Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J56a35n 98R19á34ž

25. 7. 2019 10:25

Dá se říci, že i diskuze pod články p.Hornera, vyjadřují svým způsobem názor veřejnosti na jeho úhel pohledu na téma migrace. Podle mne existují dvě varianty vyhodnocení tradičně tak velkého nesouhlasu vyjádřeného v diskuzi po články p.Hornera:

1) Drtivá většina čtenářů z názory pana Hornera, potažmo Polického absolutně nesouhlasí, takže jím používané argumenty nevycházejí z reality a jsou většinově odmítané

2) Údajná tichá názorově shodná většina , se kterou jmenovaní pánové občas operují, je buď negramotná a tím neschopná písemně vyjádřit svůj souhlasný názor s autorem nebo je natolik nesmělá, že má problém se svými názory v diskuzi vystoupit.

0 0
možnosti
SS

Pan bloger by jednou mohl použít i argumenty. Zatím je to minimum znalostí, ale maximální odhodlání.

Chápu, vy argumenty nepotřebujete, ale zkuste se třeba inspirovat, možná lépe použít to co máte v kraniu. Pro inspiraci něco s argumenty:

https://kechlibar.net/2019/07/24/kdo-vsechno-chce-do-evropy/

0 0
možnosti
MV

Pane Hornere, mám 60 let, 2 děti, 5 vnoučat, slušné bydlení, podnikám už cca 25 roků, zaměstnávám pár lidí a ctím pravidlo, že bez práce nejsou koláče. Rovněž ctím naše předky a nesmírně si vážím toho, že díky nim zde můžu žít v relativním klidu a bezpečí. Vy jste ve svém komentáři patrně záměrně nezmínil fatální rizika současné migrace a to od vás není hezké. Na rozdíl od pana P. Kubíčka bych nepodepsal žádné slovo vašeho článku. Nesouhlas Rv

3 0
možnosti
PB

P39e78t65r 40B56u61d97í47n

24. 7. 2019 14:33

Pan autor dle mého patří do skupiny "blahoslaveni chudí duchem"

1 0
možnosti
Foto

Podepisuji každé slovo v článku. Díky!

0 0
možnosti
PI

Autor článku je liborální demokrat. Jen tak si lze totiž vysvětlit slepou obhajobu migrace a sluničkářsky zabarveným médií. A protože je liberální demokracie velmi blízká fašismu a to zejména slepým potíráním protinázorů, pak je i sám autor svými myšlenkami blízko fašismu. A pozor, na rozdíl od liberálních demokratů nenalepkuji, jen konstatuji fakt...

4 0
možnosti
Foto

Vidíte? O tom přesně se v článku píše. O nálepkování a neschopnosti přistoupit na jiný svět, než pouze černý a bílý.

Slepá obhajoba migrace podle mne vypadá úplně jinak a v článku po ní není ani stopy.

2 5
možnosti
PN

Věcná diskuse o migraci neexistuje zejména proto, že protistranu nikdo nepustí do mainstreamových médií. Věcnou diskusi si patrně představujete ve stylu "ano, ano, souhlasíme", pokud bychom řekli "ne", tak jsme neonáckové. Asi zbytečná ztráta času tyto blogy číst.

7 1
možnosti
MG

Jedina "protistrana", ktoru "nepustia do mainstreamovych medii" je ta, co nedokaze dat dokopy tri vety bez vulgarizmov a ani jednu bez hrubky a co melie nezmysly o strielani, vesani na kandelabre a o tom, ze teple pocasie nam tu skrz nejaku mimozemsku technologiu robi Soros aby pripravil Africanom priaznivu klimu. Potom sa divia, ze ich "PRAUDU!!!!!!!!!!" nechce nikto zverejnovat, pretoze by tym stratil veskeru vaznost. Alebo ze su za neonackov, ked to svoje "nie" hovoria aj na otazku, ci su ostatni ludia ludmi. Ale pre tych je asi zbytocna strata casu citat cokolvek.

2 2
možnosti
Foto

Jste nemocný člověk.

5 1
možnosti
VM

Klasika od aotora. Naložit na rozmetač a jezdit po poli. Nic jiného s tím hnojem dělat nejde ;-D

6 1
možnosti
PK

toľko kvetnatých slov a žiadny plod..

2 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik