Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Věcné, splavné, dobře srozumitelné. To je ovšem problém pro ty, kteří jsou s podobnými pohledy na situaci v takovém konfliktů, že to v nich vyvolává potřebu trochu si zabojovat pokleslým způsobem. Jiný ani není možný, domnívám se. Ale boj s použitím infantilních prostředků je třeba nějak zdůvodnit. Proto je potřeba předstírat, že boj je veden proti těm, kdo boj začali. Metoda známá již dávno. Používali ji proslulí šílenci a podvodníci. Kdo boj začal? Přece bijci již válčící , je třeba je jen pojmenovat - zemanobijci. Trapné, nedůstojné, průhledné , směšné. Vlastně úplně pitomé.

4 0
možnosti

Dnes souhlas s výhradou, že já prezidenta ignorovat nehodlám a i nadále ho budu v diskusích kritizovat, co to půjde.

2 0
možnosti
DR

No už se třese. ;-D

1 0
možnosti
Foto

KARMA.

Stále mám před očima obrázek z Paříže přel El. palácem, odkud vychází prezident, také po nějakém renoncu a prochází špalírem novinářů, kteří jsou otočeni zády a foťáky mají na zemi.

Jenže tohle se u nás stát nemůže.

Zeman potvrdil veřejně své přesvědčení, že si může dělat co chce. Ano, abolici má ve své pravomoci, ale ne takovýto způsob, který je vrcholem arogance a pohrdání všemi - občany, právem, morálkou .....

6 0
možnosti
KM

Musím se ohradit. Píšete: "...arogance a pohrdání všemi - občany,..."

Jsem též občanem, ale tímto nějaké pohrdání mnou, jako občanem nepociťuji.

Prosím mluvte pokud možno za sebe.

1 3
možnosti
JS

Osobní "bojkot" prezidenta jste zahájil tím, že jste na něm opět nenechal nit suchou. Jenže to jste udělal již nesčetněkrát v minulosti. Jen nyní jste tomu začal říkat "osobní bojkot".

2 0
možnosti
RE

Ještě tři roky. Pak doba "Kluků Listopadu" definitivně skončí:)

0 0
možnosti
Foto

S nadpisem i článkem souhlasím. Ing. Zeman je dokladem, že i negativní energie může jedince držet při životě. Možná se dočkáme zákona, že "ing. Miloš Zeman se zasloužil o hovadizaci státu".

Karma

4 6
možnosti
MB

jsem rád, že MZ - AB řadí vedle Kájínka. Nesporně, v zájmu ČR je třeba o podobné typy pečovat ! ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Zlatej Kájínek. To se dostal do pěkné společnosti. ;-DR^

0 0
možnosti
DR

"Žádné komentáře, žádný zájem, úplný osobní bojkot."

Výborný nápad, tím by se měli řídit všichni ti místní blogoví zemanobijci. Třeba je to pak přinutí psát něco smysluplnějšího. R^

4 2
možnosti
MB

Zemanova destruktivní síla je obrovská. Být Andrejem tak sdělím - Co blbneš, tolik úsilí - prostředků - štábů právníků - jsem do toho vložil a již jsem skoro zvítězil - Ty mi to maříš ! Jsem vedle Kájínka ! ... :-)

4 0
možnosti

Matně si tak vzpomínám, kdo že byl "rekordmanem" v počtu udělování milostí, zastavování trestních stíhání a podporoval podvodné (neoprávněné) vymáhání restitucí, že to bylo výhradně svým známým, už je jenom taková třešnička na dortu.

8 0
možnosti
JV

Hnus, hnus, hnus na Hradě :-(

6 3
možnosti
  • Počet článků 824
  • Celková karma 22,15
  • Průměrná čtenost 972x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik