Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Při čtení vašeho článku jsem si - a asi vím proč- vzpomněl na Monty Python a jeho ministerstvo švihlé chůze.

A jen tak na okraj - i podle vaše překladu nechce AfD zakazovat genderový výzkum, jen chce, aby nebyl placen z veřejných prostředků. To bychom také mohli mít profesuru na antropologii komixu a podobné hovadiny.

5 0
možnosti
Foto

Máte v tom guláš. Zbraně musí být nošeny skrytě, takže nikdo žádným traumatem trpět nebude. A mimochodem, soudruzi z NDR již zvítězili, Merkel, říká vám to něco?

5 0
možnosti

Ještě bych si dovolil uvést jednu statistickou zajímavost.

V České republice je mezi civilisty registrováno celkem 800 000 (osm set tisíc) zbraní. V Izraeli je mezi civilisty drženo celkem 157 000 (sto padesát sedm tisíc) zbraní. V naší zemi je tedy pětkrát více zbraní, než v Izraeli. Podle pana Hornera je podstatou války "velké množství zbraní mezi běžnými lidmi". Podle jeho logiky by u nás musela být bezpečnostní situace (resp vláda práva a liberální demokracie) asi tak pětkrát horší, než v Izraeli. Ve skutečnosti jsou pro Izrael větší hrozbou mladíci s Allahem na rtech a kudlou v ruce, než tisíc pistolí v šuplíku.

Zde je odkaz na článek, který přehledně vyvrací různé mýty o střelných zbraních právě v souvislosti s Izraelem:

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/izrael-a-boj-s-terorismem.A170107_2297121_zahranicni_neh

8 0
možnosti
Foto

Já se už jen musím smát. Pan Horner řeší zbraně...;-D

3 0
možnosti

J42a12k31u63b 33H94o26z57a

30. 8. 2019 14:10

Stejně absurdní, jako když Gréta řeší klima. Nebo, když křeček řeší částicový urychlovač...:-)

3 0
možnosti

Pane Hornere, ten "vědecký pohled" – to má být jako Váš blog? Podle Vás si "majitel zbraně musí být vědom, že může nejenom neúmyslně někoho zranit, ale i zabít, dokonce k smrti vyděsit".

V naší zemi je přes tři sta tisíc lidí, kteří drží střelnou zbraň. V této souvislosti se u nás již přihodilo leccos, statistika bohužel neobsahuje nic o "k smrti vyděšných". Můžete být první.

Podstatou války v Jugoslávii (stejně jako kterékoli jiné války) není množství zbraní mezi lidmi, ale docela "obyčejná" nenávist. To je objev co? Naprostá většina z téměř milionu obětí občanské války ve Rwandě v roce 1994 byla rozsekána mačetami. Největší zbraní v rukou Hutuů se stalo docela obyčejné rádio, které ve dne v noci očerňovalo Tutsie. Střelnou zbraň měl málokdo.

Vůbec se nedivím, že AfD hodlá ukončit nesmyslné a politicky motivované "genderové výzkumy". Jejich cílem je pouze vytvářet speciální podmínky pro "speciální lidi". Eugenika v bleděrůžovém. Produktem takových výzkumů je pak tvrzení předsedy německého spolkového sněmu, že "pro Evropu je důležité přijímat muslimské migranty, protože jinak Evropanům hrozí degenerace v příbuzenských sňatcích". Kdo asi dostane nejvíce peněz na své výzkumy? Nezávislí vědci, nebo "vědci", kteří jdou těm správným politikům takříkajíc na ruku?

9 0
možnosti
Foto

je něco jiného legální právo držení zbraně pro občana a právo vytvářet a vyzbrojovat skupiny.

3 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,34
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik