Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dost mne udivujete. Chápu, že doping je něco jako hloupost lidí - nedá se úplně odstranit, ale bojovat se musí stále.

Ale pokud nedokážete rozlišit závažnost problému při individuálním dopingu a závažnost státem organizovaného dopingu, s nímž neskončili přes opakovaná varování a výstrahy..... pak jste nemohl být nikdy SPORTOVEC.

4 0
možnosti
ZH

Po dlouhé době mě někdo rozesmál, díky.

1 3
možnosti
BV

Pane Macháčku.

používáte tu výraz "státem organizovaný doping", který do nás hustí novináři s tím jediným správným = protiruským postojem i když ho opustil i jeho autor McLaren-

Tento termín použil ve své první předběžné zprávě McLaren, který sám jediný tvořil onu slavnou nezávislou vyšetřovací komisi WADA, který již v minulosti s WADA při protiruských zprávách spolupracoval, takže nemohl být nezávislý.Tuto zprávu zmáknul za pouhé dva měsíce bez šetření v Rusku s vyloučením svědectví ruských sportovců žijících v Rusku. Přitom mu pomáhal student, který jediný uměl ruštinu. Tato zpráva je zcela založena na informacích a výmyslech velmi kontraverzního bývalého šéfa RUSADA, který utekl z Ruska před trestním stíháním a který se potřeboval zavděčit novým chlebodárcům, aby dostal výzum do USA.

ZÁSADNÍ POSUN V McLARENOVÝCH ZPRÁVÁCH

Nicméně ve své druhé závěrečné zprávě již Mc Laren tento výraz "Státem organizovaný doping" nepoužil ani jednou!!

Tento zásadní posun charakterizuje i počet výskytu RUSKÝ STÁT:

v první zprávě 53x na 95 stránkách

2x na 151 stránkách ve druhé zprávě

Na tento zásadní posun poukázal ve svém dopise i generální ředitel MOV a žádal vysvětlení, které se veřejnost dodnes nedozvěděla.

Proč k tomu posunu došlo? Je možné, že u druhé zapracoval jeho právnický instinkt a pud sebezáchovy. Po zveřejnění první zprávy upozorńovali renomovaní američtí právníci, že obsahuje tvrzení, které by amerických soudů neobstály. McLaren se tedy zřejmě vyvaroval obvinění, které by v případě žaloby u amerických soudů neobhájil a případný rozsudek by mohl být pro něj likvidační

2 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik