Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P11e73t36r 37B46u32r69i21a55n

14. 8. 2019 22:53

Takže, pokud vlastenci mluví o seznamech nepřátel a vlastizrádců, ve skutečnosti již v hloubi duše uvažují o holokaustu, na jehož konci zůstanou pouze vlastenci.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=724287

Vlastenci byli ti, kteří v dobách ohrožení a napadení naši země obětovali své životy, ba i životy svých rodin proto, aby takoví nenávistní exponáti bez špetky intelektu, morálky a lidství mohli stříkat svou žluč mezi slušné lidi. A díky Bohu, že se toho hnoje většina z nich už nedožila.

1 0
možnosti
ZH

Vy zase lžete, až se vám od klávesnice práší. Tak například:

"Co je však mimo spekulaci, je Salviniho protiprávní blokáda záchranných operací ve Středozemním moři."

Salvini neblokuje záchranné operace. On jen blokuje invazi těchto lidí do Itálie. A to je dost velký rozdíl. Pašeráci mohou svůj kontraband na moři nabrat a vylodit ho kdekoliv jinde, v tom jim Salvini nijak nebrání.

Další vaše lži a spekulace nemá smysl komentovat.

6 0
možnosti
JS

Pane Hornere, Vy si opět odporujete. Na jednu stranu kritizujete, když někteří chtějí "jako samosoudci jednou na místě rozhodovat, kdo je vlastizrádce", sám ale obviňujete jiné ze zločinů, chcete je soudit, a dokonce spekulujete o tom, z čeho chce Salvini finacovat "svou nelidsko polofašistickou kampaň". Vy sám vystupujete jako žalobce a samosoudce a chcete za to kritizovat jiné?

Váš článek vyznívá v tom smyslu, že za problémy imigrantů je zodpovědná výhradně Evropa. A kdo může za to, že se v zemích, odkud ti lidé odcházejí, nedá žít? Také Evropa?

Ve svém článku se bojíte "návratu kmenového práva do Evropy". Jenže jste si patrně nevšiml, že "kmenové právo" v Evropě nezavádějí Evropané. Jestliže už i německá veřejnoprávní televize ZDF natáčí dokumenty o tom, že islámští imigranti si vytvářejí vlastní komunity, které nechtějí mít s právním pořádkem evropských zemí nic společného, protože tento právní pořádek považují za závadný, za chybný, za neslučitelný s islámem, tak bychom se nad tím měli zamyslet. Jenže tento problém Vy nechcete vidět. Vy to prostě vidíte tak, že imigranti jsou ti hodní, a ti, co je nechtějí přijímat, jsou ti zlí. Jenže realita je mnohem složitější. Jako vždy.

V zemích islámu nemá lidský život valnou cenu. A s tímto pohledem na lidský život ti lidé putují do Evropy. Riskují život svůj i druhých s nesrovnatelně lehčím srdcem, než jsme zvyklí v Evropě. Nemůžeme si nalhávat, že jde výhradně o oběti nějakého vnějšího zla. Situace v německých uprchlických táborech je pořád katastrofální – nikdo si tam neví rady s neuvěřitelným násilím, děsivým počtem vražd a naprosté absence hygienických návyků. Stačí si přečíst knihu novináře Tuvii Teneboma "Čau uprchlíci", který do těchto německých táborů pronikl.

Právě Itálie se letos několikrát stala příkladem, kdy se imigranti rozhodli domoci vstupu do země klidně i násilím a držením rukojmí. Ubožák, který drží svému samaritánovi nůž pod krkem, asi nebude ideálním příkladem Kristova podobenství.

7 0
možnosti

P59e60t93r 43Č14e27j28k32a

14. 8. 2019 14:10

Trosečník je někdo, kdo se do stavu nouze dostane v důsledku přírodní katastrofy na moři, nebo někdo kdo se dostane do stavu nouze v důsledku technické závady....... Trosečník není někdo, kdo se do stavu umělé nouze dostane cíleně sám.......

7 0
možnosti

J98a81k33u20b 70Š81o61l23c

14. 8. 2019 12:57

To máte z vlastní hlavy nebo z nějaké příručky?

1 0
možnosti
TD

"Sluníčkářům je nad slunce jasné, že lidský život nemá menší cenu než náklady na deportaci ilegálů."

Náklady na deportaci se dají vyčíslit celkem přesně vyčíslit. Die Welt tomu věnoval nedávno článek:

https://www.welt.de/politik/deutschland/article156844168/Abschiebung-dreier-Asylbewerber-kostet-125-000-Euro.html

Deportace TŘÍ ilegálních migrantů zpět do Africké Guineje stála, a teď se podržte: 125 TISÍC euro. Tedy asi 3,25 milionu korun. Tedy přes milion na jednoho deportovaného. Samozřejmě se jednalo o "rekordní" případ, ale ceny deportací v Německu celkem běžně dosahují desítek tisíc euro. A to se bavíme jen o nákladech samotné deportace, pak tu jsou náklady spojené s pobytem až do doby deportace.

Zkrátka a dobře, nemáte vůbec představu, o jakých částkách je tu třeba uvažovat. Když dojde na lámání chleba, tak kde nic není, tam ani Vaše ideologické zaujetí nebere...

2 0
možnosti
Foto

Evropa není nafukovacį

2 0
možnosti
Foto

Evropa ne, ale kousek víc na východ místa dost!:-)

0 0
možnosti
JP

Libye není podle Vás bezpečnou zemí. Tak proč do ní migranti neustále proudí, když pro ně není bezpečná? Onehdy jsem četla srdceryvné vyprávění, jak migranta unesli z jeho země, pak ho v táboře v Lybii mučili ve snaze dostat výkupné a jak je šťastný, že je konečně na lodi, směřující do Evropy. Ovšem: kolik je zemí kolem Středozemního moře? Skutečně jen Malta a Itálie? Přičemž pomoc plaváčkům je na Maltě už drahně let trestným činem, nejenom vylovení z moře, ale i ubytování a jiná forma pomoci (je tomu tak proto, že Malťanů je cca 300.000 a když bylo na Maltě víc plaváčků než domorodců, tak uzákonili, že pomoc plaváčkům je trestný čin. Oni prostě neměli zdroje na to, aby tolik lidí živili. Uzákonili to ještě před r. 2009, protože v r. 2009 nám o tom v Bruselu vyprávěla maltská delegátka). Proč lodi zachránců nevylodí plaváčky třeba v Egyptě, Turecku, Maroku nebo v jiné zemi? Proč ausgerechnet jen v Itálii?

7 0
možnosti
MR

Evropě prostě chybí mužský princip jež by se nebál provést intervenci v Libyi případně Súdánu a vytvořit zde nárazníkové pásmo.Brání vytvoření vojenské ochrany hranic ... Evropa a část populace vyrostla v sterilním skleníkovém prostředí a k tomu se postupně od 2 světové války společnost silně feminizovala a EU zavedla pozitivní diskriminaci, tak že na vysokých politických funkcích jsou ženy a ženský princip, jen kolik jich má tzv. silové ministerstva. Samo osobě to není negativní, ale zde se mnohdy vytváří spojenectví a vzájemná podpora, tak že je těžké postavit proti jejich nařízení, názoru. Chybí zde zpětná vazba. Lze říci že v této době posledních 10 let poznáváme negativní stránky ženské logiky, myšlení a přístupu k fungování společnosti jako posledních X tisíc let mužské logiky. Navíc mladé generace nemají pozitivní mužský vzor, ale školství je hodně feminizované.Možná cílem této evoluce je aby oba principy byly společné a koordinované, komplexní. Lze říci že tento humanismus, multikulturalismus atd, jde na vrub ne duševního či duchovního vývoje člověka ale vlivu ženského principu. Okolní státy reprezentují mužský princip tak že to budou dávat Evropě pěkně sežrat. Evropa se bude podle ženské logiky snažit o smír, věci zametat pod koberec a nebo uplácet, či řešit nařízeními, byrokracii, dotacemi, inkluzí ...

4 0
možnosti
Foto

souhlas a dodávám - raději konec s hrůzou, než hrůzu bez konce

1 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,38
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik