Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Omylem jsem Vám dala karmu. Chtěla jsem otevřít diskusi, ale jak do toho skočila relama, kllikla jsem vedle :-( Příště si dám větší pozor

9 0
možnosti
JZ

"Genocidní ambice";-D To půjde rovnou do zlatého fondu.

4 0
možnosti
PK

1. Myslím, že většina Čechů nemá problém s uprchlíky, kteří se chtějí integrovat a respektovat zákony, ale skutečně si myslíte, že toho muslimové jsou schopni, pokud ano uvedťe prosím příklady. Já se obávám, že nikoliv. Dánsko a Švédsko jsou malé země nyní již plné imigrantů, zajeďte tam.

2.V soužití s islámem existují jen tři možnosti. Za prvé. Přijmete islám, včetně všeho, co Mohamed nařídil. Za druhé. Přijmete podřízené postavení. Tady nejde jen o to, že nevěřící platí speciální daně a vztahují se na ně různá omezení, ale především o to, že musí přistoupit na plnou bezbrannost a na to, že muslimové mohou kdykoliv v budoucnu změnit pravidla. A islámské autority se přece jednoznačně shodují v tom, že pokud muslim a nemuslim uzavřou smlouvu a ta smlouva přestane být pro muslima výhodná, stává se tím neplatnou. Za třetí, boj. Žádná čtvrtá možnost neexistuje.

4.Zbývá otázka, kterou neumím příliš odpovědět a to proč arabští muslimští imigranti neimigrují do bohatých arabských zemí. kde je islam doma a riskují dobrodružnou cestu přes vodu...

Závěrem si myslím (třeba nikoliv relevantně), že i islámská migrace má problém u nás se zněním zákona č.3/2002 Sb. O církvích v jeho paragrafu 5: Vznikat a vyvíjet činnost nemůže církev a náboženská společnost, jejíž učení nebo činnost sleduje porušení práva nebo dosažení nějakého cíle nezákonným způsobem, zejména pokud....viz detaily v odstavcích a až f, ovšem necht to posoudí právník...

21 1
možnosti
ZH

1. nikdo nemůže mít informace, aby doložil něčí integraci; ale ani opak nelze doložit. Někteří migranti se integrují do komunity kriminálních živlů. O tom se píše, ale informace jsou kusé a nepřesné. Čeho se kdo domýšlí je jeho věc.

2. nic z toho nemůžete doložit. Samozřejmě můžete svoje bludy tvrdit, ale pokud kdokoli byl v nějaké muslimské zemi, tak se tomu musí smát.

4. arabští muslimští imigranti emigrují často do bohatých arabských států. Zadejte si to na googlu. Momentálně tam ovšem mají převis poptávky po práci nad nabídkou. Některé země by také mohly vydat uprchlíky do nepřátelských rukou, jak jim přikazuje mezinárodní úmluva.

Závěrem: soulad s uvedeným zákonem byl již posouzen a muslimská obec byla zaregistrována. Můžete třeba poučit ministerstvo vnitra o svém dokonalejším stanovisku.

1 5
možnosti

P39e87t89r 27Č90e15j44k90a

25. 8. 2019 15:48

Vy jste vysadil nějaké léky bez pokynu lékaře, že?

7 1
možnosti
Foto

a co na to váš lékař???

Ví o vašem stavu???

17 1
možnosti
ZH

Vypadá to, že spíše vy nejste anesteticky kompenzován. Slušně jste byl požádán, abyste se k mým blogům nevyjadřoval. Nejste zvaný. Nicméně vám to nebrání se obsesivně navážet a donekonečna trollovat. Co to musí být za stav, nemít ani zbla sebeúcty. Moc vás lituji.

1 2
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,54
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik