4. 1. 2020 16:37

Ááá zase jeden moudrej....

10 6
možnosti
Foto

V takovýchto situacích se mi vždycky vybaví Rambousek (nebo Dlabáček?) jak v předklonu se staženými kalhotami ukazuje holý zadek a říká: "A takhle jsem rozpolcený i uvnitř".

Vás kategorický imperativ je samozřejmě obecně platný, o tom není žádná. Jenže v tomto případě víme, že nebyl např. v USA odsouzen v nepřítomnosti? Další moment je americký celosvětový boj proti terorismu, dále odvetný úder a co já vím, co ještě....

Abych mohl přistoupit k vašemu kategorickému tvrzení vraždy, musel bych znát všechny okolnosti a ty já neznám. Takže to pojímám spíše pocitově a ten mi říká, že jeho zabití bylo nejspíš správné.

Nesouhlasím s vámi, že na jeho místo může nastoupit někdo ještě horší, to by znamenalo v podstatě z takových obav vůbec nebojovat proti teroristům, protože taky může přijít někdo ještě horší. Podle mého názoru to spíš zvýšilo eskalaci osobních ambicí a řevnivosti ve vedení armády. A pokud byl skutečně tak dobrý, tak bude nějakou dobu trvat, než ho někdo nahradí, pokud vůbec... tak "kvalitně".

Každý úder na centra terorismu a vůdce tohoto zla vítám a neptám se, jestli byli všichni do jednoho odsouzeni, protože ve válce se takto nepostupuje. A ve válce s terorismem jsme, o tom nemám nejmenší pochyby.

17 4
možnosti
Foto

Tak on v tom USA nemohl být odsouzen k trestu smrti atentátm v Iráku.

A pomohlo zničení Sulejmániho těm kdo chtějí ukončení terorismu nebo naopak přinesou jeho další eskalaci

3 6
možnosti
JV

Pane Horner, to je něco nového. Vy máte podporu a plusy všech známých bolševiků na Idnes. Jinak, pokud vím, vás deptají :-)

7 3
možnosti
JK

J91o55s41e57f 23K96l82a43t

4. 1. 2020 15:03

Podle mě to samozřejmě nebyla vražda, ale nezbytná odplata obrana, nebo prevence. Jedná chyba je že to odskákalo pouze pár radikálních islamistů.kdyby za tím číslem bylo ještě pár nul, bylo by na světě bezpečněji. S teroristickými útoky v Evropě a Americe nezačal pan Trump

18 7
možnosti
Foto

Problém je, že američtí politikové za posledních 20let mají na svědomí více lidských životů než všichni islámští teroristé dohromady.

Nebo snad vojenská napadení Srbska, Iráku či Libye nebyly teroristické útoky proti suverénním státům?

Je podle Vás po těchto vojenských agresích Západu nyní ve světě bezpečněji?

10 18
možnosti
JS

R^ karma, nemám co dodat!

10 7
možnosti
VS

A za co mu davate karmu? Za ten jeho nekrolog oplakani tohoto arciteroristy?

5 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,49
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik