Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moje babička vždycky říkala, že komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. Hmm, měla pravdu, vždycky, když si přečtu některé z vašich zamyšlení, si na ni vzpomenu...

1 0
možnosti
Foto

;-DNedivím se, že Vám to říkala

0 0
možnosti
JM

Ta kapitánka třeba není hloupá. Ale držela migranty v příšerných podmínkách, aby si prosadila jejich převzetí Itálií. Tím se dopustila zločinu proti lidskosti. Trest smrti už byl zrušen, takže by měla být odsouzena na doživotí, tj. do konce života, a ne v Evropě, nýbrž někde v Africe. Majetek celé její rodiny by měl být konfiskován ve prospěch Afriky.

6 1
možnosti
ZH

Jenže zlouš jsem podle Hornera já, protože jsem si dovolil vykreslit Raketovou ve špatném světle. :-)

4 1
možnosti
PT

P30e28t58r 29T22o14m97e32k

16. 7. 2019 12:48

Hornere, vy jste nepřítel Evropy. Styďte se.

2 0
možnosti
Foto

Jediné řešení je nepomáhat jim z našich daní. Pokud jim chce někdo pomáhat, ať tak činí na vlastní náklady. To samé platí i pro zastavení jakékoliv podpory jakékoliv vlády v Africe. Demokratické vlády jim pomáhají tak, že jim posílají zbraně, aby mohli lépe zabíjet, což je pak příčinou útěku milionů lidí.

Jedinou pomoc kterou by vlády měly udělat je zrušit veškerá cla na zboží z Afriky a poskytnout daňové úlevy firmám, které se v Africe rozhodnou podnikat.

1 0
možnosti
DK

Pořád dokola, humanistické řeči založené na rádobylásce k bližnímu. Nebo bůhví na čem.

Dívám se na příspěvky v diskusi. Jednoznačná shoda.

Ale nevadí, až přijde Vaněk z práce a sedne k PC, bude to jiné.

4 0
možnosti
DR

To je tak, pokaždé když se pan Horner pustí do téma migrace, tak to končí podobnou katastrofou.

2 1
možnosti
ZH

Opět jste nic nepochopil. Ta kapitánka se k pašování lidí přímo přiznala - až tak je hloupá. Svým jednáním situaci v těch táborech jasně zhorší, protože se tam nahrnou další lidi s nadějí, že se dostanou do Evropy. Napsal jsem to dost jasně, aby jste to mohl pochopit i vy. Tedy ona je přímo spoluzodpovědná za situaci v těch táborech.

Navíc máte na začátku blogu jasnou pomluvu, navíc lživou. Takže až budete chtít příště psát něco o morálce, raději se švihněte prutem přes ruce, protože vám rozhodně chybí.

12 1
možnosti
PT

P46e78t41r 23T39o66m73e66k

16. 7. 2019 12:49

On to pochopil. Cíle té kapitánky a Hornera jsou stejné. Zničit Evropu.

8 1
možnosti
MK

Vy se tou nenávistí k lidem, kteří neschvalují pašeráctví a nelegální migraci, jednou zalknete. Máte to smutný život. Ta Raketa je hloupá, stejně jako tenhle článek.

12 1
možnosti
ES

Jak si počínají afričtí černoši, je výhradně jejich záležitostí. Od konce 40. let XX. století jsou naprosto samostatní a mohli si vybudovat zřízení, jaké jim vyhovuje. Za mě: nekrmit, neléčit, nevpouštět, ignorovat.

16 1
možnosti
DN

Takže řešením podle pana Hornera je přemístit africkou populaci do Evropy. Do je geniální. ;-D

10 1
možnosti
DR

Máte pravdu pane Horner. Uvedený bloger se opravdu mýlí. Ta kapitánka není pouze hloupá /to je opravdu velmi slušný výraz) ale na svůj věk také neskutečně arogantní. Takový rozmazlený fracek.

22 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,34
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik