Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tyhle gender nesmysly jsou jednou ze zhůvěřilostí, kterou tzv. "liberální demokrati" (kteří ve skutečností nejsou ani liberální, ani demokrati) vnáší do zaběhnutého řádu věcí zmatek. Jsou jen dvě pohlaví - mužské a ženské. Pokud se pohlavní identita liší od fyzického pohlaví, pak je to psychiatrická diagnóza.

2 1
možnosti
JT

J64i65r44i 46T36i26c64h91y

6. 10. 2019 18:29

Dalsi z nesmyslu, tentokrat o "genderu". Ale na "zapade" by mu levicovi liberalove pri nejmensim zatleskali.

4 1
možnosti
JR

J75a12n 74R84á16ž

6. 10. 2019 17:34

Horner liberál;-D

Už dlouho jsem tak něčemu nezasmál, jako když jsem si přečetl, že pan Horner se řadí mezi liberály.

3 1
možnosti
Foto

Tolik textu a ...... 8-o

12 0
možnosti
SM

Pán Kuthan, vaše "nejspíš nepotkate" mi nestačí. Ja chcem záruky, že žiadny zvrhlik ma v dámskych sprchách nebude obťažovať s požehnaním úradov. Nech sa cíti hoci aj ako žltý vrtuľník, ale NESMIE zasahovať do mojej intímnej zóny.

5 0
možnosti
JK

A ono něco takového v dámských sprchách hrozí? Zatím to spíš vypadá na vaši utkvělou a nezlobte se, trochu paranoidní představu.

1 6
možnosti
SM

Pán Kuthan nechce sa to zaradiť za vás, ale odpoviem: Pán Horner deklasuje a dehonestuje "falošné šťastie romantického konzervativizmu". To je ono. Ešte sa vysmieva z konzervatívcov, ktorí všetci en bloc "trvajú na tom, že Zem je plochá". Jednoducho sú zaostali. Proste osočuje všetkých, ktorým sa normálne rozdelenie pohlaví vidí byť normou. Zaujímalo by ma, ako sa to hodí k jeho širokej akceptácii islamu, kde je rola ženy presne určená ponižovanim zo strany mužov. A skutočne nechcem stretávať fluidov v ženských sprchách.

8 1
možnosti
JK

Ale kdež, to přeci není zavržení normální ženy-matky ze strany autora. On v článku kritizuje konzervatismus jako stav, ve kterém vám společnost může nařídit, jakou máte mít pohlavní příslušnost. Jestli je to strach oprávněný, to už je věc jiná. A toho fluida ve sprše nejspíš do smrti nepotkáte.

1 3
možnosti
SM

Takže podľa autora je moje pohlavie niečo ako vyznanie viery. Môžem skrátka konvertovať zo ženy na muža a vice versa. A možno aj znovu a znovu. "Fluidne" pohlavie bude mať povolené meniť sa aj v priebehu dňa. Ďalší škodlivý nezmysel liberálov, ktorí vlastne žiadnymi liberálmi nie sú. On označuje za škodlivý postoj ženy so siedmimi deťmi ktorá sa - preňho prekvapivo, cíti byť ženou. Verte pán Horner, že keď stretnem v parnej saune chlapa, ktorý sa momentálne "fluidne" cíti byť ženou, ovalím ho najbližším drukom. Aby sa náhodou fluidne nezačal cítiť nadržaným mužom, keď zavetrí obeť, ktorú môže sprzniť.

13 1
možnosti
JK

"On označuje za škodlivý postoj ženy so siedmimi deťmi ktorá sa - preňho prekvapivo, cíti byť ženou."

Kde jste to v článku našla? Pomozte mi prosím a naveďte mne na to místo, kde pan autor toto tvrdí. Děkuji.

0 0
možnosti
PK

Kéž bych uměl psát jako pani Śichtařová...;-D;-D;-D

6 1
možnosti
BH

Dlouho nebyla světová válka, tak se musí něco podobného vymyslet ať se může každý nervovat dle libosti.

0 0
možnosti
PJ

Pochopil jsem, Vy si z lidí prostě děláte srandu.

Pokud to tak není, jste jenom velmi vulgární nechytrák.

18 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,34
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik