Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Chytrý tisk by měl pana Okamuru ignorovat.

Rozhlas se bezesporu nezachoval chytře, když ho neignoroval.

Další věc, kterou píšete je, že se normálně odpoví jaký je zdroj a jede se dál. Bohužel se opět dopustila chyby redaktorka, která prostě nešla dál a pořád dokola rozebírala předmětný zdroj.

Jinak s vámi souhlasím. Tomio Okamura přesně ví, že se mu toto konkrétní znásilnění velice hodí. Ale to mohla redaktorka očekávat.

Na druhou stranu jestli budou současní politici chrápat na vavřínech a nebudou projevovat politickou odpovědnost vůči občanům, bude Okamura vyhrávat a to je také fakt.

Například by politici měli žádat od Němců vysvětlení kolik je v současné době volně pohybujících se migrantů s prokázanou kriminální minulostí, které německé soudy potrestaly a jestli jsou vyhoštěni, nebo jsou propuštěni a na svobodě a volně se pohybují v blízkosti hranic s ČR.

U nás v ČR kvůli bezpečnosti se musí propuštěný vězeň povinně hlásit mediační a probační službě. Jak to mají u nich? Tohle je dost podstatná bezpečnostní otázka, která by měla být přístupná minimálně ministru vnitra.

1 0
možnosti
JP

R^ Souhlas O. nejde o soucit, to by takto křičel při každém zločinu, ale pouze o podlé sbírání politických bodů.

Zdravím vás.

0 2
možnosti
JS

Vážený autore, jen takový drobný dotaz. Co je větší zločin znásilnění nebo to, že o znásilnění někdo blbě promluví? Možná blbě.

6 0
možnosti
ZH

Určitě znásilnění, píšu to hnedle na začátku.

0 0
možnosti
Foto

řekne-li se protivný názor jsou to lži, nikdy nic k diskuzi, k dokazování a k argumentaci

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=718292 Tahle vaše věta sedí mnohem víc na novináře či redaktorky.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, jenže ono to není jen o suchém prokazování faktů, je to o empatii s lidmi, kteří nejsou povinní je sáhodlouze hledat, nebo je nezajímají. A těch je většina, a pro ně bohužel takovéto rozhovory vyznívají tak že ten rozhlas (televize, noviny, politik) zase mlží a Okamura z toho vyjde s nějakým tím hlasem navíc...

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že ani to autor nepominul. Vlastně se dotknul sociální inteligence. A také postojů, které občas zaznívají tak překvapivě, jako by byly do jisté míry ideologií. Nebo alespoň ideou. Stručně: Ema má mísu, a v ní flák masa, ó my se máme, směje se chasa. Za ušima boule, občan oči poule - na TV. Na ty, kterým zase, aniž sedí v base, něco se jim nezdá. Nelíbí.

2 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,54
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik