Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P91e84t21r 94B71u55r88i87a26n

11. 8. 2019 10:41

Chcete v diskuzi argumenty, tak dobrá, zde: Globální klima a globální migraci. Jedno závisí na druhém.

Napište nám, z čeho při tomto svém tvrzení vycházíte. Tedy státy, jejichž ekonomiky se vlivem změn klimatu za poslední desítky let propadly tak citelně, že to zapřičinilo masový exodus z těchto zemí.

Za vaši neschopnost toto doložit vám předem děkuji.

2 0
možnosti

J32a49n 42R54á14ž

11. 8. 2019 10:06

Naštěstí je standard intelektuálního limitu většinové společnosti nastaven výše, než je intelektuální limit lidí se stejnými názory, jako má autor článku. Vzbuzuje to naději, že pokusy o kolektivní sebevraždu naší civilizace, budou potlačeny.

7 0
možnosti

Co když tu sebevraždu společnosti pořádáte zrovna vy? Dokážete se trochu potlačit nebo vám jde o nějaké konečné potlačení sebevrahů?

0 0
možnosti

P52e50t21r 59T15o17m87e95k

11. 8. 2019 9:09

Prosil bych příklad nějaké té zastrašovací techniky. Do té doby si budu muset myslet, že máte halucinace.

1 0
možnosti

Co třeba vaše věčné výpady proti mé osobě a mým dcerám? Asi jste zapomněl ;-D

0 0
možnosti

Kdybyste si autore pustil v autě občas Český rozhlas, věděl byste, že Česká republika přispívá na hromadu projektů, které mají pomoci v krizových místech v zahraničí. Každou chvíli slyším, že jsme někde pomohli. Naposledy třeba postavit studny v Afhánistánu. Oficiální rozvojová pomoc (ODA) České republiky poskytnutá v roce 2018 dosáhla výše 6,639 miliardy Kč (305,53 milionů USD). To je na naši malou zemičku, která by ty peníze potřebovala dát třeba zaměstnancům ve zdravotnictví nebo školství, docela slušná částka. A s klimatem my jako země neuděláme nic, protože nás přetlačí politické zájmy větších hráčů. A jako jednotlivci musíme začít u sebe. Chtel jste argument - máte ho výše. Odkaz - https://www.mzv.cz/jnp/cz/zahranicni_vztahy/rozvojova_spoluprace/koncepce_publikace/vyrocni_prehledy/oficialni_rozvojova_pomoc_oda_cr_za_rok_5.html

5 0
možnosti

Opět několik témat a požadavek na seriozní diskus. Tak já jedno téma chaoticky též přidám,bo se okrajově dotýká autorem zminovaného téma (teda jednoho z mnohých).

Většina masa, které se bude konzumovat v roce 2040, nebude pocházet z jatečního dobytka, ale vyroste buď ve speciálních kádích, nebo se bude jednat o výrobky na bázi rostlin, které vypadají a chutnají jako maso, tvrdí nová studie globální konzultační firmy AT Kearney.

Zpráva zdůrazňuje těžké dopady na životní prostředí, které přináší konvenční výroba masa, i obavy lidí o blaho zvířat v průmyslovém hospodářství. Je prý jenom otázkou času, kdy uměle vypěstované maso a rostlinné náhražky masa získají podstatný podíl na trhu.

Konvenční masný průmysl chová miliardy zvířat a jeho roční obrat činí 1 bilion dolarů. Podle posledních studií má díky vysokým emisím dopady na klima, na přírodní prostředí a znečistění řek a oceánů.

Výroba masa z buněk v kádích bude představovat alternativu pro ty, kdo se nechtějí vzdát konzumace skutečného masa. Celkově se předpokládá, že v roce 2040 bude 35 % všeho masa uměle vypěstováno, 25 % budou tvořit rostlinné náhražky. Zpráva předpokládá, že současná rezervovanost vůči uměle vyrobenému masu časem opadne. Během přechodné fáze budou hrát důležitou roli nové veganské náhražky masa.

Moc se mi líbí paralýza konsensu, opět jsem se poučil;-D;-D;-D

0 0
možnosti

V roce 2010 jsem ve zprávě OSN četl, že v roce 2015 bude úspěšně odstraněna nerovnost pohlaví a ženy tak budou rovnocené mužům ve všech oblastech...

1 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,54
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik