Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stáváte se čím dál více všehoschopnějším demagogem. Pepík Goebelsů by z vás měl radost a určitě byste u něj udělal kariéru.

Mistrovsky slučujete to, co k sobě nepatří(legální a ilegální migrace) a neméně mistrovsky jinde vytrháváte z kontextu.

Pro vaši informaci: v ČR žije bez mála půl miliónu cizinců, těch, kteří sem přišli legálně s úmyslem se zde dočasně či trvale usadit a pracovat. Není mi znám žádný problém, který by tito lidé měli i když bezpochyby nějaké existují, nicméně to, že zde setrvávají naznačuje, že to jsou problémy řešitelné a překonatelné.

To není zrovna vizitka národu xenofóbů, která by vám hrála do karet, že?

Když už jste zmínil příklad bývalého Brazilského prezidenta Kubička, myslíte, že by se dopracoval na svůj post odmítáním přijetí místních zvyků, nevůlí naučit se jazyk a pobíráním sociálních dávek? Těžko. A ještě něco. Tehdejší migrace se děla povětšinou do prázdného prostoru jen s minimem původního obyvatelstva, které navíc netvořilo žádnou státní strukturu, v tom je dnešní svět naprosto jiný, od té doby totiž na Zemi přibylo několik miliard lidí.

11 0
možnosti
PK

Přiznávám, že vlastně dobře nechápu co jste chtěl lidu této země, resp. návštěvníkům tohoto webu vzkázat, také přiznávám, že je to má chyba, přečtu ještě jednou a snad pochopím;-D

4 0
možnosti
Foto

Já už to podruhé při nejlepší vůli nedám;-D.

5 0
možnosti
RK

....stále kvoká....

2 0
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,64
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik